Tehotná s kamarátom s výhodami
Ahojte baby posledné čo od vás teraz chcem je to aby ste ma tu ukameňovali....stala sa vám niekedy situácia, že ste otehotneli s kamarátom z výhodami? Ja som momentálne v 6tt povedala som mu o tehotenstve hneď ako som sa dozvedela, no poslal ma na potrat a že ked tam nepojdem budem slobodna mama...je to veľmi ťažká situácia a neviem ako ďalej už som 2x spontánne potratila a nechcem po 3x zažívať kyretáž len nemať úplnú rodinu tiež nechcem...
Viem, že je v šoku preto možno taká reakcia no je mi strašne možno ked si bábo nechám a uvidí potom fotky z ultrazvuku kde je hlavička, ručička atď bude reagovať inak 🤷🏻♀️🥺 je úplne podráždený, nepríjemný povedal, že keď si dieťa nechám pokazím život nám 3 čo by ste mi poradili, nemám mu vôbec dvíhať telefón a pod nech to trochu spracuje ? Vie o tom viac ako týždeň a nič sa nezmenilo...
@mary888999 s povinnostami su spojene aj prava. A to by si mala zena sakra zvazit kedze nie su partner a partnerka
@sheila121 veľmi smiešné🙂
@jabadabadu prečo asi :D
Kamarat s vyhodami ti vernost nesluboval. Tak sa necuduj jeho reakcii. A uz vobec necakaj,ze bude s tebou tvorit rodinu. Rozhodni sa podla seba a nie co on hovori. Ak dokazes vychovat dieta,mas na to podmienky,tak si ho nechaj. Len necakaj,ze ked uvidi rucixku,nozicku,tak sa nieco zmeni. Prenho to bude len cudzie dieta,ktore mozno ani nikdy nebude chciet vidiet.
Autorka, drž sa. Zvládneš to 🙂. Popozeraj bazár, marketplace, second handy. Vinted neodporúčam, je tam veľa fiškusov, mohla by si prísť o peniazky. Na fb sa popridavaj do rôznych skupín a skôr ako nakúpiš drahé veci, čisto nové, skús pozisťovať či ti nestačia lacnejšie. Myslím že už aj monitor dychu sa dá požičať 🙂 kočík takisto z bazáru stačí… možno ak máš kamošky s deťmi, budú ti vedieť pomôcť s výbavičkou. Veľa zdravicka prajem, nech všetko dobre dopadne 🍀
@jabadabadu Sak ale nepýtala sa na formy antikoncepcie… pýtala sa na niečo iné… ma vám odpísať zase kvôli tomu aby ste ju zhejtili? Čo vám to pomôže? Lepšie sa bude do nej kopať? Stalo sa, verím že sa “neodstane” a autorka to tentokrát úspešne dobojuje. Ak jej nemáš ako pomôcť, tak si svoje len pomysli a nesir zlo 🤷🏽♀️
Dakujem pekne za taketo vyhody...
@vela02 Ďakujem krásne 🙏🏻❤️
mne to podla toho uvodneho prispevku pripada, ze autorka velmi chcela, aby ten chlap nebol len kamarat s vyhodami. ci otehotnela naschval, si mozme len domyslat, neviem, ci sa prizna, ak to tak bolo... v kazdom pripade, nech je ten chlapec, aky chce, je mi ho aj ciastocne luto, dieta nie je ziadna sranda ani vec, je to dozivotny zavazok a on to uz vobec nemoze ovplyvnit. na robenie dietata treba dvoch, ale dalej je to cele len na zene. v tom maju muzi teda dost velku nevyhodu
@vevesh 👍👍👍
@vela02 tak hlavne je dieťa a život slobodnej matky o niečom úplne inom ako len o nakupovaní výbavičky za lepšie peniaze.. Žena by mala pozerať minimálne na ďalších 10-15rokov ako to dá sama, bez ohľadu nato či si o pár rokov niekoho nájde... Či má bývanie, čo bude keď zostane len na RD.. všetko bude len a len na nej. Či má prácu ktorá je časovo okey a vie sa potom vrátiť aby mala aspoň niečo ako tak isté. Každým rokom budú náklady na dieťa viac a viac rásť. Áno určite má niekto nápomocných rodičov, ale prioritne sa rozhodne pre dieťa žena, tak babka a dedko vychovávať a finančne každý mesiac asi podporovať nebudú... Na všetko bude ona, keď bude padať na hubu od únavy bude to len na nej, dieťa časom škôlka ona práca a po práci opäť len starostlivosť o dieťa, choroby zase odbije všetky s dieťaťom len ona.. To nieje len o výbavičke..
Mojmu bratrancovi sa to stalo,islo medzi nimi len o sex a ostala tehotna. Tiez sa netesil,ale vyslovene ju udajne na potrat neposlal,ani nesla a dnes maju 3 deti😂 akoze,nechapeme nikto,nikdy sa nevyjadril,ze ju miluje a neviem co,ale napokon po porode s nimi ostal a ako pisem,uz maju deti 3. U neho skor predpokladam,ze sa prebudil taky pocit zodpovednosti,ked sa maly narodil a rozhodol sa s nou ostat,ale ak sme spolu,nemam z nich pocit,aby im to neklapalo. Neviem,ci si tak na seba zvykli a zosuladili sa,ale nevyzeraju,ze su nespokojni,ved inak by si asi neurobili dalsie dve deti. No a teraz k potratu,ja som otehotnela po velmi kratkom vztahu a veru,myslienky som mala rozne,dnes ked pozriem na malu,aj si to vycitam,nebudem ti klamat,mat dieta je zodpovednost,akysi druh “obety”-lepsie slovo teraz neviem najst,ale ked pride a da mi pusu,som uplne na makko. Az ked tu je,si uvedomujem,o com by som bola prisla. Tazko povedat,ako by som sa zachovala na tvojom mieste,ale asi by som hladala aj oporu v rodine a zvazovala svoj zdravotny stav,to znamena,ze zvazila by som tie dva potraty a treti kyret,to by asi u mna prevazilo,ale pisem,ja by som mala oporu v rodicoch…ak by som mala pocit,ze je to moja moznoooo posledna sanca to dieta mat,asi by som to riskla…od neho by som chcela alimenty,ale asi by som s nim neratala uz do zivota. Ako sa zachova po narodeni,tazko povedat,moj kolega nechcel deti ani za svet,bola to pre neho hroza,ale partnerka ho strasne tlacila a teraz by za obe dychal aj,ale ako sam povedal,cele jej prve tehotenstvo to v nom lomcovalo,ze co to urobil,ze on na to nie je. Proste chlap to nevnima hned od uvodu ako zena,ani foto zo sona s nim zvacsa nehne. Ale pri sexe ste boli obaja,ak nie je ochotny poniest zodpovednost,nech teda aspon plati a ty kecni s rodicmi. Nikto nevie,ake mas pomery,o tom si nepisala,ty si musis spisat plusy a minusy,lebo napisat ti bezhlavo,ze jednozancne potrat alebo nechat tiez nie je zodpovedne,nikto nemoze za teba rozhodnut…
@vela02 kondom prasknut moze, vtedy zvycajne zena uzije tabletku po, ako nudzovu antikoncepciu pokial dieta nechce a neplanuje. Pravda sa zle pocuva a je oznacena za hejt, radsej juctreva chlacholit ako sa chlap rozplynie stastim a laskou ked zbada fotku uo sona? Obzvlast ked sa vyjadril tak ako sa vyjadril? A autorka ani jednym slovom nespomenula ochranu, len to ze ma zs sebou dva spontanne potraty a treti nechce, chce uplnu rodinu. Ci si dieta necha je na nej, rovnako ako rozhodnutie jej sexualneho kamarata ci s niu chce alebo nechce ostat,a onnhe zjavne rozhodnuty. Zrejme autorka chcela viac ako byt len takato kamaratka.
Ja som tiez o 2deti prisla v tehotenstve a keby som 3ti x otehotnela ako ty, s niekym nechcene len tak, dieta si nenecham KEBY NIESOM FINANCNE ZABEZPECENA.
- monitor dychu sme požičiavali cez Dr Max lekáreň, neviem už presne, ale 16€ bolo na pol roka, mozes si to po pol roku predĺžiť na ďalšieho pol roka
- kociky, vajíčka atď. pozeraj cez bazoš
- aj tu ženy dávajú za pár € celé balíky oblečenia pre novorodencov - operieš, ožehlíš a mozes mat aj nosené
Normálne ma udivuje aké dokážete byť niektoré zákerné...naozaj škoda reči, niektoré tu píšete ako keby ste boli dokonalé..PS: ďakujem tu všetkým žienkam ktoré sa snažia poradiť a pomôcť 🙃
Ale veď sa ta len normalne pýtajú, či si sa nejako chránila. Pretože ak nie, tak to celé potom vyzerá, že si otehotnieť jednoducho chcela.
Rozhodni sa len a len podľa seba. Máš prácu, niečo našetrené, bývanie, rodinu, niekoho, kto ti pomôže? Na "kamaráta" sa nespoliehaj. Je možné, že časom zmení postoj, ale skôr nie. Ale keby aj áno, nikde nie je napísané, že si to zas nerozmyslí. Rozmysleli si to aj chlapi, ktorí po deťoch túžili, takže na tohto sa fakt nespoliehaj.
Poniektoré diskuterky nechceli ste im ešte s fakľami stáť okolo postele, žeby Vam neunikol ani jeden pich? Veď už to je teraz asi jedno. Treba riešiť aktuálnu situáciu. Aj ona si to uvedomuje, ze robila hovadiny.
mila autorka, pises, ze nechces mat neuplnu rodinu. No na zalozenie rodiny, je vhodne mat stabilny vztah dvoch ludi, ktori chcu rodinu vytvorit. Ty to ale nemas. Nepises nic o tom, ako ste si nastavili pravidla vasho stretavania. Pretoze aj taketo sexstretka by mali mat pravidla. Ak ste si nic nevysvetlili, nerozpravali sa, nie je sa comu cudovat, ze sa chlap vyjadril ako sa vyjadril a prestal sa ozyvat. Tomu dufam rozumies. Takze teraz mozes ratat iba s jednou moznostou - spolahnut sa sama na seba, pripadne ak mas nejaku rodinu, ktora by ti pomohla. V dnesnej dobe, vychovavat sama diete nie je med lizat. Zakladne otazky su - mas kde byvat a mas pracu? Ako financovat vsetky naklady na teba a dieta pocas materskej a rodicovskej. Zvladnes to sama?
@komplikovana Nikde som nenapísala, že sa prestal ozývať..ale dobre koniec diskusie nejak sa už zariadim ďakujem za všetky komentáre
@katkami123 Asi tak.. plne si to uvedomujem, len niektoré komentáre normálne čítam s otvorenými ústami.. 😃 ktorá žena by chcela pre boha naschvál otehotnieť keď ani nevie akoby sa ku tomu chlap postavil ? Viem sú aj také, ale ja medzi ne nepatrím🙂

@silvike nemyslíš sa, máš úplnú pravdu