icon

Rodili ste v júni?

lala0950
12. okt 2020

Bojim sa,termín mam v júni a mne v lete je zle ,ja som človek ktorý musí mať kyslík...mwleho som rodila vo februári a zle mi bolo skoro som odpadla jak mi bolo teplo horúco,bojim sa,že v lete to nezvládnem :(

sisa_s
12. okt 2020

Este ani od doktora nemas potvrdene tehotenstvo, ale mas termin 🙄🙄🙄

lala0950
autor
12. okt 2020

@sisa_s prosím??dnes som bola ,sibe ti?? Už prestan mi komentovať prispevky

klarissa25
12. okt 2020

@lala0950 ty si tehotna?? neverím 🙂 všetky testy čo si tu davala boli negatívne...

nyusika
12. okt 2020

v juni sa nerodi, to maju porodnici celozavodnu dovolenku

klarissa25
12. okt 2020

@lala0950 tak ty ked tu budeš písať čosi pís si to aj niekde do dennicka lebo potom sa tu dosť zamotavaš 🙂

lala0950
autor
12. okt 2020

Tak asi ste na omyle ....

imrai
12. okt 2020

@lala0950 v júni nemusia byť ešte také horúčavy.ja mám doma augustovú a popravde pôrod bol vykúpenie, znášať to teplo v poslednom trimestri bolo pre mňa oveľa horšie ako v pôrodnici :D hlavne aby sme ešte v rúšku rodiť nemuseli

lala0950
autor
12. okt 2020

@imrai to je pravda ano .... no ja sa veľmi bojim ,ja som tiež junova twkse mamka mala co robiť haha

barus26
12. okt 2020

@lala0950 vieš čo, zastávala som si ta vždy v tých diskusiách s tými testami.. ale už to preháňaš.. Jeden krát sa bojíš že nejsi tehotná, potom sa bojíš že to je mimomaternicove, potom sa bojíš čo budeš robiť keď budeš rodiť v júni a ako to nezvládnes a čo si ešte nájdeš ? Kks to teraz budeš furt sa len stresovať nad všetkým že čo keď a čo ked.. Zacni myslieť už pozitívne preboha....

elenajezova
12. okt 2020

Ja som rodila 6.6. a bolo straaaaašne teplo... Ale tak porodila som v pohode...

kayyaa
12. okt 2020

@lala0950 vies co, nechcem byt zla, ale neda mi...najprv tuzobne cakas na tehotenstvo a potom ked konecne sa dockas, tak sa bojis, lebo "jun" ? Dievca, spamataj sa, lebo pre teba je problem vsetko...mala by si dakovat tomu hore, ze si tehotna, a nie fnukat kvoli hluposti...zacni sa spravat ako dospela zena a nie ako rozmaznane decko...
Ja som rodila 4x v lete a je to super, v juni je menej chorob, vela svetla, slnka, mozes s babatkom hned von a nakojit kdekolvek na lavicke😅 pri zimnom babatku su dlzky prechadzok limitovane casom kojenia😄😄 atd... proste mat letne babatko je ovela lepsie ako zimne...z vlastnej skusenosti😉

lala0950
autor
12. okt 2020

Dnes som bola u gynekologický a dala mi termín 17 júna tak píšem...vo je na tom zle ??moja vec koľkokrát napíšem sem nie ??ked sa vám nepáči netreba komentovať

1aduliatko1
12. okt 2020

ja som rodila v júli a prežila som 🙂

lenka2710
12. okt 2020

@lala0950 ja som rodila tento rok v júni a bolo chladno a pršalo! Skor bolo teplo apríl máj! Na ďalší rok môže byť úplne inak, takže zbytočne nad tým teraz rozmýšľaš

klarissa25
12. okt 2020

Hlavne ze si mala ist k dr o 3 tyzdne 😉

nevenka
12. okt 2020

@imrai no ja idem rodit na Vianoce, teda v decembri a ked som v lete hovorila, aby to nebolo s ruskom, tak ma vsetci vysmiali, ze to uz bude davno potom...no mne veru do smiechu nie je...🤔

imrai
12. okt 2020

@nevenka asi treba radšej rátať s tým, že nás to neobíde. aj keď si to neviem s rúškom predstaviť, keď pri kontrakciách je to dýchanie také dôležité🙈 ja mám síce ešte dosť času do jari, ale ktovie čo dovtedy bude.

lala0950
autor
12. okt 2020

@klarissa25 ano ale sla som dnes moja zlata

amelia000
12. okt 2020

@lala0950 no a co, bolo nieco vidno? V kolkom tt si?

kiki68
12. okt 2020

V juli a bolo to v poho, rodila som s kyslikom pekne, inak ziadne tlmeni bolesti ani nic. Krasny porod.

ovaaa
12. okt 2020

Podstatne je, ze sa Vam podarillo zamiesit a ze porod bude v juni by ma teda absolutne netrapilo.
Rodila som 21.jula a poviem ti, ze cely tyzden bolo chladno a ked sme odchadzali z nemocnice velmi prsalo a boli sme riadne zababuseni. Osobne milujem slnko a viac casu som travila vonku ako zavreta doma.Mne teplo vyhovovalo zima by ma deprimovala. Kazdopadne sustred sa na dieta a netrap sa blbostami, nakollko nikdy nevies, ci porod bude prave v juni.