icon

Šampanské v tehotenstve

tatiana234
Včera o 05:28

Ahojte bola som na oslave kde som mala mat nealko sampanske kedze rodina vie ze som tehotna bolo mi prislibene vypila som celkom z chuti asi 2 deci ked ma začalo rozpalovat a zietila zom ze to bolo klasické alko mam strach som v 16 tt

parvinka0001
Včera o 05:31

Nič sa nestane . Nestresuj sa zbytočne

ariannazara
Včera o 05:33

Stalo sa to aj mne, bola som asi v 6 mesiaci alebo 7 mesiaci a mali sme z prace vianocny vecierok. A kamoska ze to nealko som kupila my sme to vypili na polovicu a potom sa mi nejak motala hlava a zistili sme ze to bolo alko ale vsetko ok.

ivicatolic
Včera o 06:12

@tatiana234 preboha....aj keby si šľahla frťana, nič sa nedeje 😆👀

tatiana234
autor
Včera o 06:19

No ked vsade kazdy straší o tom fetaln9m alkoholikom syndróme a jeden glg poškodí mozog s co ja viem co

anonym_26761f
Včera o 06:20
@tatiana234

No ked vsade kazdy straší o tom fetaln9m alkoholikom syndróme a jeden glg poškodí mozog s co ja viem co

jednoznacna odpoved na to neexistuje.. fatalny alkoholovy syndrom dietata moze vzniknut aj po jednom pohári.. zalezio od mnohych faktorov.. je to sice velka nahoda, ale ak sa travis presne do vyvinoveho stadia, ktore je na to citlive a budu splnene aj dalsie individualne faktory moze sa to stat..
@tatiana234

sisska96
Včera o 06:24
@tatiana234

@tatiana234 preboha ale nie keď vypiješ jeden pohár

anonym_af1223
Včera o 06:31

@tatiana234 z 2dcl nebude tvoje dieťa alkoholik ani nebude mať poškodený mozog 😄 môžeš byť kľudná.

lasona
Včera o 06:58

No za mna ani glg alkoholu v tehotenstve. Ale rob ty ako uznáš za vhodne.

elenka.k
Včera o 06:59

@tatiana234 ja som raz spomenula dr. na poradni / predtým som v živote nepila šampanské / a mala som strašnú chuť nať - pri tom som nevedela ako chutí, a dr. mi povedal, kľudne si mám dať 1 pohár

kiki68
Včera o 07:54

Nic sa nestane, si vezmi kolko liekov niektore tehotne musia brat, napr ja pri dcere som mala drasticku liecbu prave okolo 20tt. Z 2 poharov sa nic take nestane, niekedy sa nieco udeje a nespravila si to zamerne.

natalka13
Včera o 08:03

🙈

tatiana234
autor
Včera o 08:17
@lasona

No za mna ani glg alkoholu v tehotenstve. Ale rob ty ako uznáš za vhodne.

@lasona aj ste čítali cely príspevok ci len to co vam vyhovovalo?

beata_k
Včera o 08:44

@tatiana234 Nemaj obavu, nic sa nestane. Treba pocitat kolko ma sampanske alkoholu, ani tebe nejde vsetko do krvi a nieco poriesi placenta. Neslo to extra rurkou priamo do tela babatka. 🙂

anonym_73c809
Včera o 08:47

napisem ti ako odbornicka v tejto oblasti,ktora sa v teme dennodenne pohybuje. nemusi sa stat vobec nic a moze sa stat. teraz uz nezmenis co bolo. na 100% ti nikto neda uspokojivu odpoved ,musis dufat v najlepsie .