Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?
Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.
@robin_claire ale ta diskusia stoji za to! 😉
@liuliu mozes mi , prosim ta, napisat aky je tvoj dovod, ze nechces chlapca? az tak, ze sa kvoli tomu vies rozviest a vzdat sa ho?
Akoze ja som rada, ze mam dve baby, o synovi som nikdy nesnivala, dievcatka su mi blizsie, boli sme 3 segry, mozno preto... Ale zase keby som mala syna, OK, lubim ho... zvykla by som si normalne. nemala by som probem , ale som radsej ze mam opat dievcatko... by som sa o chlapca neskor aj bala, lebo chalani vymyslaju, robia kadeco a celkovo , auticka, sport, to mi nic nehovori 😀
Ale zaujima ma, aky je tvoj dovod, musis nejaky mat a myslim, ze doteraz si ho nenapisala...... fakt som zvedava .. mas nejaku negat. skusenost s chlapcami ako detmi, alebo? lebo to nie je celkom normalne, co ty prezivas, musi to mat dovod.
Bože ako by to nebolo jedno či to bude dievča a či chlapec ved na tom vobec nezáleží prvoradé je zdravie a to že to že žena vobec otehotnie a donosí zdravé dieta zdravie je na prvom mieste a nie čo to bude.
@katrin21 Jej dovody uz boli vymazane, ktore argumentovala v terminovkach. Takze....u nich si chlapci skaredi. A zli. A naozaj zli. Maju velke hlavy, je presvedcena o tom, ze trpia genetickymi poruchami (len chlapci). Navyse, boji sa, ze bude kvoli obvodu hlavicky roztrhnuta az ku konecniku. Varianta CR neprichadza do uvahy, pretoze jazva je skareda. Navyse, ma svoj nazor na deti rodene CR. Ma z toho traumu, chlapcov nemozno pekne obliekat a cakala na ruzovu princeznu. Kupila dvojickovsky ruzovy kocik. Chlapca odmieta, na druhej strane mu nechce ublizit len preto, ze ma penis. Ma pocit, ze nosi v sebe votrelca. Uz jedneho takehoto "votrelca" sa zbavila. Teraz ho necha muzovi, nech sa stara, pretoze adopciu muz nepripusta. Dievca si berie so sebou. Lebo je jej vysnivane dievcatko. Chlapci maju predispozicie na koliky. UPT odsudzuje, napriek tomu uz na nom bola, z toho 3krat otehotnela nechcene 😄 Toto su jej dovody.
@charlie1980 fuha...to vidim na par sedeni u psychologa
@sardinka335 tak chcela som tomu dať šancu 😀
@lavinis ved ja viem, ze si dobrá... 😀 😀 😀
@charlie1980 fuha, tak to je naozaj na psychiatriu toto.. to nie je normalne zmyslanie..
najviac ma pobavilo, ako maju koliky viac chlapci.. mam 2 baby , obidve mali koliky.. tato druha celodenne, nie len vecerne 😝... a obvod hlavicky? to je jedno, ci dieta, alebo chlapec.. rovnako sa moze potrhať, okrem toho, ved to dieta aj tak porodi, aj ked zostane otcovi... nechapem.
@katrin21 Ano, to je Fakt.....len Co s jej vypadanymi vlasmi, striami, jej obetou v tehotenstve (iba prekladam) v podstate kvoli votrelcovi, ktoreho ani nechce...takze nie je to jedno, aj ked ostane s otcom. Najlepsie by bolo, keby bol niekto schopny urobit jej UPT nelegalne, kedze sa to bezne robi (podla nej), o com My ani netusime.
@charlie1980 a v ktorej teme takto perli? Inac, ju fakt zatvorit na psychiatriu a nepustit von😞😞
@sardinka335 😀
@charlie1980 ty zase prekrucas . Nie nepisala som to tak ako si to prezentovala ty. Nie nemyslim si nic, pisala som o tom ze my mame dany chybny gen a chlapci su taki ako su. Normalne si zacinam mysliet ze mas daky komplex ked uz z nicoho ineho tak z dvoch chalanov ktorych mas a tu si vybijas svoju zlost. A ano mozes podstupit chemicky potrat aj v 22tyzdni. Pre teba asi novinka pre kopec zien realita.
@katrin21 ano kedze je to tak ako to je ,chcem sa rozviest. Muz sa rozviest nechce alena to niesu padne argumenty. Celkovo si stale mysli ze ma to prejde a nejdem to tu dalej rozpisovat lebo si tu pani s dvoma chalanmi bude pohonkavat ego dalsie dva dni.
@liuliu pozri, ak mas strach a nechces chalana len kvoli moznemu chybnemu genu, tak by si potom nemala mat problem dieta vychovat, ak sa norodi a bude UPLNE ZDRAVE... ale nad tym ty akosi ani neuvazujes,radsej sa rozvedies?? vopred vies, ze dieta bude chore?? vysli ti nejake zle testy? nie... je to LEN V TVOJEJ HLAVE....
ako fakt bez urazania, by si mala vyhladat nejaku pomoc, podla mna mas utkvelu predstavu, vyfabulovala si si nieco, comu veris, aj ked to nemusi byt vobec pravda a len ospravedlnujes svoje zmyslanie nejakou teoriou....
Okrem toho, strie, nastrih, cisarsky, .. to sa ti moze stat aj pri dievcatku.. dobre rano .. takze toto nie su realne dovody....
Zaujimalo by ma, ze ak su tie dovody fakt zo strachu o to, ze chlapci su chori u vas, tak ci po potvrdeni, ze dieta je zdrave, budes v pohode....Ak nie, tak to potom nebol realny a jediny dovod. HOvor si co chces... Chuda dieta a chudak tvoj manzel !
A inak, informujem ta, ze tvoj syn bude mat v zivote realne problemy so vztahmi k zenskemu pohlaviu.. Lebo nebude mat normalny vztah s matkou, ktora je klucova a formuje vztahy k zenam / u oboch pohlavi/ .. ty mu uz teraz v tehotenstve vtlacas do jeho duse nechtiac , ze nie je milovany, ze je nedokonaly, neschopny .... Velmi tazky zivotny start si mu tymto navodila.... Ani o tom nevies...
ale zase, kedze dusa si vybera matku, asi to ta dusa potrebuje, prezit taketo utrpenie a prekazky, aby sa dostala vyssie....
@liuliu Nie, vsetci su na hlavu, iba ty to mas v nej v poriadku. Ak dovolis, hodim sem este raz vsetky tvoje dristy o velkych hlavach, skaredosti, vsetok tvoj odpad, co si dokazala poskladat, ty dementna hlava. Nie, nepotrebujem si hladit moje ego, pretoze kopec zien to stihlo od vcera precitat v jpg., len ty si mudra a ty si uplne v poriadku.
@charlie1980 hod .. nech sa pobavim takto na vecer 🙂
baby, prestante sa do nej navazat! kurnik, tieto veci boli vytiahntue zo sukromky a tam aj mali ostat!!!!! @liuliu ak je fakt pravda,to, co pises, tak musis prezivat hotove peklo, ktore ti nezavidim, drz sa, babatko si nechaj, vsak uvidis, ked sa narodi, mozno to bude uplne inak a bude fajn ako je fajn tvoj muz 😉
@kvietocek92 Na tom by si sa istotne nepobavila 😉 Rovno by si ju zavrela na psychiatriu.
Ahojte,
vzhľadom na to, že diskusia sa začína vyvíjať nesprávnym smerom, musím zasiahnuť. Je plná urážok, útočení na osobu....... MK je stránka pre mamičky. Ide o verejnú stránku, a preto sa do diskusie môže zapojiť hociktorá z Vás. Je dôležité, aby ste dokázali prijať názor aj druhej mamičky a nepresadzovať si len svoj.
Poprosím Vás, aby ste sa k diskusii "Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča? " vyjadrovali presne.
Každá diskusia je najplodnejšia a prebieha bez zbytočných vyhrotených osobných konfliktov vtedy, ak si každý uvedomí, že aj keď s niekým nesúhlasím, snažím sa obracať sa naňho len s vecnými argumentami a nie hodnoteniami jeho osoby alebo zovšeobecneniami o “jemu podobných.”
Prajem Vám všetkým, aby Vaše debaty naďalej prebiehali v pozitívnom duchu - aj keď nesúhlasíte s názormi iných. Verím, že dokážete dať osobné pocity bokom a debatovať navzájom naďalej s rešpektom a konštruktívne
Ak sa bude diskusia uberať nesprávnym smerom a začnete sa opäť urážať, budem nútená ju uzamknúť.
Ďakujem za porozumenie
Adminka fóra
@xxxxxnnnnn Mna osobne dost znepojuju taketo osoby. Mozno by ste mali dokonca sami konat v zaujme jej deti (jedno teda nechcene na ceste). Aby nedoslo k najhorsiemu
@xxxxxnnnnn uz davno to tu malo byt zamknute, aj tak to nikam nevedie
@vavrenka A naco si ma tu oznacila ? Mne je jedno, ako Admin nalozi s touto temou, nech ju pre mna aj zamkne. Usla mi pointa.
@xxxxxnnnnn sorry,ale uz davno mala byt uzamknuta,ako sa moze na toto niekto len tak prizerat a hlavne admin

@alllexis13 tento uvodny prispevok je rok stary...zrejme uz asi po rokiu nie uplne aktualny