Pribratie na váhe viac v druhom ako v treťom?

27. mar 2020

ahojte. mali ste to niektora tak ze nie velke pribratie v prvom trimestri. potom raketove medzi 20tym a 30tym tyzdnom a ze sa to potom zastavilo?
nech robin co robim stale som hladna a vaha ide stale hore... sem tam stoji dva tri tyzdne a potom bum co tyzden to kilo.
sladkosti vynimocne mam. priznavam. ale okrem toho jem vela ovocia a zeleniny. na ranajky mavam vlocky s ovocim orechmi a bielym jogurtom a cez den naor brokolicova polievka s chlebom. oecene bataty s jogurtom. ziadne vyorazance ani tucne tak ja uz neviem

angi07
27. mar 2020

no ja tak viem ze najviac sa pribera posledny mesiac(dva) a u mna to tak aj bolo.mala som aj + 1 kg za 2 dni....u mna ale dovod bol vyssi prijem kcal ako vydaj nakolko mi tvrdlo brucho a musela som iba lezat. nejedna sa ani az tak o to co papas ale asi mas vysoky kaloricky prijem a nizky vydaj.mimochodom jedla co si pisala su celko. bohate na sacharidy a ovocie tiez obsshuje dost cukru takze tak😊ale tazko povedat😊

titla
27. mar 2020

V prvom trimestri som schudla, kedze mi byvalo zle. V druhom trimestri som pribrala cca 7 kg, co som zacala normalne jest a v tretom len nejake 4 kg.

kiki68
27. mar 2020

Ja tiez jem velmi zdravo, ziadne prezieranie, v noci vobec, sladene napoje vobec mimo mozno tak caju s medom sem tam. Nikdy som bezne s vahou problem nemala, do 18tt som nejedla ani kusok sladkeho a v 27tt mam 11kg na sebe. Ako kaslem uz na to. No co budem ako tucne morca po tejto karantene. A to som do 23tt cvicila, hodina a pol prechadzky, jogs. Tak co uz

jaroe
10. máj 2020

Ja som pribrala 10 kg, z toho v poslednom trimestri len kilo

ajka0207
10. máj 2020

Mala som to pri oboch detoch, najväčší prirastok b medzi 21. - 25. tt, od 35.tt som nepribrala nic, tusim ze pri prvej som este aj schudla volaco.

A inak mozes sa aj zavodnovat, s tym nespravis nic. Poznam viacero zien co v porodnici "schudli" 15 kil, cize to bola ozaj len voda.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre