Som tehotná
Poradíte mi neviznam sa v tom

@klarissa25 som sa nepitala tak mi bolo zle z horúčky
Tak sa treba opýtať doktora a nie na MK...alebo si urob test
Vidím dobre že ku koncu 3. Riadka je že HCG je menej ako 0.1 takže asi nebude tehotná? Alebo tomu zle rozumiem?
@buberova mne vraví veľa žien že môžem a že aj nie tak nechápem
@neriesma222 a podla čoho ti to tie ženy hovoria ? Test si si robila ?
Nechápem, krv to brali kvôli tomu, ze si chorá, alebo preto, ze si myslíš, ze si tehotná, ci prečo?
Lebo v nadpise je"som tehotná "a ďalej píšeš, ze ti je zle z horúčky.
Crp máš nízke, čiže ide o virozu, a tehotná podľa týchto výsledkov nie si.
Kto ti vraví, ze môžeš byť tehotná? Mešká tie menzes? Test si robila? Ci ako?
Prepáč, ale nerozumiem celkovo tomuto príspevku.
Uz zase?
@jaskolka mala som horúčku a bolesť brucha zato brali
@neriesma222 podla vysledkov nie si tehotna, ale si chora. Crp mas zvysene, ale nie velmi. Inak mas vsetko v norme.
Ked mas hcg menej ako 0,1, tak tehotna nie si. Z krvi vysledok je jasny (aj jeby si mala ducha na teste).
myslím si, že keby si bola tehotná, tak ti to povie, nie? máš podozrenie, že môžeš byť? tak si treba spraviť test.
Nie není si tehotná. Mala by si byť? Meska ti MS?
Pokiaľ dobre vidím hcg máš menej ako 0,1 z čoho ti napadlo, že si tehotná?
@neriesma222 ved podla tvojej minulej temy si este nemala ani ovulaciu. Tak ako mozes byt tehotna?
@neriesma222 uz si to davala aj na fb,a tam ti vysvetlili ze tehotna nie si,ved citaj co tam je napisane.
Toto bude skôr nejaká menej chápava osoba...pekne povedané
@neriesma222 Nie! Nie si tehotná...Kto ti povedal, že si? Nejaké sliepky, či?
@neriesma222 ok, ale prečo ti napadlo, ze si tehotná? Lebo horúčka a bolesť brucha to nie sú príznaky tehotenstva...
Kto ti povedal a na základe čoho, ze môžeš byť tehotná? Nikde nepíšeš, ze ti mešká menzes, máš príznaky, ci niečo také...
A aj keby, tak takúto podstatnú informáciu by ti určite doktur povedal aj bez pytania. Čiže nie, nie si určite tehotná
@mandarinka555 tiež netuším, kto jej povedal, ze môže byt tehotná a na základe čoho...
@kitycat čo mas za problém
@jaskolka mňa to nenapadlo ale je mi zle som podráždená a mešká mi menštruácia
@klarissa25 urazajte seba
@kitycat hej ty počúvaj ma co máš za problém? 😅😅😅 prepáč. Sranda 😅😅
@klarissa25 Vieš, keď má niekto IQ 20 (napr. @neriesma222 ), tak usúdila z horúčky, že je tehotná...A potom sa divíme, keď sa takéto individuá rozmnožujú 😝
@neriesma222 zle ti je asi preto, lebo si chora... A mozno ti aj preto meska menstruacia. Stava sa to. Ale podla krvi nie si tehotna a tie vysledky su jasne. V klude sa vyliec.
@neriesma222 ale netrep... menzes ti este ani nemeska.
https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/je-to-ovulacia-alebo-tehotenstvo/
@veronikaszabova to je iny trapas toto 🤣

A doktor ti co povedal ?? 😅🤦♀️