Som tehotná a mám odpor k snúbencovi
Stalo s vám to? Som v 12 týždni a neznášam keď sa ma dotkne partner, stačí, že mi chce dať pusu... Som v takom divnom tranze... Nechcem nikoho pri svojom tele...nechcem aby sa ma dotýkal, všetko mi vadí,smrdi mi... Stačí, že si dá voňavku... Idem ho za dusiť... Neznášam keď si dá dezodorant, to je ešte horšie... Idem sa zadusiť.... Najradšej trávim čas sama... Prejde to? To sú co za hormóny ??? Vadí mi na nim vážne všetko aj to ze dýcha, že fuči...
Z ničoho nič to začalo...
A ano, chcela som byt zrazu sama, aj v posteli som radsej rychlo zaspala, nevyhladavala som jeho dotyky, co predtym to bolo nonstop. Kazde telo je ine. Telo sa vyrovnava s hormonami, rastucim dietatkom v brusku, zena sa meni. Je to normalne, len niektore zeny to pocituju viac. Je to priroda. Pocas ovulacie sa taktiez partneri vyhladavaju, vonaju si, pocas tehotenstva sa vsetka pozornost zeny sustreduje na dieta. A kedze sme ludia, vieme, ze sa treba aj v tonto obdobi venovat aj partnerovi, aj ked priroda to zariadila inak.
Nenechaj sa deptať tými debilnymi komentármi ako si máš dať facku a podobne. To píšu ženy ktoré nezažili tvoju situáciu. Je to normálne že sa takto cítiš. Len mu treba povedať že ho ľúbiš a že ťa to prejde a popros ho o trpezlivosť. Predsa len ty máš trpezlivosti tiež dosť keď si ochotná mu priviesť na svet dietko
Ja som vzdy hovorila,ze babam z tehotenstva prepina a tu je krasny dokaz
Aj ja som to mala pri prvom vraj som nanho furt vrieskala...ale zasa ja som sa potom aj ospravedlnila nech sa nehneva ze ho neznasam...a on sa smial ze to chape...potom chodil domov stale zo sladkostou v taske jaaj to uz som nebola taka zla...chybal mi cukor 🤣
@dominicka28 ďakujem... Ved on to úplne chápe a to, že som napísala, že dieťa je moje... Momentálne to tak cítim, že je moje, bo mi vadí, všetko na ňom aj to ze je zrazu taky pozorný, dotieravy... Predtým sa mi ani neozval keď mal nočnú a teraz aj 5x mi zavolá, napíše... Och... Úplne som z toho smutná, neviem co mam robiť... Národky mal teraz, tortu som mu robila ale zablahoželala som mu ako kamarátka... Úplne pusa na líčko na pusu a rýchlo som chcela ísť spať...
Ja keď som bola tehotná som mala tiež podobne stavy ale skôr mi vadilo to keď ma začal obychtkavat a bozkávať lebo som vedela že už už niečo chce a to mi extrémne vadilo ja keď som bola tehotná tak do 5 mesiaca som odmietala sex kvôli nevoľnostiam a mala som časté zápaly infekcie... len potom mi ho už bolo ľúto lebo som si priznala že somnou hormóny niekedy lomcovali a že som na neho zvýšila hlas aj keď to nemuselo byt tak som sa vždy zavrela do kúpeľne ukludnila sa a prišla sa ospravedlniť že som to tak nemyslela len že teraz som ako sopka... skus aj ty si nájsť niečo čo ta ukľudní a potom sa ospravedln uvidis aspoň ho potešiš
Tomuto muzovi by som sa necudovala keby sa dal.pohladkat niekde inde
Vlastne ked to citam cele..musi to byt fake
@nenne27 prečo by sa mal dat hladkať inde? Pm o tom vie, že to nie som ja... Jeho kamaráti aj kolegovia mu to povedali, ajajaj že sex nebude dosť dlho... Tehotné ženy nechcú veľmi a na silu máloktorá pôjde... On to chápe, je to pár dni... A možno ešte pár týždne to potrvá...
@cuttina bola som tehotna 3x ale taketo stavy som teda nemala. Ci je najstastnejsi netusim ale takto sa vyjadrovat o muzovi, ktory s laskou caka dieta a stara sa o manzelku...no neviem.a presne ako tu uz niekto napisal, keby tu pisala zena ze sa hnusi muzovi, ze sa na nu nemoze ani pozriet, ze sa prilis o neho stara a je mu sa to bridi, to by som chcela vidiet tu empatiu k muzovi.roznosili by ste ho na kopytach.
Nejde o sex, chapavy a milujuci muz pocka.ale tie dalsie reci ze to si TY a TVOJE dieta, ze ti vadi ze sa stara...to je cez...zase nerobme tu z tehotenstva ospravedlnenie na sebectvo a vsetky mozne neresti.uz chapem single zeny ked im.lezu na nervy typy zien"jásommaterkdojevác"🤦♀️
@nenne27 ja som presne ta byvala single zena, co toto hovorila. Cely zivot som si uzivala, nasla som lasku a rozhodli sme sa mat spolu dieta. Tehotenstvo ma ale fyzicky, aj psychicky odpalilo. Hormony si s mojim telom a hlavne emociami robili, co sa im zachcelo. Pribrala som v tehu takmer 35 kg, co som bola vzdy stihlucka. Aj teraz uz som, ale vdaka hormonom som sa zacala strasne nalievat vodou. Za mesiac som schudla 19 kil! Som citliva na tieto hormonalne vykyvy, hoci nikdy by som tomu predtym neverila. Takze sudte, az ked budete mat aj Vy taku skusenost. Btw: poporodna depresia je tiez velmi zvlastny stav vyvolany hormonami a maju ho aj uplne normalne, inteligentne a pekne zeny. Dokonca vedia v tom obdovi aj zabit. Tolko k ospravedlneniu na sebectvo atd....
ja to mam tiež takto. Odkedy som tehotná tak sa ani netuším ked príde z roboty lebo viem že sa na mna bude vešať, a stále odomna chciet pusu nebodaj sex a ja na nič z toho nemam chuť ani náladu a tiež som radšej sama. Ale zasa povedať že ho neznášam to by som nepovedala, tiež mi všetko smrdí a hlavne v spálni ked on zaspí a spotí sa tak to neznesiem a idem radšej spať do obývačky... bola by som už najradšej keby ma toto celé prešlo mam na neho nervy za ľudí blbosť.
teba caka ale ze taka kvalitna poporodna depresia ze dovi

Ja som mala uplne to iste. Milovala som ho (teda este stale), ale ako sa mi zvysoval progesteron, koniec. Smrdel mi, vadil mi vo vsetkom, prekazal. Samozrejme som mu to takto nehovorila, iba naznacovala, ze sa necitim dobre. Dietatko sme velmi chceli. Ten gynekolog (primar) mi hovoril, ze je to hormonmi a konkretne progesteronom, ktory sa v tehotebstve zvysuje. Este aj druhy velmi podobny je, prolaktin. Ten mi to robil zase hlavne po porode. Tieto pocity mi netrvali cele tehotenstvo, bol to hlavne prvy trimester a potom po porode pocas dojcenia. Vsetko sa az neuveritelne zmenilo s prichodom menstruacie. Predtym som sa niekedy az snazila prinutit k milovaniu, ci dotykom, ale bolo to sakra tazke. ☹️