icon

Šok, alebo sa ozaj neteším na druhé bábo?

miakurka
24. apr 2019

Ahojte, pred par dnami som sa dozvedela ze som tehotna... meskali mi svoje dni a s priatelom sme si tak robili srandu v obchode ze kupime test, ci nahodou, a tak aj bolo kupili sme a tam dve ciarky..
Ja uz dcerku mam ma 2r, jej otec sa o nu nezaujima a terajsieho priatela ma za ocina. Vsetko by bolo v poriadku no ja som si nejaka neista, rozpravali sme sa spolu o dietati, planovali sme ale az do dvoch rokov.. nezazrela som u nho nejaku velku radost, mozno sa tak tvaril len a na moju otazku ze preco nejak neprejavuje tu radost jeho slova boli ze este len prejavi, ale ze sa tesi. Je v soku ? Alebo chlapi to tak neprecituju ?
A po pravde, nastupila som do prace pred par tyzdnami ze sa trosku vyventilujem, pokial bude druhe. No neviem si to ani len predstavit byt dvojnasobnou mamou, ako to vsetko bude, ja placem placem a neviem prestat. Mali by sme sa tesit obidvaja nie? Ci su to len tie prve pocity ze sa obidvaja bojime

Strana
z2
janedoe
25. apr 2019

@rik01lulaka zijes s mojim muzom? 😂🙊 Aj ja viem, teda dufam, ze ma lubi, ale prejavovanie citov nic moc 😊 Ked som mu po 3 rokoch snazenia povedala, ze cakame babo, tak je odpoved bola "Ale hovnooooo". A to asi bola najemotivnejsia odpoved 😂 Na druhe tehu som dostala odpoved "Viem". A na treti "OK". 😂 Akoze keby vsetky deti neboli odmakane, tak nepoviem ani ň, ale po rokoch snazenia som cakala viac 😊 Detto ani pri porode ziadna emocia (pri prvom hral sudoku tie 2 hodiny co lezis este na sale 🙈🤦‍♀️). Ale uz som mu povedala, ak budem este raz rodit, tak mu po porode pichnem do oka,nech aspon jednu slzu vyroni 😂

Ale ako otec je fakt skvely, len jednoducho v ich rodine city nie su IN 🤷‍♀️

olusik112
25. apr 2019

No možno od veci ale menši vekovy rozdiel medzi detičkami je lepši deti si viac rozumeju. Su kamoši.
A teraz asi neskoro radit ale ako ste sa chranili otehotneniu? Si mala antikoncepciu? Ak ano treba ju uživat fakt presne inak neni spolahliva aj pri chripke može učinok vypadnut tak bacha. Ak zabudaš uživat poinformuj sa potom o stalej antike teliesko kružok niečo. Ak ste použivali kondom tak to treba od maznanie až do konca lebo aj v tom vytoku zo vzrušenia su spermie. Ak niekto považuje prerušovanu sulož za antikoncepciu tak je hlupak. Muž vobec nemusi ejakuovat a može oplodnit.
A k veci chlapi nevedia vyjadrit city. Čest vinimkam. Až sa babo narodi si ho pomojka poboska zalubi sa do neho. Ty sa tiaž netrap hore hlavu. Zvladaš jedno tak i druhe zvladneš.

matulienka10
25. apr 2019

@via88 vyplnila som, chápem co prezivas 😉 aj ja som si zvyšovala kvalifikaciu

petra087
25. apr 2019

Boze ako ti rozumiem,prvych dvoch som mala po sebenej.len som sa urevala.teraz maju 8 a 7,skvele sa spolu vyhraju.pred rokom saby nam narodil dalsisa syn,,ked mal 7 mesiacov zistila som ze som znovu tehotna..nechci vediet ake pocityto sa vo mne zmietali.hnev,nenavist,odpor a preco ja??bolo to hrozneje,vsetko satym ale zmenilouz prvymi pohybmi a hlavne podporou u rodiny.tak drzim palce,,urcite sa budete čochvíľa tešiť.

alexie87
25. apr 2019

@miakurka babatko je dar, je to novy zivot 🙂 ja som prisla o chlapceka v 5om mesiaci. Vsetko sa obrati na dobre, mysli pozitivne. Aj ked mozno predosla situacia Ti brani v tom to prezivat s nadsenim, ale neboj - bude dobre. Drzim palce, nech ste obaja v poriadku az do sameho konca....

sasesoe
25. apr 2019

@miakurka my sme prve planovali, ale manzel sa bal tesit, kym to nebolo potvrdene aspon od gynekologicky..
chlapi su v tomto (aj v mnohom dalsom) ini, necakaj od neho zenske reakcie, na to mame kamosky al sestry...daj mu cas a uvidis podla jeho skutkov, tie su vzdy viac ako slova

nika3136
25. apr 2019

To sú chlapi! 😄 Nič neobvyklé.
Môj sa mi celé tehotenstvo nechcel ani dotknúť brucha, keď kopala, mal na tvári hororový výraz 😄 Bol pri pôrode a vôbec ho to nedojalo, zatiaľ čo som ja plakala aká je krásna. Keď som sa ho spýtala na pocity, skonštatoval "Pohodaaaa" 🤦😂
Teraz malú veľmi miluje. Sám hovorí, že je realista a preňho to bolo iba tehotenské brucho, keď je na svete, je to iné. Mala som obavy či k nej bude mať vzťah, ale všetko hneď opadlo 🙂 kúpal, prebaľoval, prezliekal, neskôr aj "kojil" UM.

via88
25. apr 2019

@matulienka10 ano, je to uz unavne, pri dvojrocnom divochovi uz mam fakt dost, ale uz len vyskum a dobre, snad 🙂

kubikulka
25. apr 2019

M,,
...
..
.0
.0.
..lm

..0..l.0...9

.

..

....,
.,

matulienka10
25. apr 2019

@via88 to dáš 😉 my sme ženy šikovné a odolné voči akejkoľvek záťaži 😉

rik01lulaka
25. apr 2019

@janedoe 😀 no pri prvom porode sa tváril, ze prečo tam je otras žiadna podpora, keď som ho sprdla, tak povedal, ze zjedol rožky s kyslím mliekom a zdulo ho a zadržiaval prdy plus kŕče v bruchu...pri druhom som ho ani nevnímala a hneď ako skončilo čistenie baba som ho poslala domov. Pri treťom uvidíme...niektorí chlapi su takí...a ja zase extrémne citova...čo je tiež na škodu...

lucinkab
25. apr 2019

@miakurka skor z teba hovori sok. Daj tomu cas...ved 12tt je vzdy kritickych...

pdt
25. apr 2019

ani moj muz neskakal dva metre, pritom sme sa snazili, a je uzasny otec a manzel, proste niekto neprejavuje radost navonok, to neznamena ze sa netesi.

via88
25. apr 2019

@matulienka10 tak verru, musim, taka doba je, clovek sa musi obracat nikdy nevies kde skoncis

derdia
Autor odpoveď zmazal
teri24
26. apr 2019

@miakurka Neplač. Nie si na to sama, máš muža, chce teba, tvoje prvé aj druhé dieťa tak by si mala byť rada, že je to tak. Všetky svoje strachy a obavy prenesieš na malinké a ono ti to vráti pri výchove, že ho nebudeš zvládať. Tak utri slzičky ;)

Strana
z2