Oznámiť tehotenstvo manželovi hneď alebo počkať?
Ahojte chcela som sa vás opýtať, ak ste zistili na domácom teste že ste tehotná oznámili ste to manželovi hneď alebo ste išli prv k gyn na potvrdenie?
Hned, este test ani uschnut nestihol. Nevedela by som vydrzat 2 tyzdne mu nic nepovedat a aj tak by sam na to prisiel, ze sa nieco deje, kedze by som nedostala ms.
Ďakujem vám. Tiež mám pláne hneď. Dnes ešte jeden test do istoty. A ešte otázka, po zistení kedy ste išli k dr? Ste zavolali a dr vám povedal kedy máte prísť? Vôbec neviem aký je postup. MS mi ešte nemeška ale na teste bola slabá druhá čiarka .
Ja som s prvým tehotenstvom čakala a manželovi oznámila po pár dňoch. Hneval sa na mňa 😅 ale povedal, že to tušil. Druhé som oznamovala asi 10 sekúnd po teste kde bola skoro neviditeľná čiarka 😁
Ku gynekológovi som išla v prvom asi 10 dní po meškaní a v druhom som bola úplne náhodou objednaná 3 týždne po teste, inak by som čakala na termín dlho ☹️
Oznámila som hneď. Tehotenstvo som zistila niekedy koncom 4.týždňa a u Dr. som bola 5.tt +6.
Muz bol pri kazdom cakani na ciarku pri mne 🙂 takze sme sa to dozvedeli spolu. Navyse aj kupovla testy on 😂
A k dr povacsine ked som si nasla ciarku tak 2-3tyzdne na to.
Pri prvom tehotenstve sa to dozvedel z fotky z ultrazvuku pripravila som mu veľké prekvapenie 😊 pri druhom ma už veľmi sledoval už sa to nedalo tak urobiť čiže aj tehotenský test robil so mnou 😀
U nás manžel vedel skôr ako ja 😂 položila som test, on sa šiel pozrieť a podla výrazu v tvári už som vedela 😊
Prve tehotenstvo som ani netusila ze som tehotna,to bol byvaly so mnou,cize sme sa to dozvedeli v rovnaku chvilu. A druhe tehotenstvo som citila,ze je to tam. Kupila som si test,a rovno som aj oznamila tehotenstvo 🙂 ... ziadne cumliky do krabicky,papucky a podobne..😀
A potvrdenie tehotenstva tusim za 3 tyzdne

Hned, k lekarovi som sla az v 9. tyzdni, neviem si vobec predstavit mu to nepovedat hned