icon

Tehotenstvo po štyridsiatke

kovarovicova
30. aug 2025

Ahojte kocky, mate niektora skusenost? Ake to pre vas bolo?

riskoh
30. aug 2025

Velmi prekvapive, narocnejsie ako 6.r predtym ale velmi velmi radostne

janinah
30. aug 2025

Vyborne

sara07
30. aug 2025

najlahšie tehotenstvo, a totálne najlahší pôrod ... bola som na 5d sone v košiciach a zaplatila rozšírené trisomy testy ...
jedine čo mi vadilo boli blbé poznámky a odsudzovanie že som tehotná , a čo ... čo som asi tak dva mesiace dávala dole "blbymi a nevhodnymi" odpovedami a potom bol klud

kiki68
30. aug 2025

@kovarovicova ja v 40 a celkom ok, ja nemam pekne tehu. Cize ani keby mam 18 to nepomoze

zooeynka
30. aug 2025

To uz je tak bezne, ze sa ani netreba na to pytat. Zaujimavejsie temy budu ako zeny zvladaju tehotenstvo v 50tke

zitulina
30. aug 2025

Ja v 40. Všetko ok. Som šťastná mamina 😊

slniecko5
30. aug 2025

Bolo Ok, pracovala som do 32tt, chodila plávať. Následná starostlivosť o bábätko už ťažšia, alw zvládli sme to. Dnes ma 3 a ide v pondelok do škôlky a ja spať do prace.
Bude to fajn, uvidíš☘️.

lilli110
30. aug 2025

@kovarovicova Moje 3.tehu mala som 41, našťastie bezproblémové, pracovala som.do 34tt, výsledky z vyšetrení pocas tehu ok, mala som ale nevoľnosti 24/7 až do cca 28tt, pri prvých dvoch mi bývalo zle oveľa menej. Tretí pôrod pre mňa úplná hrôza. Najťažší pre mňa, najdlhší a najbolestivejsi z mojich pôrodov. Malého si užívam neskutočne, veľmi som vdacna za to, že ho mame, predtým akoby som si materstvo takto užiť nedokázala. Neviem čím to je. Možno aj tým, že ja som iná ako pred 20. ci 10. rokmi.

kiki68
30. aug 2025
@lilli110

@kovarovicova Moje 3.tehu mala som 41, našťastie bezproblémové, pracovala som.do 34tt, výsledky z vyšetrení pocas tehu ok, mala som ale nevoľnosti 24/7 až do cca 28tt, pri prvých dvoch mi bývalo zle oveľa menej. Tretí pôrod pre mňa úplná hrôza. Najťažší pre mňa, najdlhší a najbolestivejsi z mojich pôrodov. Malého si užívam neskutočne, veľmi som vdacna za to, že ho mame, predtým akoby som si materstvo takto užiť nedokázala. Neviem čím to je. Možno aj tým, že ja som iná ako pred 20. ci 10. rokmi.

@lilli110 presne toto, tiez si uzivam tu malu, zrazu aj v noci vstavat je ok. Proste je to naposledy, kazdy nocny mejdan si treba vychutnat

jaga18
30. aug 2025

Moje tretie v 40tke bolo fajn. Jediné bez nevoľnosti, takže som si ho užívala. A taktiež jediné bez hospitalizácie a hroziaceho predčasného pôrodu. Pôrod už komplikovaný, ale napokon som ho zvládla prirodzene. Drobec má už 4 a ja čochvíľa 45.

kovarovicova
autor
31. aug 2025
@lilli110

@lilli110 💖

kovarovicova
autor
31. aug 2025
@kiki68

@kovarovicova ja v 40 a celkom ok, ja nemam pekne tehu. Cize ani keby mam 18 to nepomoze

@kiki68 💖