icon

Po 10 rokoch som tehotná

15. dec 2025

Ahojte. Som v komplikovanej situacii. S exmanzelom sa nam viac ako 10 rokov nedarilo splodit babatko. Obaja sme vraj boli zdravotne ok, skusali sme rozne metody, aj umele oplodnenie. Casom sme to vzdali, nejako sa odcudzili a sli kazdy svojou cestou. Vychadzame dobre, od rozvodu presiel rok a pol.
Po case som asi hladala utechu pri kolegovi, bola som sama, citila som sa osamelo a v zivote nenaplnena. Mam sice dobru pracu, byvanie ale chybala mi celkovo spolocnost. Vracala som sa vzdy do prazdneho bytu, kde ma uz necakalo nic a nikto. Kamaratky maju davno svoje rodiny a cas na bezdetnu kamosku uz pomenej.
Aby som uplne nevybocila od temy…
Zacala som sa stretavat s kolegom, on je o cosi starsi, sportovec, takze ma vzdy vytiahol na nejaku aktivitu, do fitka, prirody, na vylet. Jednoducho som pri nom nabrala novy dych a uzivala si zivot. On mal v podstate podobny problem s exmanzelkou, ze sa im roky nedarilo, az na tom stroskotal ich vztah. Mozno aj preto sme si rozumeli a zacali cas travit spolu. Nemyslela som pri nom na to, ze nemam to, po com tuzim najviac.
Stretavame sa asi rok, ale nie je to klasicky vztah. Mne to v podstate vyhovovalo, ze sme chodili na vylety, sem tam sme si dali veceru u neho alebo u mna. Neriesili sme nikdy buducnost a to je asi kamen urazu…
Ostala som tehotna, som v 13t, po 10 rokoch a viacerych neuspesnych pokusoch, potratoch, vlastne v podstate hned..aj ked som si myslela, ze sa to nikdy nestane.
Tesim sa neskutocne, len neviem co robit. Bojim sa ako zareaguje, ci mi nepokazi tu radost, ktoru prezivam.
Ako nabrat odvahu? Viem, ze mi nic neslubil, ze v podstate sme len dvaja osameli ludia, ktori spolu travia cas. neviem, ci sa da hovorit o laske. On mi niekedy povie, ze som mu chybala, ze som uzasna, ale o laske tu asi nie je rec. Som zmierena aj s tym, ze budem sama. Len neviem, preco sa bojim jeho reakcie.

Strana
z3
autor
28. feb 2026
@anonym_0673c9

@anonym_autor často na Teba/Vás myslím, že ako sa vám darí, ako pokračujete, či ste spolu, alebo nie...😊. Veľmi sa teším z tohto vášho krásneho príbehu ♥️. Kedy máš TP? Daj nám potom vedieť z času na čas ako pokračujete 🙏🏻😊. Držte sa ♥️

@anonym_0673c9 v strede juna a bude to dievcatko🙏

Strana
z3