icon

Strach z druhého pôrodu

Včera o 22:56

Hladam mamicku,ktora mala komplikacie pocas alebo po porode,najlepsie ak rodila sekciou. Ja som si takym porodom presla a mam velky strach z druheho porodu,preto hladam pochopenie a nejake rady.

pribinak
Včera o 23:11

Veď chod k psychiatrické a vybav si, aby ti dala odporúčanie na sekciu po prvom traumatickom pôrode

autor
Včera o 23:28
@pribinak

Veď chod k psychiatrické a vybav si, aby ti dala odporúčanie na sekciu po prvom traumatickom pôrode

@pribinak no lenze ja mam celkovo strach z porodu,neviem ci je po mojom porode lepsie rodit opat sekciou alebo vbac.Ja hladam niekoho,s kym si viem mozno aj v ss popisat,co si prezila,ako sa s tym vysporiadala a aku ma skusenost s druhym porodom

mullerova46
Dnes o 07:42

@anonym_autor dula ťa vie tiež vypočuť a pomôcť spracovať prvý pôrod aby si dokázala ísť k druhému psychicky pripravená

maryetta
Dnes o 07:49

Ja som malaprvy porod dlhy. Narocny. Komplikovany. Skoncil akutnou sekciou po 28 hodinach.
Na druhy som si musela usporiadat hlavu. Mat druhe bolo pre mna silnejsie nez nejaky "strach z porodu". V tom som bola tvrdohlava ze to proste prezijem.
Na druhy porod som sa ale nastavila z pojdem vbac. A musim povedat ze to bolo doslova vyliecenie z prveho porodu. A o tretom a stvrtom porode ani nehovorim. Proste zazitok.

katka533
Dnes o 08:04
@anonym_autor

@pribinak no lenze ja mam celkovo strach z porodu,neviem ci je po mojom porode lepsie rodit opat sekciou alebo vbac.Ja hladam niekoho,s kym si viem mozno aj v ss popisat,co si prezila,ako sa s tym vysporiadala a aku ma skusenost s druhym porodom

@anonym_autor ja som mala prvy hrozny a na druhy som sa psychicky pripravila a bol uplne perfektny

autor
Dnes o 08:12

A ako sa vam podarilo sa na to psychicky pripravit? Mna zachranovali v poslednej chvily a ta predstava,ze sa to zopakuje,ma dost strasi

kiki68
Dnes o 08:43
@anonym_autor

A ako sa vam podarilo sa na to psychicky pripravit? Mna zachranovali v poslednej chvily a ta predstava,ze sa to zopakuje,ma dost strasi

@anonym_autor tak potom planovana sekcia a mas to vsetko pod palcom. Tam maju cas a vedia co robia bez nejakeho stresu.