Tehotné - násťročné 🙂
holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste
monkula: se tu směju, ty máš hlášky 😀 . Je pravda že chtěla mít hločičku, pač ji kattka dala věcičky po její Melanii 😅 . Asi si to fakt někam zapisovala, šikula 😉
Moni, Lia...koľko vtipu na jej adresu 😀 Alebo na ICH adresu?? Ani neviem 😀
A ozaj...netešila sa ona do toho Franc.?
misss, na nejedlého, videla som do dvora školy 😀
mon..lepsie povedane na ICH 😀 aspon sa zasmejeme 😀
Ten chlapec na mňa zabudol, či čo?? 😠 😠 Volala som mu o 19:50 a on že prezvoní, keď sa mu bude dať. Vŕŕŕ 😠 😠 Som zvedavá, čo sa tam zasa deje.
Lia...a možno aj boli 3 či 4 či koľko 😀
Veď keď môžu byť sijamské dvojčatá... 😀 😀 😀 muhaha 😀 😀 😀
hehe:D:Dno tak mozne je setko:D
Hmm...sares...po Melanii?? Nespomínala nááááhodou, že ASI bude mať dievčatko a že chce Melani? Či sa mi to len zdá?
no..ja byvam dole pri ZS Batkova..
Inak, čo ked tu zostala ešte ako niekto iny..
A stale rozmyslam nad tou nemockou..ja som tam lezala pred pol rokom a my sme tam mali same mlade zabky sestricky..a ked som sa jej nieco pytala, tak len pritakavala..nikdy sme nepovedala nic svoje odtial..lekara, miesto, nazov oddelenia... 😠
Lia...možné je 😀 Len teraz neviem, či si to myslela na tie sijamské oné, alebo na to, že na mňa zabudol 😀
nee, já myslim, že Melanii měla ta kattka, ale už se mi to nechce hledat. Sakryš, místo učení vás tu zase šmíruju 😀
Mon, ona chcela Ameliu..
pasuje to naobe... 😀 😀 😀 😀
misss...nekrivdi jej, preboha!! Veď nemohla nikam ísť 😀 😀 😀 Ako mala vedieť, kde má vôbec izbu?? 😀 😀 😀 😀
misss...jasne...Ale Melania a Amelia...Len pridaj N a poprehadzuj písmenká 😉 😉
A teraz budem podozrivá ja, lebo som sem teraz prišla 😀 😀 😀
Mohla tam byt a nemusela..to sa už nedozvieme... 😒 😉
monkula...to si nemyslím 😀 Nevedela by si na seba tak pindať 😀 A kde by si nabrala toľko fotiek?? Ani na googli ich toľko nie je 😀 😀 😀
ale ty si registrovana od roku 2007...ona mala vsetko rok 2010..okolo februara, marca...
A hlavne si regnutá on 24.5.2007 😀 A keby si bola ONA alebo ONY, tak by si sa sem nedostala, lebo by si tu bola prihlásená z tej istej IP 😀 😀
misss...vŕŕŕ...si ma predbehla...ja som chcela zahviezdiť ako superdetektívka 😠 😀
Aaaaaaa mon...myslime rovnako?? 😀
Ale vy ste predsa nedávali podnet, či nemám IP ako Oni 😀
monkula: tebe nikdo podezírat nebude, ty seš na MK starý pardál 😀
kocky.no nic idem ja kukat ordinaciu🙂majte sa krasne a pekny vecer 🙂 🙂 🙂
misss...nerob, lebo aj my dve budeme podozrivé z toho, že sme tá istá osoba 😀 😀 😀
Monika...stačí povedať a dáme 😉
sares...pardál...to slovo sa mi páči 😀 😀
Lia...ahóóóój 😉
ale tak vy ste ma videli prvý raz, nie? 😀
Mon, ale aj ja som registrovana dlho...a myslis, že by bolo na gooogli tolko fotiek toho isteho dietata???
Inak mozno je tehotna, alebo ma na FB tiez falosnu identitu..8o))

Monkula, a kde si byvala v Dubravke???
Baby my sme jake... 😎 😎 ..možno je schizofrenicky..ale aj na FB je ako Natalie..myslite, že tam je aj ako tie ostatne??lebo si pisali, že sa dohodnu cez FB, nie??