Tehotné - násťročné 🙂
holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste
steelska,ja som pred 16 rokmi otehotnela (mala som 16,malý sa narodil,keď som mala 17 rokov a 1 týždeň), naši z toho boli na vetvy,lebo chceli mať zo mňa vysokoškoláčku, a keď už mi narástlo bruško,tak už boli super a najviac super boli,keď sa narodil Radko.Môj otec sa mi o neho staral,keď som bola v škole a hovorieval,že ani o nás (ako jeho deti) sa tak nestaral ako o vnúča.Normálne ho prebaloval,kŕmil ako pravá mama 😀
Dobré rááááánko mamulenkyyy Jaká byla noc? u nás f pohoděěěěěěě Eliška je ve školce, dmu se pýchou, jak mi ji paní učitelka dneska vychválila A já jdu vyžehlit, uklidit a pak vařittttttttt
Maja a to ješně nespíš v takovouhle kritickou dobu?????ve 4 ráno..... A nerodíš ještě???
fibi, kedy si mna videla za posledny mesiac spat o stvrtej rano 😉 pravidelne mam prebdene noci ☹
dnes som bola na ctg, zachytilo mi kontrakcie, vysetrenie jak od mesiara, ale nevadi, bolelo to jak fras, zacala som este aj krvacat, vraj sa otvaram, a mozno sa este dnes v noci aj vratim... tak som zvedava, ci sa malej uraci konecne. tlak na paradu, ze 150/100, predpisali mi magnezko, az 6 tabliet denne ale tie brat nebudem, ani keby co, ved by som isla rodit ozaj na vianoce 😔
Maji, no však už máš na čase, už přetahuješššššš 😀 😀 😀 Ale přeju ti to, aby jsi to měla konečně za sebou. porod je ten neeeeejkrásnější zážitek....Pravda....trochu to bolí, ale stojí to za to... 😵
maji, myslim, ze dneska jeste pojedes, ale nezapomen nam predtim jeste napsat, nez tatka nastartuje auto 😀
holciny, vidim ze to tu mate uz rozbehle mezi sebou... muzu mezi vas?
sice nejsem tehulka, ale uz maminka 13ti mesicniho klucika. Dite bylo neplanovane a pocate v 17ti, v 18 porodila a nyni je mi 19... a rada bych kdyby Vojtisek mel sourozence co nejdrive. Ma to jedno ale... chybi nam tata ☹
Ale touha po dalsim miminku je moc silna... 😒 muzu tedy alespon mezi vas?
tehotenstvo a stať sa momou je niečo krasne ešte som len buduca mamina tak aj preto ťa chapem boobinka a to si sa niak poponahlala stym prvym že🙂 😝
dekuji za privitani, moc me to tesi 🙂
bydlim u rodicu, sice obcasne pohlidaji, ale vychovavam a staram se o nej sama... jedine v cem mi pomahaji je s domactnosti, tak alespon se tolik nenadru 😉
adelko, jen mi tu chybi chlapska ruka... a Vojtiskovi tata na dovadeni lumparen 😒 Jsem vzdy zasadne touzila po uplne rodine ☹ holky, drzte mi palce... zitra jdu na ustni maturitu, tak at ma alespon mamu k necemu 🙂
ahojky holky, dobré ránko vinšuju:D 😵
bobinka vítej. neboj, chlapa si najdeš...s jedním děťátkem to nebude problém.jinak Vojtík je moc hezoučký kluk a je ti i dost podobný 🙂 😵
Snad Vojtiskovi najdu alespon kamarada 😉
Ale jsem radeji bez nej, nebot jsem po nem musela uklizet kde kazdy drobek a posledni dobou se nechoval pekne k malemu...
Tak mam zahajeni za sebou a ted jedu zpatky uz naostro a budu tam az do vecera.
Tak preji pekny slunickovy den 🙂
hlasim, furt som cela ☹ slahne ma, slahne, slahne, slahne ☹ brucho ma boli stale, krize jak by dal, ale nic sa nedeje... ☹ 😔
majinko, je mi te tak lito 😔 chudatko.
Mluvila jsi s doktorem o vyvolani porodu? TO se dela nejak do 14 dnu od terminu,ne?
adelka, vraj este desat dni, az potom 😠 to uz budem tahat 42. tt! co tahat, pomaly aj koncit ☹ a bojim sa, aby sa cosi nestalo, ved aj voda sa kazi, babo je velke, placenta uz nefunguje tak jak ma ☹ to mas dnes tak. nedas, nemas... a ja nemam prachy na to, aby som podplacala doktorov, aby somnou nieco robili 😒
jej chudatko nasse.
neboj se tehotenstvi do 42tt je normalni, fakt, voda se sice kazi, ale miminko by ve spatne vode nebylo 🙂 takze to ber tak. Placenta nefunguje tak jak ma, ale Natalka ma prave tu vodu.
Drz se
maji, ale placenta taky ne, pupecnik mas porad a pupecnik vede okyslicenou krev a taky ziviny male primo do telicka, placenta ma velkou funkci,ale predevsim ve 2.trimestru. kolem 6.mesice tehotenstvi se jeji funkce snizuje a kdyby to tak bylo spatne,tak to takhle priroda nezaridi takze klidek maminko 🙂
adel, to je vsetko pekne ze mam pupocnik, ale ten spaja malinku s placentov, a ked mi odide placenta, tak mam smolu... neries to, proste viem ze to je nebezpecne... 😒

maja177 neboj raz to určete príde, tak ma upokojovali iní keď som rodila ja.
Ale až teraz viem, že to boli len slová súcitu...
Teraz som tehotná a čakáme bábo, som pokojná, len ma niekedy vie dojať ten termín T, že ako to bude.
Aj mne sa pri prvom dieťati preháňali hlavou rôzne myšlienky a chcela som to mať čo najskôr za sebou.
Prajem tebe aj Natálke nech ste čo najskôr spolu a zdravé a šťastné... 😉 😉 😉