Tehotné - násťročné 🙂
Holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky 😃 moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo 😃
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku 😃
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo 😃
tak ktora je tu taka ?😃D piste piste
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku 😃
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo 😃
tak ktora je tu taka ?😃D piste piste

•
30. dec 2009lia 23 ano nemusis mat priznaky nie kazdy ich ma juj teskam s tebou pojdes si nakoniec urobit test ??ci radsej este pockas? 😉
0
lia23 testni ..a daj vediet jasneeee ..nech sa tesime s tebou 🙂 budem ti drzat palceky aby tam boli 2 ciarky 😉
lia23no mozno domyslala namyslala a mozno nie 😃 a ked si nemala riadnu menstruaciu tak si myslim ze to skor nebolo namyslanie 😉 juj som zvedava x-)
Ahojte ja sa taktiež pridavam k tejto teme. Mam 20 a tiež som tehotná už 5 mesiac otehotnela som týždeň po svadbe, no lenže niektorí sa k tomu staviali asi tak :" Bože ved ste ešte mali čas" no lenže zivot nie je len o tom aby si človek užíval ........... Ale ignorujem to a velmi sa s polovičkou tesime na maličké. 🙂
hmm prave preto jej to povedz co najskor..andychni sa a sup do toho....ja ti drzim silno palce aby si to zvladla...mozno ta potesim..aspon trosku..sice som si nerobila test no mozno osm v takej istej situacii ako ty...mozno som tehotna..a tiez by to moj otec asi nezvladol..mozno nieco take ako tovja mamka..podla toho ako sa jej to bojis povedat usudzujem..tak neboj..repdsa sem zeny🙂tak to zvladneme..ja ty..my... 🙂 🙂 🙂
eeh hadam sa uz umudri:povedz jej ze tu je uplne uzasne🙂krasne..a ze tu am ludi ktory ju lubia 🙂 🙂 🙂 raz som videla film taky..ktory bol o detickach ktore su v nebi teda ktore sa maju narodit😃😃😃a jeden chlapec odtial nechel ist...museli ho presviedcat..ukazovat mu ako je na svete dobre...a ze sa nemusi bat 😃 😃 😃 rozhodol sa ze nepojde na svet..a mu vraveli ze ak nepojde ze sa zavre brana a uz sa ziadne deti nenarodia..a nakoneic sa rozhodol..bo stretol svoju mamau..a dedka 🙂 🙂 🙂 prizcezna mozno tiez caka nato kym jej neico ponuknu co jby ju presvedcilo..aby sa narodila 😃 😃 neboj sa🙂
a ja???ale no tak udje to..neivem zatial o tom ze ci som alebo nie som tehu..😃takze tka🙂
a ja???ale no tak udje to..neivem zatial o tom ze ci som alebo nie som tehu..😃takze tka🙂
praveze nie...necitim sa zle..nic..enbolia ma prsia..aninic..no pichnutu vyvolavacku som mala..a tyzden antosoom zacala spinit...2 dni..a dost..ked som bola prvy krat tehu...tak som to tiez citila...taky tusak som mala..potoms a k tomuaj par veci pridalo..teiz osm mala pichnutu vyvolavacku.. a tiez mi prislolen spiennie..aale ptoom som ptroatilaa...takze tak
Začni písať odpoveď...

Odošli