Tehotenstvo z nevery
Ahojte, prosím vás, bola som mužovi neverná (viedlo ma k tomu to, že si mnou nechcel sex cez 5 rokov a prišiel niekto, komu som sa páčila aj sa ku mne pekne správal tak som proste nejak podľahla ale aj tak mi to je ľúto) no a otehotnela som. Mužovi som to povedala, aj to že dieťa nie je jeho. Otec dieťaťa má najskôr poslal na potrat, potom vravel že sa teší a teraz vraví, že nás bude podporovať ale nič viac (neviem čo si mám pod tým predstaviť). Muž má prekvapil, povedal že dieťa bude jeho a normálne spolu budeme aj naďalej, aj keď mi odvtedy stále vykrikuje aká som kurva. Ja sa nedokážem rozhodnúť, na naše deti je despota, neviem si predstaviť aký by bol na toto malé. Vôbec neviem čo mám robiť, keby tu nie je to maličké čo nosím asi by som sa už zabila. Prosím, viete mi napísať čokoľvek vás napadne ? Akúkoľvek skúsenosť s aspoň podobnou situáciou? Ďakujem veľmi pekne.
@mirokub nemyslím že som mimo. Tu sa jedna o cudzie dieťa ktoré mu donesie domov. Chápeš to vsak?
@mirokub prijal ju určite s tým aby mali jeho deti doma matku... nevidíš to?
Obycajny troll ale dajme tomu, ze je to pravda:
Tvoj buchac nemusi robit vobec nic, ty si VYDATA takde do RODNEHO LISTU ide AUTOMATICKY tvoj MUZ 🤣
Pories si potrat alebo dajte k adopcii. Ty sa neopustaj lebo sama si si tuto kasu uvarila, trosku places, trosku si smutna.. trt makovy.. nudis sa a chcela si si ineho ulovit na bastarda, nevyslo 🥲 chuda to nenarodene
@mirokub možno prijal no ale dokedy. Keď jej bude každý deň nasávať do kuriev tak to mi je život toto. A keď sa narodí tak až potom bude veselo.
@mirokub nie len ju neospravedlňuj a nehovor že je to normálne správanie a ešte ju k tomu podporuješ veď však čo podvádzajme a buďme podvádzaní
@mirokub ty s tou evolúciou neprestaneš? 🤣 a ja ju odsudzujem… nemala robiť čo robila a bodka
@anonym_autor skus Poradnu Alexis, je tam psychologicke a pravne poradenstvo bezplatne
Manžel keď s tebou nespava 5 rokov tak neverím že nemá milenku. To je úplne celé zle toto.
Ty si už roky v nefunkčnom vzťahu a depkaris z toho. Nečudujem sa.
Mala si už dávno odísť od neho a potom si nájsť druhého.
Ako písali baby, zajdi do tej poradne. Postupne to poriešiť všetko čo treba.
Som milenka a toto máme dávno odkomunikované. Ak by som otehotnela, hneď na potrat, ktorý by uhradil milenec! Deti nechcem, lebo deti už mám, on je ženatý, takže deti tiež nechce. Všetko je o dohode, takto fungujeme už nikoľko rokov. Takže šup na potrat a nech to milenec pekne zacvaká.
@anonym_autor poznám trošičku podobné 2 prípady. v oboch prípadoch manželka počala dieťa z nevery a ich manželia sa o tom dozvedeli a dieťa prijali (ako bolo spomenuté, keďže išlo o zosobášené páry, do rodného listu sa automaticky uvádza manžel ako otec dieťaťa). AVŠAK, s veľkým rozdielom, že svojim ženám odpustili a nenadávali do k...iev. také odpustenie je dlhá a boľavá cesta, ale je to možné.
Muž by sa mal s Tebou rozviesť za to, čo si mu spravila a nie sa ešte starať o cudzie decko. Choré toto a že svojho muža nazývaš despota je hnus, lebo ty si urobila niečo neospravedlniteľné.

@mirokub ty si mi ale prípad... vidíš že ešte nikto nepodporil tvoju myšlienku chúďatka ženskej?