Tehotenstvo v štyridsiatke: Skúsenosti a názory?
Aky mate nazor tehotenstvo 40 rokov???
Ja mam 43 a snazime sa este stale zatial sa nepodarilo uz som 5 krat potratila tak bud rada
V 40tke som neplánovane porodila piate dieťatko, tehotenstvo úplne bez problémov, pracovala som do 30tt, pôrod a sestonedelie detto, malinká zdrava. Samozrejme, už ta následná starostlivosť o bábätko bola ťažšia pre mňa, ale už ma 2 roky dnes, najhoršie je za nami.
Mne kamoska gynekologička povedala, že ak žena presne okolo 40 otehotnie spontánne a neplánovane, väčšinou sú z toho bezproblémové tehotenstva a pôrody a zdravé bábätka, ze príroda vie čo robí.
Kamoska, 42, porodila dva týždne dozadu, rovnaký príbeh.
@katarinaschober držím palce!
@katarinaschober 🍀❤️
No je to už viac rizikové. Nevynechaj ani jedni vyšetrenie. Ja vy som su dala spraviť aj genetické a všetko čo sa dá na choroby. V tomto veku je už viac pravdepodobnosť na rôzne choroby, syndrómy
@olinaaaa Ja mám názor len ten najlepší, necelé tri mesiace pred 42 narodeninami sa mi narodilo tretie. Bezproblémové tehotenstvo, ku koncu trošku vyšší tlak ale stále ok, robila som až do konca, žiadna pn, pôrod takisto super rýchly a zdravé, šikovné dieťatko, ktoré nám robí radosť ❤️
@olinaaaa ja som otehotnela ako 41r nečakane....akože niektoré osoby sa dívali na nás ako na zjavenie,že v takom veku....je to náročnejšie ale dá sa všetko...ja som musela 3m ležať v nemocnici....ale dali to aj naši doma aj ja ....všetci okolo hovoria ako mi to prospieva že som omladla🤣🤣🤣🤣muž má toho roku 50... malá bude mat 2r....
Ja som rodila ako 41 ročná. Moja známa zasa ako 45 ročná...tá otehotnela neplánovane, tiež mala problémy s chrbticou, ale tehu aj pôrod zvládla v pohode. Ak máš veľké ťažkosti, treba riešiť s fyzioterapeutom. Verím tomu, že to bude aj u Teba v poriadku, keď sa ku Vám bábo samé vypýtalo. 🙂
@nikaszan potratit a nevynosit mozes aj v mladom veku
@olinaaaa snaž sa myslieť pozitívne teš sa na bábätko a uvidíš ako skvele a s ľahkosťou to zvládneš cele..my ženy dokážeme byt strašne silne💞
Ak je vytúžené, tak super 👍

@olinaaaa rodila som ako 38 ročná a bola som vtedy 3 najmladšia v porodnici 🤣🤣🤣
Cize žiadny stres, paniku ani nič podobné... skus ísť na fyzio, co ti odporučia... a inak užívaj si to a veľa zdravia ti prajem 🥰