icon

Som tehotná a partner je nezodpovedný: Riešenie?

adell_
25. sep 2024

Ahojte,nikdy som sem nič nepísala no potrebujem už radu alebo názor čo by ste robili vy na mojom mieste …s partnerom sme spolu4roky ma30 …v máji som sa dozvedela ze som tehotná tešila som sa z toho no zároveň som mala obavy pretože viem ze neni zodpovedný s peniazmi …strašne tipuje a hazarduje s peniazmi stále si len požičiava robí v zahraničí a aj tak nič neni odložené a to tam šiel so slovami ze keď tam bude robiť bude na všetko atd a aj tak si poziciaval peniaze odomna rodičov kamarátov …pred dvoma mesiacmi sme riešili krízu zasa len čo sa týka peňazí a vlastne travy ze nechcem aby ju fajčil vôbec …vystupňovalo sa to tak ze som o tom povedala aj jeho rodičom ze už som zúfalá ze ako mám si byt istá ze sa postará keď sa takto sprava …prišiel za mnou s tým ze chce byt somnou ze spravi všetko ze on sa postará dal mi účet od banky ze budem mat nastarosti peniaze len ja (len on mal dve banky účet mi bol daný len od jednej)a povedal že je nastavený inak ze už nebude robiť sprostosti ako som mu už uverila 100x…nastúpil tu do roboty kým pôjde do zahraničia všetko bolo ok vybavili sme si nájom dovtedy sme bývali u jeho rodičov …mal mat výplatu a zrazu začali reci ze nemôže prísť na ten účet čo mám od neho lebo je s tým problém atd…cize si ju dal poslať na druhu banku a peniaze samozrejme prehral …na nájom si musel požičať …po každej hádke ma len trasie čo zas vyvedie s peniazmi kde si vsade pozica ..vzdy len povie ze ja mu robím tlaky lebo mu bohužiaľ neviem začať hneď veriť po tom všetkom ale vždy mu šancu dam…vždy len povie ako všetko bude inak no teraz je druhý týždeň doma nikde nezavolal o robotu aspoň kým odíde do zahraničia žiadne kroky aby ukazal ze sa snaží …povedal ze sa nebude stýkať kontaktovať s chalanmi čo ho ťahajú len dole aj tak je to stále tak …radšej sa zoberie a ide von a pije …a ja mám strach čo ma caka neviem či by sq zvládol niekedy zmeniť a byt zodpovedný a starať sa aj o dieta …ešte mám aj kvôli nemu zobrate pôžičky no myslím ze s tým by mi pomohli jeho rodicia …ale už som tak zúfalá tak mu nedokážem viac veriť čo sľubuje ze neviem ako ďalej …

Strana
z2
viky173
25. sep 2024

co k tomu dodat?... vedela si do coho ides, vedela si, s kym chodis, s kym spavas, vedela si, ze otehotniet s nim mozes... aj tak si si nedala pozor... ano, toto konstatovanie Ti tiez nijak nepomoze, ale tu uz naozaj nikto nic nezmoze, nepomoze ziadna rada, pokym sa on sam od seba a uprimne nebude chciet zmenit, avsak dokazal, uz x-krat, ze sa ani zmenit nechce... bohuzial... bude Ti lepsie, ked budes na dieta sama, ako s takymto pripadom

dankagirl
25. sep 2024

Prepáč,si nezodpovedná ..vedela si aký je
Otehotnieť z neschopným človekom takéhoto typu ...
Slubotechna a pokazený cely život ..
Nezabudni mu zobrať pôžičky a platiť dlhy...

danica2711
25. sep 2024

@adell_ pobavilo ma, že "neni zodpovedný s peniazmi" - no hlavne, že ty si bola zodpovedná, keď si si s takým hovadom urobila dieťa. A ešte ho aj ľúbiš (!), tak najlepšie by bolo sa zaňho vydať, aby na teba prešli ešte aj jeho dlhy... chúďa dieťa

earlgrey
25. sep 2024

V prvom rade si mala brať antikoncepciu a trvať aj na komdóme...fuj ja by som takému mužovi ani pusu nedala a nie to mu ešte aj nohy roztiahla...že drogy, alkohol, automaty...🤢

ahhola
25. sep 2024

Gemblera si si narazila??? Tak uprimnu sustrast. Zarobi, rozfofruje, pozicia🌀🌀🌀dokolecka, dokola. Urobil si dieta, lebo uz asi vie, ze tu toho vela po nom neostane. Dieta a dlhy. Nuz... Nejak to budes musiet zvladnut. 🥀

lonely66
Odpoveď bola odstránená
vorkola
25. sep 2024

kze s jeho dlhmi ako slobodna by si namala mat prblem.,akonahle manzelia,uz vela preberas ty. asi aj budes v negativas,ze ani nevyzijes.Prec od neho

mell27
25. sep 2024

@adell_ chúďa dieťa, zase ono doplatí na sprostých rodičov....

lubkavargova1
26. sep 2024

@vorkola Tak jeho dlhy budu aj po manzelstve jeho, ale urcite by som nechcela takeho manzela. Je to jednoducho nepouzitelny jedinec do buducna a ona uz tiez, lebo ak by sa rozisli tak vyzivne ktovie akoby platil a popravde, bud by si narazila dalsieho takeho jedinca alebo kto uz normalny by chcel taku zenu? Dajme si ruku na srdce, ziadna nadejna svokra by neskakala od radosti ak by si jej syn doviedol domov takuto zienku s dietatom a takeho "ex otecka" mat na krku a natahovat sa s nim cely zivot, platit dlzoby co ani nie su jeho. Inymi slovami dodrbala si sebe zivot kvalitne a tomu dietatu este viac.

milanemila
26. sep 2024

@adell_ ty si rovnako nezodpovedna ako on, lebo spravit si doeta s takymto clovekom je velmi zle :/ nemate vlastne byvanie (nie iba on, ale ani ty si nebola schopna ziadne zabezpecit), nemate ziadne uspory este naopak kopec dlhov 🤷🏼‍♀️ uz jedine este horsie co by si mohla spravit, je vydat sa za neho 🙈

manzanillaa
26. sep 2024

@adell_ prosím ta,odíď od neho,nikdy sa nezmení, je to závislosť. V žiadnom prípade si kvôli nemu neber pôžičky. Mam kolegynu,čo žila s gamblerom, to bola hrôza..

3petka
26. sep 2024

@adell_ A ty máš 15. Ja nepochopím tieto ženy čo si myslia že sa chlap zmení, lebo neviem čo.... Už dospej. Načo si si s ním robila dieťa keď vieš aký je.
Ako si si navarila tak si aj zjedz, čo teraz akože očakávaš od nás? Máme prísť a znova ho vychovať alebo ako.... Taký je a iný nebude aj keď ti naslubuje hory-doly, tak zariaď podľa toho čo chceš aby tvoje dieťa malo, videlo, zažívalo....

leidin
16. okt 2024

Podla mna chodis s mojim pristelom no.

Strana
z2