V ktorom týždni tehotenstva začína rásť bruško?
Maminky uz si to nepamatam ale chcem sa spitat od ktoreho tyzdna rastie brusko?ja som v 6-7 tyzden a zda sa my ze mam vacsie allebo to som taka napapana 🙂
Pri prvom tehu mi zacalo rast brusko v piatom mesiaci. Ale bolo vidiet len v plavkach. Ked som bola normalne oblecena, tak som vyzerala len ako najedena 🙂. Dokonca tehu nohavice som zacala nosit az v 7.mesiaci. Pri druhom mi brusko narastlo v 3.mesiaci a aj som vtedy uz vytahovala tehu gate 🙂
nam zacalo rast brusko uz 3-4 mesiaci
ja budem skoro v 5 mesiaci a zatial skoro ziadne brusko nevidiet.. mozno len tak v plavkach.. a to len ludia ktory o tom vedia.. Som s toho troska sklamana.. ale pan Doktor tvrdi ze si brusko este uzijem.. tak sa tesim.. a zaroven obavam.. ako to s nim bude..":O)
okolo 21 tt mi už jemne vykukovalo
je to individualne...niektorym od 2m a niektorym vidno az od 5m. Zyvisi to od postavy, tuku, ale aj baba. O mne si mysleli, ze cakam dvojicky 🙂
pri prvom na konci šiesteho, pri druhom na konci štvrtého mesiaca
ja som musela doplnat satnik uz v 5 tt, lebo som uz nezapla nohavice :D no ja som startovala z 45 kg, takze sa to na mna velmi lepi 😀.... okolie zacalo vnimat moje tehotenstvo asi okolo 18 tt.... 😉
Ahoj , ja som sa chcela spytať či môžem byť tehotna lebo sa mi bruško zvätšilo , mám rannu nevolnost aj cely den , test som si nerobila lebo mam pichnutu injekciu antikocenpčnú tak test by mi vyšiel negativny , neviem či mam počkať do konca týždna či sa mi bruško zvačši 😝
v 7tt, ale dvojičkové 🙂
ja som skoro v 12tt a niiiiiiiiiiiiiiic neni vidno. este aj vysoke rifle do pasu co mam bez problemu zapnem 😅 😅
v 19tt už vidno no nieje to ešte tak aby bolo do očí bijúce
ja som momentalne v 9tt a brusko mi narastlo teda dost. Citim sa cela nafuknuta. Uz nezapnem nohavice. Pri tom na vahe som pribrala iba 1kg. Tak je to skutocne individualne 🙂
U mna az tak naporiadok niekedy v 20tt, ale stale som ho v porovnani s inymi tehulkami mala mensie. Ani na konci nebolo nejake obrovske. Naozaj ako kto 🙂
ja som v 30.tt a skoro to nevidieť :D
ani pri prvom nebolo :D
Na mne to bolo vidno od cca 20týždňa,dovtedy som bola len napapaná resp.akoby som mala sadielko na bruchu 🙂
Ahojte baby, ja by som mala byť v 8 týždni ... no keď sa ráno pozrem na bruško mám ho iba trošku vačšie,..no keď sa najem, je to oveľa viditeľnejšie, no niekedy pochybujem že som v tom, keďže to na brušku vidieť iba keď sa najem, čiže je to asi jedlo, 😒 ...no hoc čo spapám,..aj niečo ľahšie, hneď mám brušisko. Som dosť štíhla a vysoká,..no pribrala som , boky mám väčšie, a bruško iba keď sa napapám.. 😀 no podľa toho čo tu píšete je to videteľné možno v 20tt... tak ako to je? máte bruško rovnaké aj ráno?- to je moja otázka
Ako komu - mne už od 3 mesiaca (ale to som bola celá guľa +25 kg).
Ja som v piatom mesiaci a už mi je bruško vidieť 😵
Ja som v 10 tt a veru už mám dole riadnu guľôčku.
boze babulky je to normane ze som 18 tt a este mi nevidno brusko ☹ moze to byt aj preto ze som stihlej postavy ???
ahojte, ja som len v 9 týždni a už mám trošku bruško väčšie, ako keď sa poriadne najem....takže u mňa to začalo dosť skoro 🙂 ja mám postavu dosť dobru, ale nie som úplne chuda 🙂 , takže je to u každého iné...
Ja cakam druhe a zistila som, ze som tehotna prave tak, ze mi narastlo brucho🙂 Cize asi v 3. tyzdni🙂 Dost sportujem, na bruchu som mala tehlicky a zmena bola viditelna hned🙂
Jaj baby aj ja chcem... som v 15tt a nic. Menej jem ani mi zle nebyva. Je ti moje prve a moc som sa tesila na tehotenstvo a teraz mam pocit ze priatel si zo mna uz robi srandu ze som si to vymyslela 🙂 do 3.mesiaca som schudla pol kila a len gram po grame to ide dolu...
heiny to je normalne, dietatko je este v tom tyzdni malinke. na mne to do 23tt nebolo velmi vidiet. no potom sa to rozbehlo🙂 to tak byva pri prvom tehotenstve...
Pri prvej dcérke ešte v piatom mesiaci pri svatbe nebolo nič vidieť, potom to šlo rýchlo, teraz som v 9tt a už začínam vidieť a cítiť mierne zväčšenie brucha 🙂
Ja som baculata som v 10tyždni ale zda sa mi že ja vydim ostatny nie kedže niesom chuda ale strašne sa bojim že mi bruško nebude moc vydieť

mne až na konci 6 mesiaca