icon

Pozitívne vnímanie seba a svojho života

slniecko365
31. júl 2017

Pekný,deň Vám Prajem ženičky. Tak ako ste si určite všimli som tu nová, a rada sa podelím o pozitívnu myseľ. Určite každá z,nás prežila,alebo zažíva nejaké problémy. Preto píšem túto diskusiu aby sme si navzájom napísali čo je tá pozitívna myseľ.Dlhé roky som nevedela čo je to tá pozitívna myseľ, ale som na novej ceste objaviť svoje vnútorné ja. Ak máte chuť podťe som nou vykročiť po tejto ceste.🙂 Plné lásky,pochopení,nehy,láskavosti,dobrosrdečnosti,pomáhať sebe ako aj druhým.

sabina_es
31. júl 2017

@deti95060810 Jasne. Pokial sem niekto napise svoj problem s tym, ze ho zaujima viac nazorov pripadne riesenia, to beriem. Ale skor som myslela to vzajomne podporovanie, ktore mi obcas pride silene. A zrovna tento prispevok mi pride taky sileny.

slniecko365
autor
31. júl 2017

@sabina_es Rozumiem, Vám a chápem Vás nemusíto byť pre vás ale ja som napísala čo som cítila ako žijem. Bud či onak či stým súhlasíte alebo nie nič ma od toho neodradí.

bondy
31. júl 2017

@slniecko365 myslela.jsem ze pokud ti nekdo preda.negaci pak je treba mu to vratit.napr poznamka o tom psychiatrovi ,pani tam mozna nekdy skonci a nebude chapat proc.a naprosto cizi lide se mohou podporovat I virtualne .je tady diskuse lidi s depresemi a ti se podporuji kaZdy den ,sdeluji si pocity a vzajemne se posouvaji dal.

lenkamaxim
31. júl 2017

Ja citam knizky od Pavla Hiraxa Baricaka a to mi pomoze ked mam zle obdobie.

slniecko365
autor
31. júl 2017

@lenkamaxim Aj,ja to ma teší že máme rovnáke záujmy.🙂

slniecko365
autor
31. júl 2017

@bondy tak,prepáč že som to nepochopila.Ospravedlňujem sa Ti.🙂

bluka2
31. júl 2017

Cele toto je nejake silene, zda sa to fake a psycho, ako nejaka sekta. Ok, podiskutovat si, ked nieco clovek nasiel, co ho posunulo vo svojom vnutornom svete, podporit sa aj s cudzimi, preco nie. Ale "slniecko365" (nick je presne v duchu ako prispevok, ospravedlnovanie sa za kazdu blbost)?
Z extremu do extremu? Aj ti najpozitivnejsi ludia nemaju 365 dni slnka do roka. Nejaka zlata stredna cesta, do zivota patria pozitivne aj negativne myslienky, radost aj plac, slnko aj burky a prave to ho robi krasnym.

slniecko365
autor
31. júl 2017

@bluka2 Tak,každý to môže vnímať inak, ja sa zaoberám týmto. Bud mi veríte ale nie to už nehávam na Vás. Ja som to napísala preto aby som sa mohla podeliť,a pomohla nejakým ľudom. Ale áno máte pravdu ale ja som toho už toľko zlého zažila že pre mňa jediná cesta ako žiť inak je táto.A nemusíte ju prijať.

bluka2
31. júl 2017

@slniecko365 Co je teda ta cesta konkretne? Viera, osvietenie, psycholog, kniha, kurz...? Lebo pises tak vseobecne, ze tam akosi chyba obsah (aj preto to znie ako sekta)

slniecko365
autor
31. júl 2017

@bluka2 Možno,to je to napísané všeobecne,ale je to tak ako som to cítila je to z môjho vnútra. Nepačí sa ti to nevadí,ale môžem ťa uistiť že to to žiadna sekta nie je.Ja viem prečo som to napísala. To je tak všetko.

0silvia0
31. júl 2017

@slniecko365 píšeš, citujem: Preto píšem túto diskusiu aby sme si navzájom napísali čo je tá pozitívna myseľ
Myslím, že všetci vieme čo je pozitívna myseľ, ale mňa by skôr zaujímalo ako sa na pozitívnu myseľ vedome nalaďuješ, čo ti v tom pomáha...

slniecko365
autor
31. júl 2017

@0silvia0 Pomáhami, meditovanie. Rozmýšľam o živote pekne. Milujem život. žijem v prítomnosti. Teším sa z maličkostí, Myslím pozitívne, V tom to a mnohom inom mi pomáhajú anjeli archandeli, nemusíš tomu veriť ale je to tak. Proste ked som sa rozhodla pre túto cestu tak som toho musela veľa prežiť aby som pochopila že musíme žiť v prítomnosti.

anetkatb
31. júl 2017

@slniecko365 pri takejto téme sa tu nájde aj množstvo ľudí ktorí sú duchovne/vibracne niekde inde a preto nemôžu pochopiť o čom píšeš. Nemusíš nikomu nič vysvetľovať a nikomu sa za nič ospravedlňovať. Je to tvoj život ktorý si si vybrala a ty vieš prečo. Je úplne zbytočne na negatívne komenty vôbec reagovať. Ches pozitívne prežívanie? Venuj pozornosť iba pozitívnym veciam.

68atevi86
31. júl 2017

Inn.

emilia25
31. júl 2017

Milujem taketo temy.ja sama som pozitivny clovek co miluje svoj zivot.clovek si vie sam urobit peklo zo zivota ja si zijem raj na zemi.ked mi je tazko a mam blby den pride moj muzik a hned mam usmev od ucha k uchu.ked nieco silno chcem tak sa to splni aj ked nie hned ale casom ano pretoze tomu verim.ja moc dakujem bohu ze mi dal takyto nadherny dospelacky zivot dakujem mu za moje 4 poklady za muzika proste za vsetko.a prosim ho len a len o nase zdravicko.to je to najdolezitejsie v zivote a ked to clovek ma je bohaty tak moc ze si to ani neuvedomuje a pride na to az neskoro.sny si pritom clovek raz dva splni a ked vie snivat.

charlie1980
31. júl 2017

@slniecko365 Noze nam opis trochu tvoju minulost, Preco si bola nutena takto sa nastavit, Preco si sa Tak rozhodla zit (Vraj pozitivne), Cim vsetkym si si teda musela prejst....Pretoze su tu komenty na dve Strany, Ale dokopy som sa od teba nic nedozvedela, iba to, Ze je to Tak, Ze zijes pozitivne a v pritomnosti.
BTW.v pritomnosti sa zit neda, nakolko kazdy uvedomely clovek musi rozmyslat nad tym, co bude zajtra, o mesiac, o rok. Ci....? Ty nemas Zidane kratkodobe plany .....? Ja Napr.mam, velmi dlhodoby.
Inak, nefajcis marihuanu nahodou ?

myskahryzka
31. júl 2017

😁😀😀😀😀 Toto je tema za vsetky drobne. Mna rachne. Len nejako mi usla podstata. Viem len to, ze autorka je toho nazoru, ze nikto s nou nemusi suhlasit. Ale s cim mame suhlasit, ci pripadne nesuhlasit, sme sa este stale ani po dvoch stranach diskusie nedozvedeli. Aj ked teda sa tu niektore snazia davat tie spravne otazky, este sa nestretli s pochopenim a odpovedou a paradoxne su nepriamo oznacene za nechapave. Ale ja, v ramci kolektivneho ducha, myslim silno pozitivne a dufam, ze z tejto strany Vianoc sa to dozvieme. ♥️ Zatial sa tu majte za kazdych okolnosti kraaaasne +

emilia25
31. júl 2017

Odporucam skupinu secret miluj svoj zivot.rozoberaju tam vsetko o pozitivnom mysleni aj knihy aj ako si priat no proste vsetko ohladne tejto temy.

bluka2
31. júl 2017

Anjeli archanieli - teda viera, ak nie sekta (co tvrdis) ti pomaha? Alebo to ani viera nie je? Ak teda nechces napisat konkretne, da sa ist aj vylucovacim systemom 😅

bluka2
31. júl 2017

Ezoterika, budhizmus, joga, ...? ano/nie

zibi
31. júl 2017

@slniecko365 Paulinka mas 19 asi chodis este na strednu a je pekne, ze sa snazis pozitivne pozerat na svet. Ono to pozitivne naladenie je velmi dolezite. Neda sa to stale, ale clovek by mal na sebe pracovat, aby casom nezakrpatel a stale sa niekde posunul dalej. Treba si davat radsej mensie ciele a snazist sa ich dosiahnut. Skus tu pozitivitu rozdavat medzi spoluziakmi, alebo ked niekde pracujes pocas leta. Nech ti ten usmev a pozitivna nalada vydrzi. Dobra je aj knizka Netrapne sa nad malickostami, pripadne ked si veriaca aj od Joyce Mayer Drz svoj jazyk na uzde. Nechcem ta odradit od prispievania, kazdy moze pisat a diskutovat kolko chce, ale na fore su vacsinou uz matky a zeny s detmi, kde myslim, ze nemusis najst pochopenie na to co ty momentalne prezivas. Jedine, ze sa chces naucit umeniu argumentacie a naucit sa konstruktivne hadat. Hlbsie diskusie na konovi neodporucam 🙂

slniecko365
autor
1. aug 2017

@anetkatb Ďakujem,za podporu tak tým to žijem.🙂

slniecko365
autor
1. aug 2017

@charlie1980 Tak, mám jemné mentálne postihnutie 3.som bola hospitalizovaná na psychyjatrii 7,rokov ma šikanovali. A to jemné mentálne postihnutie je veľmí vážne. Nerada o tom hovorím ale rodičia sa mi rozvádzaju. Takže myslím si že mám právo, napísať to.

slniecko365
autor
1. aug 2017

@emilia25 Ďakujem,presne takto som to myslela .🙂

emilia25
1. aug 2017

@slniecko365 pridaj sa do tej skupiny baby ti poradia o vsetkom co sa budes pytat na tuto temu.aj o anjeloch a pod.je tam pisane.

slniecko365
autor
1. aug 2017

@myskahryzka Nerozumiem, o čom Vám ide. Takto nečítajte. Ja som napísala čo som cítila. A trošku ma to urazilo. Ak si myslíte že to je trápne tak aj tak nič na tom nezmeníte tak či onak budem nadalej takto žiť.

slniecko365
autor
1. aug 2017

@zibi Ano,mám 19. Myslím si že som neurobila nič nezákonné. Nápisala som svoj blog a nieje pre každého. Pre mňa je začala som tým žiť.Myslím si že to to je správny krok k cieľu.🙂

slniecko365
autor
1. aug 2017

@emilia25 Ďakujem,do akej skupiny.?

myskahryzka
1. aug 2017

@slniecko365 Kritika nie je urazka a ked si isla s kozou na trh, mala si s nou aj ratat.

slniecko365
autor
1. aug 2017

@myskahryzka Ved,ja som s ňou aj rátala či sa Vám zdá že som to nepochopila.? Len nejaké reákcie má aj napriek tomu prekvapili.