Tehotné - násťročné 🙂
holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste
nevyhrala 😒 Ale ona mala asi len dve pesnicky, ktore spievala stale dokola 😒 Ale videla som, ake saty mala v kazdom finalovom kole, neskutocna princezna 😵
Dobre, babenky, idem ja do hajan, lebo mi znova začína byť nejako špatne. A už ma to naozaj začína hnevať 😠 Tak dobrú nôcku a sladkéééé sníííčky 😉
ahoj nat,som tu len peciem dukatove buchticky,tak stale odbieham,ako moja???dnes ti je dobre?
ahojte....ja som dnes bola poza skolu 😀 ....rano som zmeskala posledny bus,tak som sla ku sestre....pokecali sme.... a poobede pricestuje priatel 🙂
lenrie ahooj. Zatial mi je fajn, varila som si syrove lasagne, akurat som dojedla. Ale taak vela som si dala, ze mi bude zle z prepchatia sa 😀
norikk ja som teraz v skole kazdy den len 4 hodiny. Ked chcem byt viac, tak mozem, ale inak to mam takto vybavene.
jej natalie,si si urobila suepr den,a nie otrava v skole 😀
natalie,tak suepr,ze si sa napapala,ja este musim dopiect 😠
aj ja chcem natalie... ☹ ...ja tam musim dakedy trcat aj osem hodin vratane nultej
ale od 1.juna planujem ist na "marodku" tak snad ma doktor vypise...myslim gynekolog,ne vseobecna doktorka... myslite ze ma da na "marodku" ? ked nie som v 34 tt??
norikk a nemozes si vybavit menej? Mne sa zvysne, ked odidem, ani nezapisuju... to mam nariadene aj lekarom, vlastne by som nemala chodit do skoly uz vobec, tak aspon na tie 4 hodinky
ja uz len 2 tyzdne, tak sa tesiiim 😀 To jedine ma vzdy posuva dopredu, ked si poviem, ze uz len 2 tyzdne necele 😀 😵
Dovtedy prezijem, pockam si na vysvedcenie a hotovo! 😀 Ake budes maty ty? 😝
zleee :D jak vzdy.... ani jedna jednotka.... ja ne som z tych poctivych ziakov :D .... zrejme trojky dvojky a asi 4 z fyziky,bo tam mam len jednu stvorku a newem ci to vytiahnem este 😀 a ty?
Ja uz len jeden predmet opravim kym odidem, a budem mat asi ciste jednotky a jednu trojku z matiky...
Aaale cosi 😀 Ja som rada, ze mi to tak vyslo, ale aj keby nie, bolo by mi to jedno 😀
a to ti z tej matiky nemoze dat dvojku,aby si bola vyznamenana?? a inak,dufamze nesvicis na telesnej :D ja som oslobodena uz od septembra 😀
ahojte kocky...mon...norikk...no tak rkaym este stale nedosli..a brucho prestalo boliet..tak enivem..enivem co si o tom mylsiet....no v pondelok pojdem ku Dr..ak nedostanem rkamy
norikk nemoze, lebo tam mam devät trojok 😀 Ale to mi nevadi 😉 Na telesnej necvicim uz dva roky 😀

Ja som presne tak isto, Nati 😀 Dnes frčím celý deň na Keelhauled od Alestorm 😀 😀