icon

Som tehotná a priateľ sa mi nevenuje

28. máj 2020

Ahojte, mam priateľa 4roky bývame spolu rok, čakáme bábätko, no od kedy spolu bývame sa mi už nevenuje ako pred tým vždy ked ma čas napr cez vykend tak dokáže odísť o 10 a vráti sa aj o 00:00.. Zaujmaju ho kamoši viac než treba.. Samozrejme aj ja si vyndem ale nie takto že sa za deň doma poriadne ani nevidíme len vecer aj to koľko krát spím keďže bývam dosť unavená.. Veľa krát mi je úplne zle a aj vtedy dokáže byť celý deň preč, koľko krát ani nezavola co robím ci som v poriadku kde som atď.. Dosť sa za to hádame neviem ci sú to len moje tehotenské stavy ci ozaj tak preháňam jak on vraví.. Pred tým sme chodievali von trávili sme spolu čas a teraz málokedy,.. Koľko razy ho ja volám že aby sme išli niekde nečakám len naňho, a ked aj ide tak sme chvíľku a zas uteká za kamošmi.. Neviem ci bude dostatočne zodpovedný otec na ktoreho sa budem môcť spoľahnúť, a pre ktorého bude rodina na prvom mieste.. Ďakujem za precitanie

Strana
z2
coochy
29. máj 2020

rozhovor posla mna nepomoze pokial nepomohol do teraz. ak s nim este vobec chces stracat cas tak skus ked zas bude cely den prec, odist napr k rodicom nic mu nepovedz a bud tam ci sa vobec bude zaujimat kde si. mozno by mal on zazit nejaky extrem aby sa mu bud otvorili oci alebo aby si ty pochopila, ze s nim netreba stracat cas.. zatial mas vyhodu, ze nie ste "svoji" lahsie sa vsetko vyriesi ak by doslo k rozchodu

missdiva
29. máj 2020

No moja odpoved ti asi moc nepomoze ale kedze ma chlapec 22 rokov tak by som od neho ani nic moc ine necakala... 🙈 Ved to je este student (alebo teda ak nestuduje tak velmi mlady clovek...), len mizive percento muzov v jeho veku tuzi po rodine/je pripravenych na otcovstvo.
Inak povedane cakas dieta s dietatom tak pozbieraj sily a zameraj sa na svoje stastie a na dieta... Drzim palce.

nila1111
29. máj 2020

@missdiva suhlasim ...babatko je velke stastie... hlavne nech je zdrave a uvidis kolko radosti ti prinesie a ked nezaberie rozhovor a nadalej sa bude takto spravat, pekne sa zbal a chod domov... muz sa ma starat o Vas !

sisa183
30. máj 2020

Moja presne toto mam aj ja doma. Už len čakám kým kupi všetky veci pre malé a pojdem preč. Všetko je viac ako ja a dieťa. Chodí domov ráno ozraty...a tiez taky nebol kym som neotehotnela. Bohuzial, prisla zodpovednost a .... Drzim palce,😊

dkethe
30. máj 2020

Tak ale pises ze taky bol odkedy spolu byvate. Cize on sa nezmenil odkedy si tehu, ale ty vplyvom tehotenstva mas iny pohlad, ine naroky. Bohuzial. :( donutit ho nedonutis.

nila1111
30. máj 2020

@dkethe nuz otazka je ci ju vobec lubi ? Mladi chalani vacsinou tuzia iba po sexe... ale dufam , ze nie vsetci ..
Tak zvycajne sa mladi , ked sa lubia a sa objavi babatko beru ... aspon by ju mal o ruku poziadat ... (ale toto vyzera ako presny opak ;( ) dufam , ze sa mylilm.
Z mohej skusenosti, ked ma zacal zanedbavat, bola v tom ina zena :(

m_o_n_c_a_k
17. jún 2020

Ja som mala podobný prípad a skončilo to rozvodom. Kamaráti a rodina, nie my dve samozrejme, mu boli prednejší ako ja s malou. Nedalo sa to dlho vydržať. Teraz mám úžasného chlapa. Treba asi len dospieť. Ešte jedna vec. Teraz keď ide k nim tak len raz za 2-3 mesiace aj to ju pýta babka. Tatko je furt s kamoškami a na kávičkách. Toto nie je rodina. To je sebectvo. Ak sa nepamätá rýchlo môže o vás prísť.

Strana
z2