icon

Som zlá mama, keď chcem chlapca a nie dievča?

bibiankab
20. júl 2015

Ahojte mám pocit že mi už preskakuje. Čakáme druhé dievčatko ale chcela by som chlapca. Všetci mi hovoria že som hlúpa že hlavné je že sme zdravé. Dokonca aj môj manžel mi hovorí že asi nie som normálna. Nikto ma nechce vypočuť a tak mám naozaj pocit že som hlúpa a nevďačná.

jana_eyre
2. júl 2016

@liuliu takže ty dieťa vnimas ako módny doplnok... Snazin sa vždy pochopiť všetko, ale úprimne toto sa pochopiť nedá...

petulda333
2. júl 2016

@liuliu ludia ako ty by sa mnozit nemali!hnus hnus hnus

liuliu
2. júl 2016

@moni244 neviem sice kto si e sa pasujes do ulohy nejakeho sudcu ale deti niesu o zasluhach. staci ze ti funguje cyklus 😀 keby to bolo o zasluhach a pomoci bliznemu svojmu, neohovarackach a nezavideni polka konika je bezdetna 😀

moni244
2. júl 2016

@liuliu je to škoda, že osoby deti majú a tie, čo by ich milovali bez rozdielu pohlavia, to šťastie nemajú. Len aby sa ti to preferovanie jedného pohlavia nevypomstilo 🙂

petulda333
2. júl 2016

@liuliu suhlasim..dieta nie je o zasluhach..co je skoda lebo keby to tak bolo tak ludia ktori pre dieta/deti ziju by ich mali a ludia ako ty by ich nemali!je mi z teba zle,neskutoxne ako toto moze zena-matka napisat.daj sa liecit!

liuliu
2. júl 2016

@jana_eyre kde pisem o modnom doplnku ? pytala sa na adopciu, odpovedla som jej. Pre mna adopcia neriesi problem. Neviem preco si stale ludia domyslaju a svoje myslienky prezentuju a vkladaju do ust druhym ludom

liuliu
2. júl 2016

@moni244 vidis uz sme pri koreni problemu. Osoby ktote ich nemaju. A ? na svete nemas mnozstvo veci , jeden nema dom, druha nema mamu, treti je bez koncatin. prid zrobena z prace a povedz clovekovi bez noh ze ta tie sproste nohy bolia.

moni244
2. júl 2016

@liuliu vieš čo, daj radšej dieťa na adopciu, keď ti nebude vyhovovať pohlavie, urobíš iným veľkú radosť

zuzkavladko
Odpoveď bola odstránená
mircalla
Odpoveď bola odstránená
liuliu
2. júl 2016

fuha teray som si to musela precitat. prispevok je rok stary 😀 😀 ano leze mi na nervy a urcite by mi neskakala a vlastne ani neskace po hlave ako mojmu manzelovi, kedze si to nenecham.
inak som sa vyjadrila tak ako som sa vyjadrila a nazor som nezmenila. Som vdacna za to co mam 😵

charlie1980
Odpoveď bola odstránená
moni244
2. júl 2016

@charlie1980 preboha, toto snáď nie ☹

charlie1980
2. júl 2016

@moni244 Ale ano, z terminoviek. Mam na nu take nervy ! Keby aspon usta drzala!

moni244
Odpoveď bola odstránená
renimac
Odpoveď bola odstránená
mircalla
2. júl 2016

@liuliu socialku na teba

liuliu
2. júl 2016

@mircalla no posluz si. moj nazor to tak ci tak nezmeni a dieta opacneho pohlavia nechcem.

mircalla
Odpoveď bola odstránená
perky1991
2. júl 2016

Zeny... Nerieste ju uz... Ona je ocividne stastna z toho ze ma pozornost... Zena si narusena a nikto ma nepresvedci o opaku... Zdrava matka nenapise to co ty... Neprajem ti nic zle prave naopak prajem ti aby sa ti dostala odborna pomoc... Si zrela na to aby ta sledovali odbornici a nie konik sa tu do teba navazal... Ked si fakt realna mamicka pre svoje dobro a dobro svojej rodi y chod za lekarom... Neries adopciu ale pokus sa dat dokopy.. Ak to nepojde nechaj muza nech si berie deti a ty sa odmlc a nenic zivoty svojim najblizsim... V pripade ze nie si realna ale niekto si tu robi srandu gratulujem ti

moni244
2. júl 2016

@liuliu chuda chlapec, uz teraz vidim, ako bude utlacany, ako mu bude vyhadzovana na oci jeho sestra, porovnavanie, to dieta si to nezasluzi

charlie1980
Odpoveď bola odstránená
moni244
2. júl 2016

@charlie1980 ja fakt dufam, ze sa niekto nudi, lebo ak toto pise realna osoba.....

mima283
2. júl 2016

@charlie1980 preboha to co je hento to fakt niekto pisal?

charlie1980
Odpoveď bola odstránená
perky1991
Odpoveď bola odstránená
mima283
Odpoveď bola odstránená
moni244
Odpoveď bola odstránená
charlie1980
2. júl 2016

Toto bolo na moju adresu aj....mne brucho vykuklo uz v 6tt. ako aj v 1.tehu. Mala som snad najvacsie z bab od sameho zaciatku. Takze ja sa mam vystriet 😂

mima283
2. júl 2016

@moni244 aj ak je to len z nudy je to na psychiatra...toto zdravy clovek nevymusli....