Som netaktná?
Zistili mi tehu cukrovku, dodržiavam jasne že stravu ale dosť s tým bojujem, lebo jednak zboznujem sladké a mali sme vybudovaný hlúpy zvyk doma, že večer k telke niečo dobre… No ja nemôžem teraz nič, žiaden cukor, sladké atd. No a môj muž si zoberie ku mne pred telku raz toffiffee, inokedy chipsy, chrumky no všetko čo mám rada. Keď som ho upozornila, že teda mi to dosť vadí, keď vedľa mna chrume chipsy po tom čo ja mám celodenné sladké abstaky, tak sa ešte odul, že kedy on má jesť sladké, keď cez deň nemôže kvôli deťom aby ho nevideli a večer kvôli mne… Tak som mu vravela, že to dieťa je z 1/2 jeho, takze sa snáď môže na chvíľu premôcť a sladké napríklad nejesť, tak mi povedal, že som sebecka 😀 Na koho stranu by ste sa postavili?
Nerobme tu z muzov debilov, ktori su egoisticki a naprogramovani byt debilmi. Niektore komentare tu su priserne necitlive a nepekne ci voci muzovi alebo zene.
Kazdopadne si myslim, ze ste v prave a ocakavat empatiu od muza, ktoremu nosite dieta je uplne normalne. Je znak sudrznosti, ze vas podrzi v tazkych chvilach ako nejedenie sladkosti, ked s tym mate problem a on evidentne tiez. Tolko, co si musi vytrpiet tehotna zena, nech jej to ten muz aspon ulahci aspon v malickostiach ako je tato. Drzte sa. 🍀
Môj muz by mi to isto nespravil..ani ja jemu.. veď je to aj jeho dieťa, nie susedove.. tak keď vie, že ti to vadí, nemal by to robiť.. riadime sa tým pravidlom s mojím muzom už..23 rokov😁...a stále sme spolu.. To, že tu niektoré žienky stiahnu chvost a nechajú si aj po hlave skákať - veď čo má muz s mojou tehotenskou cukrovkou 😯, je ich vec.. zjavne ich nikto nemá rád nezištne a nie je schopný pre ne spraviť ani takúto drobnosť..
@klementinka58 chlapa netreba komandovat to potom nieje chlap .Chlap ma ženu vnimat a chapat ,podporiť. Čiže vie si to sladké dat v praci ,keď je zena v sprche ,nie si vyvalit pupek a žrať pred ženou ktoré je tehotná,hormóny a chute.
Je to sprostý sebec 😂 radšej budem sama ako s niekým u koho nie som na prvom mieste. Samozrejme,že on by bol na prvom mieste pre mňa.
@misiak7777 Môj zlatý, chúďa..
😆😆😆😆😆🤷🤷
@kikappp Úplná pravda 👍
Napríklad taký erytritol nedvíha krvný cukor ...telo ho nevie stráviť ..skús sa poradiť možno ako dočasná náhrada trochu občas
Autorka, vrelo Ti odporucam knihu ‘Glukozova revolucia’. (Tehotenska) cukrovka nie je sranda, kniha sa primarne venuje tejto teme. Tipmy v knihe pomerne jednoducho zazenies chut na sladke.
No ste dospelí, tak mali by ste sa mali vedieť ovládať obaja...ale tak určite sa dá prežiť aj bez večerných sladkosti, veď to robíš pre svoje zdravie
@123_monika no to je 😃😃😃 to jedna dospelá osoba má takéto hystericke reakcie? A keby kvôli zdraviu musela do konca života mať obmedzenia v strave? No nie, budem empatická a nebudem čakať že sa zo mňa všetci poserú 😃😃😃
Ked si odvykne od sladkosti a Ty potom budes uz moct,tak nebudes lebo on nechce?
Mala som tehu cukrovku a manžel sa dobrovoľne vzdal sladkého. Bolo mu blbé predomnou jest sladké, keď ja som nemohla. Ale v práci si dal sladké
Nech si skúsi predstaviť situáciu, že ako by bolo jemu na tvojom mieste. A ak si tú situáciu predstaviť nevie, tak je potom pekne bezcitný...
to sibe?? ... ved najdi recepty na maskrty alebo produkty ktore mozes aj ty a chrumaj ich s nim .... ty si nikdy v obchode nevidela dia oddelenie??? to mu teraz budes prikazovat co jest lebo si tehotna??? toto normlane nie je
@purple_wolf DIA VYROBKY SU NEVHODNE PRE TEHOTNE ZENY . Netrep sprostosti,cela tvoja odpoveď je trapna ako aj tie trápne otázniky.
Nebuď rozmaznaná...veď ak nemôžem, tak si nedám. Tvoj muž má rád sladké (aj keď som postrehla, že jedol skôr čipsy, ako sladké). Nechcela by si ho ukameňovať, že nebral "ohľad" na tehotnú ženu? Príšerná doba....samé ohľady...

No bože, mužovi naložila tehotná žena, tak ju tu ukameňujte, že nie je ohľaduplná a nenosí mu ešte zdravé snacky k telke. Podľa opisu naňho nejačala ako Viktorka pri splave, tak čo. Požiadala ho aby jej nechrúmal pod nosom s niečím čo si ona nesmie dať, tá troška ohľaduplnosti by ho nezabila, však nebude tehotná navždy. 🙂