icon

Tehotné - násťročné 🙂

baramborka
23. jún 2009

holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste

babullka1
16. jan 2010

My sme snazilkovali len dva mesiace a ten druhy to hned vyslo a to manzel bol sklamany ze to nebolo hned.. 😝 Ja si myslim ze vsetko ma zmysel a ked sa nieco stane tak to tak ma byt a malo to pre nieco vyznam-clovek potom moznoi casom pochopi preco to tak bolo.Ja uzu som mala po skole cize to bolo ine..nemala som sa coho bat....a rodicia-otec vedel ze snazilkujeme a mame som to povedala az ked som otehotnela-byvala som totiz u otca-nasi su rozvedeni a od 18ky som byvala u neho.

lia23
16. jan 2010

hmm jj presne si to myslim aj aj...starsne vela som odvtedy pochopila....a ty mas kolko rokov ??

babullka1
16. jan 2010

JA mam teraz 21 😉

lia23
16. jan 2010

to ako moj priatel 🙂

babullka1
16. jan 2010

moj manzel bude mat v maji 30 😀

lia23
16. jan 2010

prec ja som si myslela ze mas 19?? 😀 😀 😀 😀 😀

babullka1
16. jan 2010

neviem ..sak pisem ze som tu uz stara 😀 😀 😀

lia23
16. jan 2010

:D:Dhheh nie si staraaa🙂ams krasny vek🙂 😉 😉 😉

juliq101
16. jan 2010

Ahojte 🙂
Ja opravujem známky kým sa dá dnes som sa celý deň učila aj tak nič neviem
asi budú aj 4ky 😅 Ale veď polročne sa nikam neberie snáď to mamina prežije 😔 Ako sa máte? 😵

kajiq
17. jan 2010

Babulka nevyzeraš staro, dokonca sem zapadaš 😉 mne doktorka na sone povedala že to vyzera na chlapca, ale to mi sono robila ale v 24 tt takže sa kludne mohla aj mýliť..ona sama mi povedala že lepšie sa to bude dať určiť v 30 tt a potom sa už nechcelo ukázať 😒 tak sa necháme prekvapiť, ale čakáme že to bude predsa len chlapček 🙂

lia a mohla by som aj ja vedieť čo sa ti stalo? ☹

rehateha - no čo,mlada ale šťastna 🙂 nič by som na tom nemenila a urobila by som to znova..na babo sa hrozne tešíme, zostali sme spolu a mali sme aj svadbu dokonca 😀 no rodičom sa to najskôr nepačilo, ale teraz sa hrozne tešia na vnučatko, aj ked mam doma 5 mesačneho bračeka 😀 no čo, dvojnasobna radosť 😵

jankaat.
17. jan 2010

ahojte..

juliq znamky nei su dolezite🙂..ked nebudes mat 4tky z maturitnych tak je dobre🙂..

jankaat.
17. jan 2010

inaac neviete niektora nieco o valri? alebo o gerci?

gerci90
17. jan 2010

cawte babulky...tak ja sa hlasim zasa 2 v 1....kinderko 😖 ....zajtra na pasy....tak uvidime co bude dalej zajtra dam urcite vediet.--ale valriuska mi veru nenapisala zatial co je new... 😨

lia23
17. jan 2010

kajiq..mali ste aj svadbu??tka to muselo byt super...2 nasobná radost..hehe a svadbu???ako to prebiehalo???a kedy ste ju mali??teraz dakedy??alebo hend na zaciatku???ako si to vlastne povedalal rodicom???o babo ste sa snazili?? 🙂

kajiq
17. jan 2010

lia mali sme len taku menšiu svadbu na urade a len najbližšia rodina..len škoda že ja som si to moc neužila lebo mam problemy s ladvinami a musim sa šetriť tak som si ani nezatancovala 😖 svadbu sme mali 10.10. takže nedavno, aj bruško som už mala..ani šaty som nemala svadobne, ale take bledo modre..ved si dam asi aj nejake fotky do albumu nech maš prehlad🙂 babo sme strašne chceli tak sme sa tomu nebranili aj ked ja som na to ešte mlada 😅 naši sa to dozvedeli tak že mamina mi našla škatulku od testu a povedala aj ocinovi a už bolo 😅

lia23
17. jan 2010

ehehe jooj krasnee🙂 a kolko ma priatel..teda vlastne manzel 😀 😀 😀

dydynka
17. jan 2010

ahojte baby,,potrebujem rychlo poradit,,mam v podbrusku take divne bolesti ktore ma bolia pri chodzy,,,a citim ako by som mala malu pokozku na podbrusku a ta sa mi natahovala,,a boli to,,,neviem co mam robit,,,poradite mi niektora?

rehateha
17. jan 2010

kajiq - v 16 planovane mimi? 😉 Ale tak hlavne, že jste stastni a pekne Vam to vychází. Ze svatby nebud smutna. Vsak i tak sis ji urcite uzila a o šaty preci vubec nejde. A jak to udelas se skolou? Ted jsi tak v prvaku na stredni, ne? Prerusis nebo budes mit individualni plan? Kdyz mas mamcu na materske, tak s obcasnym hlidani kvuli skole nebudes mit problem, ne? 😉 Ted koukam, ze mas dnes termin 🙂

rehateha
17. jan 2010

dydynka- nemuze to byt z toho, jak se ti roztahuje deloha?

dydynka
17. jan 2010

to mam vtedy ine bolesti,,to viem rozoznat,,,,neviem ci mam cakat ci to bude pokracovat a potom na pohotovost alebo to prejde,,

rehateha
17. jan 2010

tim ze pujdes k doktorovi vubec nic nezkazis.. radsi tam jit 50x zbytecne nez jednou pozde.. podle me teda.

babullka1
17. jan 2010

kajiq..tak to budes mat pri porode aspom prekvapko 🙂 Gerci ty co tu este robis???SUP-SUP rodit!!!

lizatko1009
17. jan 2010

CAFTE BABY TAK AKY STE MALI VIKEND?

kajiq
17. jan 2010

rehateha- tak nechali sme to na náhodu a som rada že to takto dopadlo lebo som strašne túžila po babatku 🙂 školu mám na rok prerušenu, inak by som teraz bola 2 a potom si dam asi individualne študium a budem sa učiť pri mimi 😵 no moja mamina ma take dosť neposlušne mimino ktoremu sa treba staale venovať a pestovať na rukach takže dve by asi nezvládla 😅 no termín mam dneska, len zatial sa babu nejak nechce isť von..aj ked mam bolesti v križoch, ale to ešte asi nič neznamená.. 😖 no zajtra idem do poradne tak uvidim čo so mnou spravia 😅

babullka no veru bude prekvapko 😀 a ve je to jedno čo to bude, len nech je zdravučke..to hovori asi každa maminka 😵

lia23
17. jan 2010

ehhe kajiiq...sup sup:Dpridaj dake foteckyy...a vlane ako si zisitla ze si tehu??mala si priznaky??? 🙂 🙂 🙂

kajiq
17. jan 2010

lia idem tam volačo nahodiť, ale zatial tam nemam ani čo poriadne 😵 ja som zakaždym čakala či dostanem kramy a ked som nedostala 2 dni už som si robila test a podarilo sa 😀 a ešte som mala kovovu chuť v ustach... 😀 aa ty?

lia23
17. jan 2010

hmm mne nebolo ani zle..skor som dostalal trasnu chut na pecienku...a pri reklame som sa rozplakala..to bolo asi vse..a etse citila som to od zaiatku
🙂 🙂 no nahod daco:Dchcem kuk🙂

kajiq
17. jan 2010

na pecienku? 😀 no ja som mala chuť na kamene..to ako doteraz nemôžem pochopiť 😅 ale sževraj niektore maju chuť aj na popol z cigarety 😀 no to my maminy nejak citime 🙂 a tie fotky som si tam chcela nejake pridať, ale maju to tu take na figu..len do 700 kb a format ktory mi nesedi 😖 takže s tymi fotkami sa pohram inokedy a potom ich sem dam.. 🙂

adelka89
17. jan 2010

dydynka. podle me to bude roztahovanim delohy mela jsem to taky 🙂 zkus odpocivat a uvidis, pokud te to ale znepokojuje tak si skoc k doktorovi 🙂
Kajiq mas super rodice, ze to tak skvele vzali nasi teda jsou taky uzasni a byli a budou 🙂 jenze kdyz jsme zjistila ze jsem tehulka tak uz mi bylo 19 🙂 jinak my jsme meli svatbu 17.10.2009 takze tyden po vas 🙂

vite jaky byl muj prvni tehu priznak? Spala jsem jednu noc s maminkou kdyz jsme byly samy domka, ma velice oblibeny parfem, ja jsem ho pouzivala taky strasne dlouho, ten vecer se navonela a kdyz jsme sly spat tak mi to straaaasne smrdelo 😀 mamca se musela jit preslect a dokonce i to pyzamko odnest do jineho pokoje 😅 rano jsme varily a bavili se o tom, ze jsem to jeste nedostala, vubec jsem nemyslela na to, ze bych mohla byt tehulka pripisovala jem to dovolene zmene klimatu a tak 🙂 nbo a mamca mi tehdy rekla: "Treba uz to ani nedostanes 😀 " no a mela pravdu dva dny na to jsem si udelala testik a byly tam, naaadherny pocit, fakt na to nikdy nezapomenu 🙂

Gercinko moje zlatuncka, jsi sikulka urcite musis byt uz mooc unavena,ale drz se zlatko, pro tebe i pro malickou bude prirozeny nevyvolany porod mnohem lepsi 🙂 malicka se uz brzy ozve.
Chudinka Valruska, snad uz drzi svoje miminko v naruci, taky si zkusila chudinka 😔

kajiq
17. jan 2010

Adelka tak tvoja mamina sa teši na vnučatko, však? 🙂 pekny priznak, ale mne trošku vadi že sa mi zmenili chute a niektore jedla si už nevychutnavam ako predtym 😀