Strach z druhého pôrodu
Hladam mamicku,ktora mala komplikacie pocas alebo po porode,najlepsie ak rodila sekciou. Ja som si takym porodom presla a mam velky strach z druheho porodu,preto hladam pochopenie a nejake rady.
Veď chod k psychiatrické a vybav si, aby ti dala odporúčanie na sekciu po prvom traumatickom pôrode
@pribinak no lenze ja mam celkovo strach z porodu,neviem ci je po mojom porode lepsie rodit opat sekciou alebo vbac.Ja hladam niekoho,s kym si viem mozno aj v ss popisat,co si prezila,ako sa s tym vysporiadala a aku ma skusenost s druhym porodom
@anonym_autor dula ťa vie tiež vypočuť a pomôcť spracovať prvý pôrod aby si dokázala ísť k druhému psychicky pripravená
Ja som malaprvy porod dlhy. Narocny. Komplikovany. Skoncil akutnou sekciou po 28 hodinach.
Na druhy som si musela usporiadat hlavu. Mat druhe bolo pre mna silnejsie nez nejaky "strach z porodu". V tom som bola tvrdohlava ze to proste prezijem.
Na druhy porod som sa ale nastavila z pojdem vbac. A musim povedat ze to bolo doslova vyliecenie z prveho porodu. A o tretom a stvrtom porode ani nehovorim. Proste zazitok.
@pribinak no lenze ja mam celkovo strach z porodu,neviem ci je po mojom porode lepsie rodit opat sekciou alebo vbac.Ja hladam niekoho,s kym si viem mozno aj v ss popisat,co si prezila,ako sa s tym vysporiadala a aku ma skusenost s druhym porodom
@anonym_autor ja som mala prvy hrozny a na druhy som sa psychicky pripravila a bol uplne perfektny
A ako sa vam podarilo sa na to psychicky pripravit? Mna zachranovali v poslednej chvily a ta predstava,ze sa to zopakuje,ma dost strasi
A ako sa vam podarilo sa na to psychicky pripravit? Mna zachranovali v poslednej chvily a ta predstava,ze sa to zopakuje,ma dost strasi
@anonym_autor tak potom planovana sekcia a mas to vsetko pod palcom. Tam maju cas a vedia co robia bez nejakeho stresu.

Veď chod k psychiatrické a vybav si, aby ti dala odporúčanie na sekciu po prvom traumatickom pôrode