icon

Tehotné - násťročné 🙂

baramborka
23. jún 2009

holky tak tato tema je pre tie ktore sme mozno nedovršili vysoky vek no aj napriek tomu budeme mamicky :D moj vek je 17 a musim povedat ze sa neskutocne tesim na babo :D
tak ktorá sa pridá ?
a pred tym nez nas niekto bude chciet skritizovat : niesme prve ani posledne a stalo sa ...a skor nez by som sla na potrrat sa o neho budem starat a dam mu lasku :D
ja mam priatela 2 roky ma 29 a velmi sa tesime na babo :D
tak ktora je tu taka ?:DD piste piste

mmyska
12. feb 2010

Ahojte ja som Vás len tak kúsok prečítala
kajiq máš 16?Veľká kočka 😵 😵 a malinky je krásny 😵
Ako sa máte? 🙂

tara39
12. feb 2010

v 20tke? ale ja mam 16. nzzzz 😵

simusska
12. feb 2010

tara aj ja som bola tehotna aj skor v 17....s mojim terajsim manzelom ale babo sme potratili....a vedel o tom aj moj otec ale az po tom...a vycital mi ze som mu to nevravela skor ze by mi pomohol

tara39
12. feb 2010

v 17? no ja som tiez chcela este pockat ale podarilo sa skor no tak nevadi... 😵

mmyska
12. feb 2010

tera aj ja som mala Zoe v 17 tke 😉

norikk
12. feb 2010

tara a uz vedia o tom vasi??

tara39
12. feb 2010

praveze nevedia, v tom je probleeem 😔

norikk
12. feb 2010

a ako dlho si spraitelom?? o nom vedia?? chodieva k vam???

myshelus
12. feb 2010

Teri a v ktorom si tt? 😵

myshelus
12. feb 2010

Inak Ahojte 😵 😵

bombulka200
12. feb 2010

TARA však nevadíííí budeš mladá mamička a budeš si lepšie rozumieť s tvojim dieťaťom 🙂 lebo sa budeš vedieť vcítiť do jeho kože chápeš ... ja mám staršiu mamku už má 57 ale aj tak si rozumieme takže som rada no 😵
MYSHELUS ahooooj pekné meno si vymyslela pre tvoju babiku ... take nezvyčajné 😵

myshelus
12. feb 2010

bombulka ahoj ďakujeme 😵 veru je rých Rebečiek na Slovensku čoraz menej no u nás skoro žiadne 😅
Veľmi sa mi to meno páči keby bola tá naša Rebeka aj taka Rebeka 😵 😀 😀

tara39
12. feb 2010

pol roka. ved ja sa tesim len sa aj dost bojim ake budu reakcie...

myshelus
12. feb 2010

neboj zvládnete to 😉

norikk
12. feb 2010

je dolezite aby si to povedala rodicom najme preto, aby si co najskor sla ku doktorovi...ci mas odvahu ist sama? :D ja som sla so sestrou :D

myshelus
12. feb 2010

norikk koľko máš rokov? 😵 😵

norikk
12. feb 2010

mam nast :D ...ale som starsia ako Tara

myshelus
12. feb 2010

18-19? 🙂

norikk
12. feb 2010

a ty kolko? :D

lizatko1009
12. feb 2010

bombulka davali ti aj vyvolavacku? spm kvalitne vytocena 😠

a vitam aj ja myshelus medzi nami ☹

norikk
12. feb 2010

a chcem sa spytat, baby ktore uz ste mamicky, a ste nastrocne....ako to je s pridavkami na dieta?? kolko eur dostavate, a dostali ste aj pri porode?? proste vsetko co sa financii tyka, aby som vedela, ako to bude so mnou?? a je rozdiel, ked by som sa vydala, ci pridavky su rovnake ked je mamicka slobodna alevo vydata?

norikk
12. feb 2010

a tiez sa chcem spytat, co tehotnska moda?? odkial ste mali veci?

lizatko1009
12. feb 2010

norikk ja dostaxam 185 eciek mesacne a plus porodne 20 tisic, ked sa dieta dozije 28 dni mozes ist ziadat ani i radsej nepisem kolko vybavovaciek a vypisovaciek je okolo toho 😒

mne tehotenska moda nehovorila nic tie veci sa mi nepacia, ja som mala brucho ked uz bolo teplo tak som mala vseliake farebne kratasky a k tomu vseliake tricka strihu do A. 😀

simusska
12. feb 2010

norikk co sa tyka tej tehotenskej mody...v tych ozajstnych tehotenskych obchodoch boli tie veci neuveritelne drahe ved len rifle na traky tam stali do 100 eur a tak som si tehotenske nohavice nakupila v obycajnych cinanoch.... a tricka vobec tehotenske nenosim....ja velke brusko nemam a väcsina veci mi je dobra

lizatko1009
12. feb 2010

tiez mi pride primitivne vyhodit za nohavice 100€ oblecies ich urcity cas a tak ich tu budes predavat 😀

lia23
13. feb 2010

ahojte zienk..tak co??ako sa maju vasi krpcekovia?? 🙂 🙂 vitam tu nove mamicky...tehulky...ale aj netehulky...🙂 🙂 🙂

Kajiq...skus s nim ist ku doktorke....musi to mat nejaku pricinu preco placka..chudatenko moje..

bombulka200
13. feb 2010

ja som našla v tehotenských obchodoch nohavice za 50eur tak som si dvoje kupila a toto som nosila ale aj obyčajné trištvrťáky som mala a tiež tričká so strihom do A .. LIZATKO nie mne nedali vyvolávačku som písala že o siedmej večer sa to rozbehlo som bola už na 4 a do pol noci na 10....
TARA a to si už pol roka tehotná???a si na to prišla len teraz,?? 😕

norikk
13. feb 2010

ne tara chodi pol roka s priatelom , ona je tak priblizne ako ja asi :D

norikk
13. feb 2010

lizatko taze mam pravo na porodne, aj ked som studentka??? ziadne doterajsie poistky som neplatila,ani nepracovala....a si vydata ci nie?? ci to na prispevky nema vplyv...jej a ja mam uz 9 tt :D

emka21
13. feb 2010

Norikk budes dostavat 164,22 eur rodičovský príspevok + 21,99eur prídavky....a ešte po 28dní dietata si mozes uplatnit "prispevok po narodeni dietata" 678,49 € (20 400 Sk)...ak by si odpracovala aspon 270dni, dostavas rodicovsky prispevok 256 eur do 2rokov dietata a potom rok 164,22...takze asi tak🙂 Baby drzim vam palce, zvladnete to:D