Tešili ste sa na druhé bábätko rovnako ako na prvé?
Ahojte tak nejak rozmýšľam a plánujeme druhé tehotenstvo, ske to pre vás zeny bolo? Lepšie/horsie tešili ste sa viac/menej/rovnako? Mame doma dievčatko je to naša Laska keďže je jedináčik ale nestratili ste príchodom druhého bábätka záujem o to prvé?
A mali ste popri tom čas kúsok aj na seba? 😁 a ako ste sa cítili po dvoch tehotenstvách/porodoch? Ja mám doteraz návaly tepla a potim sa za troch 😅
Tesila som sa rovnako, ako pri prvom...Mam parik a nevymenila by som ich za nic na svete, zaciatky boli tazke, mladsia ma 1,5r a mam cas aj pre seba 😉
Ja som práveže až vtedy pochopila , že láska sa nedelí ale násobí
Ano tesim, ale neni tolko casu sa tesit, ale zas je ti ine, ine tesenie, lebo syn malej spieva k brusku a taketo veci.
Na všetky 4 rovnako, žiaľ prvé skončilo potratom
Na prve som sa tesila moc a uzivala som si to. Vsetko bolo nove. Na druhe, nie ze menej, ale nebol cas nad tym tolko premyslat a mala som aj respekt ako zvladneme dve deti. A teraz na tretie, to som vacsinu tehotenstva si ani nespomenula, ze som tehotna. Akoze tesim sa ale neni cas pri dvoch detoch to nejako prezivat 🤷🏼♀️
Ahoj. Moja dcera mala 2 roky ked sa narodila druha, takze to bolo dost namahave. Mala som rizikove druhe takze to bolo plne obav. Malo casu na prvu, aj som bola mesiac v nemocnici. Takze to bolo tazke aj emocionalne, pre obe. Ale tesili sme sa. Zaujem som nestratila vobec, ale nemala som na nu vobec cas. Tazko sme sa s tym zmierili. Teraz uz maju 3,5 a 1,5.Uz je to fajn. A cas na seba? To je individualne. My mame velky dom, zahradu. Priatel furt v praci. Takze cas na seba mam minimum. Neviem sa rok dostat ku kadernicke. A niekedy som rada ked si po tyzdni umyjem vlasy. Ale nemenila by som, no je to strasne tazke. Ale teraz uz od leta sa chystame na vylety konecne a tak. Takze uz to zacina byt faj. A zboznujem ich rovnako. Ale dlho sme hladali balanc. Aby sme nenadrzovali jednej, ci druhej. Vzdy je dolezite aby sa necitili odstrcene.
Pri druhom som sa tešila viac než pri prvom a teraz pri treťom sa teším najviaaac 🙂 viem ze je vytvorené z tej najväčšej lásky

Tesila som sa ale uz som sa aj viac bala, ze ake to bude s dvomi
Nie, nestratila som zaujem o prve, to vobec
Cas na seba teda vobec nemam, ale sme na to s manzelom sami, je to dost frustrujuce
Citim sa dobre po tehotenstvach, skor ma nici unava a stres z deti, zla strava a malo casu pre seba