Tehotenstvo po 40: Ako to zvládnuť?
Tehotná a mám 41 je tu žena ktorá to zvládla???
Mam 43 a cakam piate dieta. Preco by si nezvladla? Je to prve dieta? Podarilo sa neplanovane? Ja mam dokonca aj zdravotne problemy, liecim sa na vysoky tlak, beriem lieky na riedenie krvi a som v 29.tyzdni a dost mam teraz problem s krizami, ale sama si za to mozem, lebo chodim do zahradky trhat burinu, polievat a tak...a samozrejme, robota okolo domacnosti a deti. Ja si myslim, ze na to vsetko to zvladam. A to, co pride po porode, budem riesit potom. Ale mam starostliveho manzela, takze to bude ok, spolu to dame.
@anonym_998772 ja tiež neplánovane mám už veľké deti a Zrovná som sa stala babkou tak je ro divne
@anonym_998772 ja tiež neplánovane mám už veľké deti a Zrovná som sa stala babkou tak je ro divne
@olinaaaa každému je niečo divné... Raz je divné, keď ma 17 ročná dieťa, raz je divné, keď má žena po 40tke dieťa, raz je divné, keď máš jedinácika, raz je divné, keď máš tri, štyri deti... Keď ťa bude stále niekto riešiť, stále bude niečo divné....najlepšie by bolo, keby sa každý staral sám o seba.... Ja mám 46 rokov a doma ročne dieťatko.... Tiež nás to prekvapilo, ale je tu, je prijate a lubene ❤️ základ je mať oporu, aby ste to všetko zvládli a na okolie sa vykašli...
@olinaaaa Zvladlo to uz nespocetne mnozstvo zien. Ja som rodila v 41, moja stara mama v 40ke. Na izbe v porodnici som mala 43rocnu spolubyvajucu, je nas vela.
https://www.modrykonik.sk/forum/som-iny-clovek/tehotenstvo-v-styridsiatke-skusenosti-a-nazory/
Zase si neplanovane otehotnela po 40tke?

Mam 43 a cakam piate dieta. Preco by si nezvladla? Je to prve dieta? Podarilo sa neplanovane? Ja mam dokonca aj zdravotne problemy, liecim sa na vysoky tlak, beriem lieky na riedenie krvi a som v 29.tyzdni a dost mam teraz problem s krizami, ale sama si za to mozem, lebo chodim do zahradky trhat burinu, polievat a tak...a samozrejme, robota okolo domacnosti a deti. Ja si myslim, ze na to vsetko to zvladam. A to, co pride po porode, budem riesit potom. Ale mam starostliveho manzela, takze to bude ok, spolu to dame.