Tehotné - násťročné 🙂
holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste
Dobre ránko 😵
Dnes je skvelý deň 🙂 neuveríte ale dnes ráno o 5:50 som sa stala dvojnásobnou sestrou 😀 áno možno to je smiešne s maminou sme tehulkovali spolu 😅 a moja dcérka a sestrička budú oslavovať v jeden deň 😅 Maminu mám celkom mladú takže pohodka 🙂 Joj veľmi sa teším 😵
Miška píš ako sa volá malinka koľko váži meria 😵 nech napíšem babám do PMM keď nenapíšeš 😠
Krásna váha aj miera 😵 😵 ešte raz gratulujeme a prajeme veľa zdravíčka 😉
Zoenke tiež k rôčiku všetko naj 😉
ale fakt to sa nepodari hoci komu a este aj naraz budu oslavovat, juuuj hned si spomeniem na ten film neviem ako sa vola myslim ze otec nevesty co mala aj dvera aj matka v jeden den, parada. tesim sa s vami a v ktorom tt sa narodila?
myska to je ssuepeeer 🙂 gratuluju mamince i vam vsem, doma musi byt velka radost a oslavy 🙂
ja se snazim neco naucit ale nejak mi to nejde ☹
Ahojte teraz mi baby zaspali konečne 😵
Adelka ďakujeme 🙂
Lizatko veru tak nejako sa vola ten film super filmik 😵
Malá sa naoridla v 42tt 😅
adelka ja sie do skoly uz 9 mesiacov nechodim ale mam pocit ze by som si uz nedokazala do hlavy nic vtrepat...vysla som z cviku....a uzcit by sa mi uz ale tak vôbec nechcelo... 😵
lizatko jj mam jeste jednu zkousku ve ctvrtek 🙂
simi taky jsem mela pocit na zacatku zkouskoveho, ze do te hlavy nemuzu nic nacpat 😀
simi jj kope 🙂
dneska jsme se moc nevyspali, porad me neco bolelo a tim jak jsem stale hcodila na zachod nebo se pretacela v posteli jsem maleho budila ☹
zdravim vsechny ne norikk,ale v ostatnich tematach si pripadam blbe,takove nazory co tam maji
ahojte kočky...tak ako sa máte???zubrienky maličke posluchaju v bursku??ale aj mimo bruska?? 🙂 🙂 🙂 🙂
hehe ahojky maka..hmm ticha voda brehy myje 😀 😀 😀 skus trosku donho stuchnut:Dalebo mozno len spinkaa...a ty ams kolko rokov?🙂
to zase v noci bude to je jeho obdobi a pekne pod zebra ze nemuzu ani dychat,22 mi je,v ostatnich tematach na me vzdycky hledi ze tak mlada maminka

dobrú 😀 😀