icon

V ktorom mesiaci tehotenstva ste najviac pribrali?

kingstonka
2. sep 2010

asi to je individualne, ale zaujimalo by ma, v ktorom mesiaci sa pribera najviac. V prvom tehotenstve to u mna bolo asi na zaciatku...taky 4ty mesiac.Teraz mam pocit, ze zacinam velmi priberat teraz- 6ty mesiac

palesandra
3. sep 2010

ja na zaciatku 4. mesiaca mam uz +6 kila ;)

alexis13
3. sep 2010

ja som v 5 mesiaci a od zaciatku tehu som pribrala 3,5kg..myslim ze najviac sa pribera v posledných mesiacoch

barbora87
3. sep 2010

Ahojky no presne aj mne sa zda ze priberam posledny mesiac vela...prvych 5mesiacov som pribrala 3-4kg a teraz za posledny mesiac 3kg!a chytaju ma depky z toho lebo papam normalne 3krat za den a nie vela

cervicek2610
3. sep 2010

ja som priberala približne každý mesiac 3kg, už mám 16kg naviac a čaká ma ešte posledný mesiačik,uvidíme koľko priberiem, ale dr. mi zakázal jesť sladké, malinká má už 2600 gr. dúfam, že všetko po pôrode zo mňa spadne!!! 🙂

motylik_22
3. sep 2010

ja posledne 3 tyzdne ... :((a po porode kedze som mala pomaly nefunkcne oblicky ... ---- a pocas tehotenstva som nemohla jest pomaly nic .. takze do 7 mesiaca som schudla 5 kg... ale to vsetko bola voda.. takze to islo potom aj dole ,..

krivka5
11. sep 2010

ja som priberala najviac do 7mesiaca, teraz sa to uz nastastie spomalilo,ale mam v 37tt +30kg!!!

nsoci
12. sep 2010

Ja pri oboch tehu prve styri mesiace malicko, 5-7. mesiac prudko isla vaha hore po 30tt uz len kilo, dve.... Dokopy u oboch som pribrala tak 15kg

sssimi
12. sep 2010

Cez Vianoce 4kg za mesiac 😅 Bola som v 5tom mesiaci.

neverendinglove
Odpoveď bola odstránená
brisilda
13. sep 2010

ja som prve 2 mesiace ani velmi nepriberala ale potom co tyzden to kilo ☹ mala som problemi s tlakom ale drzat dietu som nedokazala proste telo si ziadalo jest jest a este raz jest a potom som tak aj vyzerala 😀rodist som sla s vahou 98 kg 😖 no po porode teda do 3 mesiacov som sa dostala na povodnu vahu 😉 a to jedavam o polnoci sladkosti 😀

ninny
13. sep 2010

v 7.-8. 🙂

ilavska
13. sep 2010

priberala som postupne pri oboch mojich tehotenstvách, dokonca v 9.mesiaci som 1 kg schudla. Počas tehotenstva som pribrala 9kg 🙂

zuzulietka
14. sep 2010

😒 ahojte ja som v 14 tyzdni a nepriberam ...ale papam normalne na co mam chut ale ani brusko mi neni vidiet....na druhej strane som aj rada ...citim sa netehotna...ale zase by som chcela mat brusko take tehotenske...lenze take vobec nemam ...keby som nepovedala kamoskam ze som tehotna tak mi ani neuveria
... jedna kamoska vyzerala v tretom mesiaci na 5 nesiac... a druha vyzerala pred porodom tak v 5 mesiaci....mylsite ze je to aj od toho ako je krpate ulozene?

elka123
14. sep 2010

ahoj,nic si z toho nerob,podla mna je to normalne.Ono to pride... V 1.tehot som zo zaciatku v priebehu 4mes. 7kg schudla,grcala som aj z vody,vtedy mi sestricka povedala,ze to nic,ze to dobehnem.Aj ked som sa neprejedala-skutocne,v 7som pribrala najviac.Celkom dokopy 23kg!Z 55kg skoro na 80... V 2.tehot som dokopy pribrala 11kg,najviac v 8.mom mes.Z toho som 2mes nic nerobila,len lezala v nem.na lozku... Preto si myslim,ze kazde tehotenstvo je ine,Ty nepozeraj na kamosky,ale na seba ako sa citis Ty.
...brusko-mozno je to tak ako pises,ze ako je babo ulozene... pri prvom som mala brucho ako na dvojicky-ale mala som vela plod vody,pri druhom som mala brusko ako v 5mes.🙂

michaela80
14. sep 2010

ja som pribrala do 26 tt 5 kg a od 26 tt som bola v nemocnici az do porodu v 37 tt a tam som schudla 2 kg..cize pred porodom som mala plus 3 kg.... a lekar vravel ze kym mala prospieva je vsetko o.k....

dvojickovo
16. aug 2013

ahojte
ja čakám chlapčeka a dievčatko dvojičky pribrala som 7 kg
teraz som v šiestom mesiaci
je tu niejaká mamička s dvojičkami?

nelinisko
7. okt 2013

ahojte no normalne vam podaktorym zavidiiim.pred porodom som mala 47 kg.pri mojej vyske 159.a veku 27.pri prvom som nabrala az 30kg...bola som jako gula...po porode som kojila 1rok aj 8 mesiacov a vsetko zislo dole po 7.mesiacoch....ale:ostali mi katastrofalne strie :hlavne na stehnach a nohách, i lytka..i na rukách ,ale to celkom uz ani nie je vidiet. a trosku na brusku asi najmenej ,aj na prsiach.a teraz cakame druhé a som v tretom mesiaci a uz som nabrala 6kg...no daco strasne...ked pocuvam podaktorych kolko malo pribrali...mam z toho depku ze zas budem cele dva roky jako slon a motovidlo a okolo mna budu chodit stihle zeny s úzkými pasmi...je to na depku...tak si to ventilujem nakupmi oblecienia,i ja chcem vyzerat dobře i jako gula : 😖 a hlavne nech su nase deticky zdrave 🙂

malamonika
29. dec 2013

no ja priberam tak 3kg kazdy mesiac uz mam 15kg som zvedava na akej vahe skoncim ale dufam ze to pojde dolu 🙂

miadi
3. jan 2015

ja som kazdy mesiac pribrala od zaciatku nieco okolo kila teraz som 17tyzden a pribrala som dokopi 5kg. A to ani nejem tak vela ako predtym. Som stale hladna ale nechce sa mi jest Skor je to tym ze som menej aktivna lebo sa citim cely cas unavena bez energie .Setrim sa a polehujem tak sa nabalujem. Jem syr kazdy den z toho priberam. Inak same salaty ovocie..ak do konca tehotenstva priberiem iba dakych 7kg budem happy ale v podstate to je fuk hlavne nech je male ok nemyslim si ze by som mala mat problem potom schudnut 😀

darja12
28. mar 2015

ahojte.. ja dnes končím 15tt a zatiaľ som nepribrala nič.. resp. vážila som sa prvý krát v 6 týždni a od vtedy mám rovnakú váhu, 71 kg.. bruško sa mi už zagulaťuje..myslím, že je to pohybom a tiež aj tým, že mám dosť zásob pre bábo a teda nelepí sa na mňa toľko.. kto vie..

stascha
28. mar 2015

Ahojte to je velmi rozne, pri Miske som pribrala 9 kg a pri Tomaskovi 7, plne boli kojeni a pocas prveho pol roka som mala 4 kg menej ako pred tehu. Pred tehu som mala 68 a teraz 64. Je faj ked vela nepriberies,lepsie sa ti chdi a si urcite mobilnejsia a aj lekari nemaju radi ked zena vela priberie. No ale co narobis ked tie kila len tak nabiehaju. 🙂

wiki87
8. mar 2016

Jednoznačne posledný trimester. Ale u každej ženy ináč. Za 6 mesiacov som pribrala 5 kíl a posledné tri mesiace - aj kvôli zavodneniu až 11 kíl... Po pôrode na kontrole po šestonedelí som však už 15 kíl mala dole... 😉

katka708
8. mar 2016

V 8 a 9m. dovtedy každý mesiac kilo, od 8m 2-3kg za mesiac

tiumen
8. mar 2016

Ja najviac v 7mom - cca 4kg 😂 ale potom už málo naštastie..

candii
8. mar 2016

Do 6mesiaca som priberala v priemere cca 1kg mesiac.. potom som isla PN .. a sup 5kg za mesiac .. najviac 8-9 mesiac.. dokopy 18kg

07022007
10. mar 2016

Do 6m som nabrala 3kg potom 4 kg do 8meho a ku koncu katastrofa 5kg a sla som rodit o 12kg ťažšia

lauricka
10. mar 2016

po porode 😀

roxi77
10. mar 2016

Prve 4.mes 3kg, a teraz pocas 5.mesiaca behom 2 tyzdnov 2kg, dokopy 5..dufam ze to takto nepojde dalej 😖

zuzada29
10. mar 2016

Presne tak, po porode. asi z dovodu kojenia a nespania som potrebovala viac doplnat energiu. cez tehotenstvo mi tak nechutilo ako potom.

misulka55
8. júl 2016

ahojte baby , je v pohodke ze som v 4tom mesiaci teda v 13tom tyzdni a nepribrala som ani gram? pritom nie je mi zle, nezvracala som vobec ani raz.