icon

Tešili ste sa na druhé bábätko rovnako ako na prvé?

17. apr 2025

Ahojte tak nejak rozmýšľam a plánujeme druhé tehotenstvo, ske to pre vás zeny bolo? Lepšie/horsie tešili ste sa viac/menej/rovnako? Mame doma dievčatko je to naša Laska keďže je jedináčik ale nestratili ste príchodom druhého bábätka záujem o to prvé?
A mali ste popri tom čas kúsok aj na seba? 😁 a ako ste sa cítili po dvoch tehotenstvách/porodoch? Ja mám doteraz návaly tepla a potim sa za troch 😅

hederamonstera
17. apr 2025

Tesila som sa ale uz som sa aj viac bala, ze ake to bude s dvomi
Nie, nestratila som zaujem o prve, to vobec
Cas na seba teda vobec nemam, ale sme na to s manzelom sami, je to dost frustrujuce
Citim sa dobre po tehotenstvach, skor ma nici unava a stres z deti, zla strava a malo casu pre seba

patta89
18. apr 2025

Tesila som sa rovnako, ako pri prvom...Mam parik a nevymenila by som ich za nic na svete, zaciatky boli tazke, mladsia ma 1,5r a mam cas aj pre seba 😉

marhulka13
18. apr 2025

Ja som práveže až vtedy pochopila , že láska sa nedelí ale násobí

kiki68
18. apr 2025

Ano tesim, ale neni tolko casu sa tesit, ale zas je ti ine, ine tesenie, lebo syn malej spieva k brusku a taketo veci.

pininka1
18. apr 2025

Na všetky 4 rovnako, žiaľ prvé skončilo potratom

lauriik
18. apr 2025

Na prve som sa tesila moc a uzivala som si to. Vsetko bolo nove. Na druhe, nie ze menej, ale nebol cas nad tym tolko premyslat a mala som aj respekt ako zvladneme dve deti. A teraz na tretie, to som vacsinu tehotenstva si ani nespomenula, ze som tehotna. Akoze tesim sa ale neni cas pri dvoch detoch to nejako prezivat 🤷🏼‍♀️

alice2468
18. apr 2025

Ahoj. Moja dcera mala 2 roky ked sa narodila druha, takze to bolo dost namahave. Mala som rizikove druhe takze to bolo plne obav. Malo casu na prvu, aj som bola mesiac v nemocnici. Takze to bolo tazke aj emocionalne, pre obe. Ale tesili sme sa. Zaujem som nestratila vobec, ale nemala som na nu vobec cas. Tazko sme sa s tym zmierili. Teraz uz maju 3,5 a 1,5.Uz je to fajn. A cas na seba? To je individualne. My mame velky dom, zahradu. Priatel furt v praci. Takze cas na seba mam minimum. Neviem sa rok dostat ku kadernicke. A niekedy som rada ked si po tyzdni umyjem vlasy. Ale nemenila by som, no je to strasne tazke. Ale teraz uz od leta sa chystame na vylety konecne a tak. Takze uz to zacina byt faj. A zboznujem ich rovnako. Ale dlho sme hladali balanc. Aby sme nenadrzovali jednej, ci druhej. Vzdy je dolezite aby sa necitili odstrcene.

okm221
19. apr 2025

Pri druhom som sa tešila viac než pri prvom a teraz pri treťom sa teším najviaaac 🙂 viem ze je vytvorené z tej najväčšej lásky