V ktorom týždni tehotenstva začína rásť bruško?
Maminky uz si to nepamatam ale chcem sa spitat od ktoreho tyzdna rastie brusko?ja som v 6-7 tyzden a zda sa my ze mam vacsie allebo to som taka napapana 🙂
ja som teraz v 8 týždni... čakám druhe babo .... a je to uplne iné ako pri prvom.... pri prvom som do 5 mesiaca nosila džiny a teraz som ešte len v 8 t.t. a už ma začali tlačiť, ale ešte ich oblečiem....dokonca som aj pribrala cca 2 kg.... čo ma desí ...tak som sama zvedavá ako to bude pokračovať
Ahojte...ja som 15tt+5 a veru brusko uz je vidiet ☺️
Baby viete mi povedat prosim vas ako to je...boli sme na 3D a v leze Bol nas fesak velky 14cm a v "stoji" 11cm....
Tak vobec teraz neviem aky sme velky 😳 viete mi to prosim dako objasnit?dakujem 🍼🍼🍼
ahojte no ja tiez pri prvom mi zacalo vidno tak v piatom mesiaci to bolo dievcatko a pribrala som 32kg a teraz neviem este co bude som v 14tt a teda uz to vidno aj napriek tomu ze som pribrala len 2 kila vizeram ako v piatom mesiaci🙂 a mam pocit ze to bude chlapcek lebo aj uplne ine chute mam ako pri dievcatku🙂tak sa necham prekvapit....ale s vahou sa netrapte staci len chciet a pevna vola a kila budu ubudat🙂
Ahojte... ja som pri prvom mala brusko tak cca 4mesiac a bola som stihla pribrala som 20kg(dievcatko)... teraz som viac pri sebe a nejakych par kil mi islo tehotenstvom dole ale brusko mam stale vacsie a vacsie teraz som 12tt a zacalo mi to tak v 8tt. nic obtiahnute na bruchu neznesiem 🙂
Ja som v 12tt a zapnnem uz len jedny nohavice .
na mne bolo vidno az v 26-28t.t a ked som uz isla rodit-nikto mi neveril, ze je uz ten den D 😀 😀 😀 KAZDY SI MYSLEL, ze som v 4 mes.tehotenstva.....
No , každý tvrdí že prvorodička dlho nemá bruško.... FIGU ! v 8 tt mi bolo vidno .... a teraz som 15 tt a mám kotol ....
ahojte no ja teda este neviem ci som ci nie to by som asi predbiehala ale byva my rano zle ako ked som cakavala predtym aj prsia ma pobolievali a krize baby my vraveli ze by som mala dostat no ale ja teda neviem
Ja som 10tt a uz vykuka
ja som tiez z tych co im brusko vykuklo az okolo 5 mesiaca a to som ho naschval vypucala aby som sa mohla pochvalit 🙂 velmi som sa s nim chcela popysit, ale musela som si pockat 🙂 jedno rano som sa zobudlila a vravim muzovi ideme kupovat tehu oblecko jupiiii 🙂
Mne v 17-18 nastastie 🙂
Ja som v 21tt a zatial nevidno 🙂 iba ked sa najem tak trochu vyskoci
ja som toto vobec neriesila ak je na kontrole vsetko v poriadku tak je to jedno .Velmi to zalezi od postavy.Ja som si hlavne davala pozor , aby som zacala cim skor premastovat brusko , aby sa mi nespravili strie, pomahal mi bepanthen krem proti striam.
13 tt a bruško už pekne vidno 🙂 vykúkať začalo už 8 tt.
Ahojte kocky 🙂 ja som sa dneska dozvedela radostnu správu te som v 9 tyzdni.a brusko mi už trošku vykuka.ale to zalezi od typu bruska a babule🙂
no mamičky ja som v 14 tyždni a veľi na sebe nevidim zeby mim rastlo bruško... lebo som bola navyknutá že priberám na brušku vacsinou kvoli tuku a teraz sa mi to nezda....aj ked si lahnem na chrbat a brusko tuk mi splasne tak sa mi nezda zeby rastlo..... :(
Pri prvom som brucho ani nemala, pri druhom tak v 14 tt.. tretikrát už v 9 tt som mala "smiešne" brucho, kedže som bola vcelku štíhla a len spodná časť brucha trčala
Mne v 20tt v oboch tehotenstvach 🙂 ale to je strasne individualne pri kazdej zene, to sa neda porovnavat...
prve dlho nebolo vidno...asi do 18tt....druhe strasne rychlo od 8tt 😀 😀
U mna az od 17tt ale ja som bola trosku no...plnostihla 🙂
U kazdeho je rast bruska v tehotenstve individualny. Ja v prvom tehotenstve az od 6.mesiaca, v druhom takmer uz v tretom mesiaci.
Zaujimave videa pridavaju teraz o tehotenstve na FB stranke Bepanthen.
je to individualne..ja som plnšia a bruško mi nebolo vidno do 30tt!!...až teraz vidno t a to som 37tt .))))
mnoho ludi nevedelo že som tehotná a aj teraz sa čuduju že idem rodit o cca mesiac lebo bruško vyzerá na 7 mes..... takže u každej ine v 6 tt ani nehovorim to nebolo nič vidno .))))
Pri oboch, aj dvojickovom, zacalo byt vidno v 4om mesiaci.
myslím že to je asi dosť individuálne ako tu čítam... ja som dnes 15+0tt a ešte bruško nemám žiadne...
no baby mne tiež pri prvej dcerke vobec nebolo vidno tak skoro.. a teraz som zacala 3 mesiac a mam dost velke brucho nechapem už skoro nic nezapnem :D
ahojte🙂 mam fotku z prveho tehotenstva s plochym bruchom a ze napis "mam 5 mesiacikov v brusku" 😀 teraz sa tomu pri pohlade do zrkadla len smejem :D :D momentalne som ako v 7 mesiaci :D a to som len v stvrtom... zrazu mi brusko vyhuplo tyzden do zadu a poriadne 😅
Mne vybehlo tak riadne okolo 20tt .. uz bolo vidno ze tehotna som .. ale napr kamoska je 12tt a tiez prvorodicka a uz ma pekne oble brusko cize je to dost individualne 🙂

Ahojte.mne zacalo rast brusko uz v 9tt.zacinala som na vahe 66kil ked som zistila ze som tehu a teraz som v 12tt a mam na vahe 68,7kg.som troska skepticka nakolko som bol Hakliva hlavne na brucho a na zadok a teraz uz mam par cm navyse a brucho mi je vidiet.cakam co bude do konca ale doktor hovoril ze je to fakty individualne.niekomu sa dieta tlaci na chrbticu a tie zeny nemaju problem so striami na bruchu ale ale cele tehotenstvo s chrbticou.takze mozno je lepsie ze je to vidiet.som na rizikovom.beriem tabletky na stitnu zlazu a tak.nehovorim ze jem normalne lebo ked som bola v praci urcite som takto nejedla ale BABY je tu a tesim sa z toho.kila zvladnem a brucho si odvicim-snad ;)