icon

Som tehotná. Ako to zvládnem?

30. nov 2022

Krasny den. Vcera som zistila ze som tehotna. Na tom by nic nebolo keby nemam doma 15 mesacneho chlapceka. Nedokazem sa ani tesit od rana placem. Ako ste to zvladni s takym vekovym rozdielom?

Strana
z2
gwenna
30. nov 2022

A coho konkretne sa bojis? My s manzelom sme sa rozhodli pre druhe ked mal syn 12 mesiacov a hned sa aj podarilo. Najlepsi vekovy rozdiel, najlepsi partaci, naj rozhodnutie. Poznam vela mamiciek co vedome takto do toho sli. ma to vela vyhod..

any_soj
1. dec 2022

Ahoj. Veď to je úplne ideálny rozdiel, v mojom okolí má kopa ľudí detí presne tak, že do dvoch rokov (a niekoľko kamarátov má aj skôr, že po roku, roku a pol). Aj my sme po prijatí syna do pestúnskej mali dcéru pred jeho druhymi narodeninami, ale zomrela pred pôrodom, takže neviem, aké to je s takým rozdielom. Teraz mám 17m dcéru a som v 3.mesiaci, takže vlastne rovnako ako ty 🙂 gratulujem.

kiki234
1. dec 2022

Mam doma 1 rocneho a 2 rocnu. Rozdiel 1 rok a 2 tyzdne. Poviem ti nic lepsie si nedokazem predstavit. Naraz prebalujem, krmim uspavam. Spolu idu spat o 12 30, zobudia sa o 15 30. Spolu idu spat o 20 30 a rano 8 hore. Do pol roka to bolo narocne lebo krpec nesedel nevedeli sa zahrat ale akonahle presiel na 1 spanok a zacal sedkat super. Su to partaci. Jeden z pracky vyhadze pradlo, druhy hadze do susicky a ja sedkam a pozeram 😀 su naozaj super. Vsetci ma plasili ake to bude narocne a nakoniec je to velmi lahke.

autor
2. dec 2022

Dakujem vam za vsetky odpovede a skusenosti vazim si to❤ verim ze to dam,to bol len prvotny sok ten plac.
Dietatko je bozi dar a uz sa nan nesmierne tesim❤

lulupulu
3. dec 2022

Mam doma 3 ročného a 1 rocnu a tento mesiac rodim. Tiež som mala taky ťažký začiatok všetko to vstrebať ale neľutujem to a tešíme sa všetci veľmi 🙂

shamoli
Autor odpoveď zmazal
spageta85
11. jan 2023

Horšie veci ženy zvládajú ver mi. 2rocny rozdiel je to najmenej to zvládneš moja mama mala sestru a do roka ani nie brata môjho a nikdy sa nesťažoval a bolo to určite ťažšie v tej dobe vždy sa smeje ako ich spolu vozidla v kočíku lebo sestra ešte nevedela chodiť keď sa narodil tak ich vždy buchla do kočiara oboch. Paradoxne horšie to bolo o 7rokov keď som sa narodila ja 🤣🤣oproti nim dvom som vraj bola postrach a mrchava jak čert a aj si to pamätám haha 😁😁ze ja som jej dala zabrať viac ako oni dvaja dokopy..

Strana
z2