icon

Pôrod, tretia vlna a sebeckosť (hlúposť) ľudí

andromedea
27. aug 2021

Ja uz neviem, co robit, som strasne nahnevana a zaroven sa citim uplne bezbrane.
Mozem hocikedy porodit, chodim uz druhy tyzden na poradne do nemocnice. Nehovoriac o tom, ze v cakarnach su zbytocne aj muzi ako doprovod, samozrejme rúško pod nosom, ani tie zeny nemaju tolko chochmesu dat si tie ruska spravne. Ked uz kvoli sebe nie, tak kvoli druhym? Ja stale nosim ffp2 aj presne kvoli tomuto.
Ja napominam zdravotnicky personal, ked maju rúško pod nosom, stane sa aj, ze ho nemaju vobec. Bojim sa ist rodit do nemocnice, lebo ani ti doktori nemaju rozum asi uz.
Vrchol bola upratovacky bez ruska, ktora sa bavila s robotnikom bez ruska, ako ma podozrenie na covid. A sestricky, co chodili okolo ich ani raz neupozornili. To uz ludom uplne dr*e?! Ziaden respekt ani voci tehotnym, ani voci tym nenarodenym detom.
Zenska sa na mna pri vytahu osopila, ze k novorodeneckom neberie, ale svoju kolegynu (asi) s jej dcerou (obe bez ruska) do vytahu k tomu chudakovi novorodenecovi vzala.

maciatkolulu
27. aug 2021

@janinah ja by som vážne chcela vedieť ako to funguje, u nás doma všetci traja sme mali Covid, nič, malého trochu bolela hlava, ani kašeľ, ani sopeľ, na nás akoby niečo liezlo a nič, vyše polovica malého triedy pozitívny Covid, učiteľky tiež, nikto nechýbal a to iba kvôli karanténe dlhšie ako 2 týždne. Sused plno očkovaný práve leží s covidom, oveľa horšie ako my neockovani, jeho nezaockovana tehotná žena, ôsmy mesiac nič, 3 pcr a negatívne, ani sopeľ, ani bolesť hrdla a ani kašeľ, to všetci mali šťastie? Podotýkam ruská uu dobrý mesiac nenosím, chodíme na hromadné podujatia pravidelne, kúpaliská ani nehovorím. Ako nič v zlom, len ma to zaujíma.

777januska777
27. aug 2021

@andromedea ja vždy keď sa na niekom takomto vytocim, tak si vždy predstavím, aké to bolo v minulosti. A hneď si uvedomím, ze ono je to zbytočné sa rozčuľovať. História vždy mala svojich dezinformatorov a hlupákov, ktorí sú nám už teraz na smiech. A uvedomím si, ze aj keď sú blbci teraz na koni, tak budúcnosť sa im bude smiať. Smutné je však to, ze my ľudia sa nedokážeme poučiť z histórie.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
777januska777
27. aug 2021

@viktorka48 dobre, vo všetkom máš pravdu. Si super 👍

janickacrazy
27. aug 2021

@maciatkolulu asi ste psychicky odolní, alebo náhoda je sviňa 😉

iwesska
27. aug 2021

Ja si vsimam,ze ta bezohladnost prisla s ockovanim. Niektori to povazuju za davku nesmrtelnosti a tak sa aj chovaju. V 1. a 2.vlne mali zadky stiahnute vsetci, teraz uz su zachraneni vdaka ockovaniu a ostatni,nech si trhnu🙄 Hlavne,ze su v ockovacej loterii,co tam po ostatnych. Ti co zase nenosili ruska a neuznavali Covid ani v 1. a 2. vlne tomu zostali verni aj teraz,ani s nimi nic neurobis. Ja sa ockovat nemozem,mam viac problemov a zlu imunitu a tiez nosim respirator vsade prave kvoli takymto sebcom.

poopsie
27. aug 2021

@777januska777 každá doba má aj svojich falošných spasiteľov... Neraz sme boli svedkami, že niečo čo malo zaručene byť bezpečné zrazu nebolo... Preto sme aj priekopníkmi v rakovine čriev...

andromedea
autor
27. aug 2021

@777januska777 mna ani tak nehneva, ze by sme mohli ochoriet, ved ten virus za to nemoze, ale ked si predstavim, ze ma nakazi taka tupa leben, co sa rozdrapuje, ako nenosi rúško, lebo jej pohodlie je viac ako niekoho zdravie a este siri kraviny na nete, tak to ma dokaze uz rozculit. Pevne dufam, ze deti a chron. chori si toto neodseru spolu s takymito labilnymi povahami ked bude vrcholit tretia vlna.

poopsie
27. aug 2021

@andromedea deti zvládajú virus dobre a nie sú ohrozená skupina 🤦‍♀️normálne šíris dezinformácie

777januska777
27. aug 2021

@poopsie no priekopnikmi v rakovine čriev budeme hlavne z dôvodu údeného jedla a mastneho jedla, rôznych polotovarov a neviem akých blbosti. Ludia prestali jedávat kyslú kapustu, zakysane mlieka a samé dobré veci.

poopsie
27. aug 2021

Ešte by ma zaujímalo, ktoré tu beriete vitamín D.. Nie taký zadarmo... Ale taký riadny v oleji aj s K2

andromedea
autor
27. aug 2021

@iwesska ja ockovana som, rovnako ako moja rodina, ale v zivote by mi nenapadlo nedodrziavat nadalej ROR, najma ked uz vieme, co je delta asi zac. By som sa hanbila pozriet do zrkadla, ak by som ja mala niekoho takto nakaziť, svojou hlupostou.

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
poopsie
27. aug 2021

@777januska777 nie moja zlatá sme priekopníkmi, pretože sa tu práškovalo karcinogennym hnojivom a to sa v pôde drží a stále sa na nej pestuje 😉

777januska777
27. aug 2021

@andromedea zas všetci budeme trpieť. Ale tak ja sa upokojujem tým, ze aj keď sú tu blbci a sebci, tak vacsina za to nemôže, lebo nie každý má schopnosť sebareflexie. Verím tomu, ze väčšina ludi sa poučí z vlastných chýb. A potom je tu skupinka ľudí, ktorým vlastná pýcha nedovolí uznať si chybu, ale tak táto skupina ľudí je v skutočnosti veľmi nešťastná a zničená zo života a hlavne sami zo seba.

andromedea
autor
Odpoveď bola odstránená
poopsie
27. aug 2021

@andromedea ty nie si normálna, neznížim sa na tvoju úroveň aby som ti opätovala tú krásnu nadávku.. Ale ak by si chcela vedieť ja si to necucam z prstu... Ale tak vravia lekári... Z obidvoch strán 🤦‍♀️

777januska777
27. aug 2021

@poopsie tak to neviem, zas až tak sa o túto problematiku nezaujimam, ale co viem v minulosti (za socializmu) sa používalo veľmi veľa karcinogennych vecí.

poopsie
27. aug 2021

@777januska777 nielen za socializmu. Aj pred ním, lebo ľudia veľa vecí nevedeli... Ale ako vieme, že vakcina nieje karcinogenna, keď taká vec sa neskumala 🤔

karola987
Odpoveď bola odstránená
viktorka48
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
poopsie
27. aug 2021

@karola987 sa asi zblazniš keď pôjde do škôlky... Alebo? Budete žiť v bubline navždy?

viktorka48
Odpoveď bola odstránená
andromedea
autor
27. aug 2021

@miriam11 😂😂😂👌 pekny den

stevvvka
27. aug 2021

@777januska777 píšeš o akceptácii strachu.. O tolerancii voči iným... A co tak tolerovať môj názor, že Rusko je zbytočné? Co tak skceptovat môj strach z toho, že mi rusko ublíži?

Prečo sa vy s ruskami staviate do pozície zodpovedných? Co ak sa mýliš, pripustila si si tu možnosť, že naozaj sú štatistiky prehnane a covid nie ja až taká strašná smrteľná choroba?

andromedea
autor
27. aug 2021

@viktorka48 uz nie je len spiknutie zidojasterov, uz aj adminov na MK? 🤣🤣🤣 Musim sem chodit castejsie

777januska777
27. aug 2021

@poopsie teraz sú oveľa vacsie normy na schvaľovanie veci a neprejde niečo len tak, táto vakcina sa vyvíja už od sarsu, takže aj čas pri nej je dlhý. Btw. Ani mobil sa neskúmal do budúcnosti ci nie je karcinogenny ci WiFi ci čokoľvek co je populárne a predsa sa to používa a ludia s tým nemajú žiadny problém. Toľko veci použiva co sú nebezpečné a do budúcna problémové a nik to nerieši. Prečo? Napríklad aj roky rokuce sa hovorí aký je problém alkohol, ci fajčenie a kto to rieši? Nikto Slováci sú veľkí milovníci týchto závislosti.

777januska777
27. aug 2021

@stevvvka nie nepripustila, lebo verím odborníkom a zdravotníkom, ktorých mám okolo seba.

poopsie
27. aug 2021

@777januska777 ano vyvija sa od neho ale všetky zvieratká akosi pokapali... Bohvie ako sa im darilo ďalších 10 rokov...