Veľmi naviazaný pes a manžel proti
Ahojte, mam 7 mesacnu uzasnu fenku, ktora je na mna velmi naviazana. Spi pri mne v kosiku, ked varim sedi v kuchyni na koberceku, ked sedim pred telkou lezi na mne...manzel s tym ma velmi problem. Chce ju stoj co stoj vyhodit na dvor do voliery, argumentuje s tym ze psovi je najlepsie vonku a nepatri dnu. O mesiac rodim, a ma o argument viac, ze pes bude ziarlit, ze je rozmaznany, k malemu decku nepatri...prosim vas ake mate skusenosti so zvieratami takto priputanymi k vam a novym clenom domacnosti. Ako mu mam vysvetlit ze predsa sa viem venovat vsetkym, ze ona neni problem. Resp. ako mam nasmerovat moje chlpate decko aby nebolo na mne az tak nalepene ak si myslite ze je to problem? Dakujem za odpovede...
@h2 :D pozeram, ze si to vzala uplne vazne :D v preklade to znamena,,,,, zamyslela by som sa s kym to zijem, kedze nemame spolocne nazory, a je schopny vyhodit psa von co sa mne nepaci, nie ze sa ma rozvadzat, to, ze to nema brat ako vtip, tam bolo dodane, aby to nebrala ako ze hahaha... ale to uz je uplne fuk, kedze nakoniec z toho bolo nieco uplne ine, kedze autorka porusila dohodu, a ano som normlana, predstav si.
Nie ,muza by som za psa nevymenila.Chvalabohu mam muza rovnako zmyslajuceho a na veciach sa vieme dohodnut.
@h2 dobre, respektujem ine nazory, ale nesuhlasim, pre mna by to bolo tryznenie aj keby som ja bola von a pes dnu, pre mna je tryznenie, ze je sam, je to dusa, ktora sa raduje, smuti, vie sa urazit, potrebuje spolocnost, a nie byt na dvore. ale zase je pes a pes, a aj keby bol cez den von, vecer je s nami a travi s nami cas, naco by mi potom bol pes?
Podla mna moze manzel rozmyslat s kym zije a "vyhodit" manzelku aj so psom do tej voliery ked sa od neho nevie odlepit.
(Samozrejne ze to len prehanam - to len ako reakcia na to ze ma vyhodit von muza)
Oni sa totiz vopred spolu dohodli ako to bude, ona dohodu porusila a teraz chce aby to manzel jednoducho akceptoval. Chapem jeho a to ze trva na tom aby to bolo tak ako sa dohodli.
A to som psickarka...
@h2 si predstav taku civavu,yorka,jack russela a pod.vonku vo voliere.Mix jack rusela sme mali z utulku ,ten sa klepal v zime pri venceni.Toto trdlo co mame teraz,prve minuty co sme ho doniesli z utulku domov -smer postel.Nie je pes ako pes.A ja som toho nazoru,ze pes je stastny tam,kde je majitel.
@h2 to nevieme co by bolo dalej, ja by som bola velmi sklamana keby moj manzel nevedel pochopit, ze som zmenila rozhodnutie, lebo nemam to srdce ho zrazu dat prec, obaja sa niekedy hadame, a jeden z nas si presadi svoje, ale milujeme sa na tolko, ze vieme ustupit ked vidime, ze pre toho druheho je to fakt dolezite, a my to prezijeme aj ked nie je po nasom, oni urobili obaja chybu, ak mal byt von, tak mal byt von, a nie naucia psa na nieco a tak ho maju dat zrazu von? hrozne v mojich ociach,

Ahoj, ono to tak byva ze pes lubi celu rodinu, ale ma len jedneho pana... Moj pes lubi celu rodinu, ale ja som ta ktoru nasleduje aj na wc 😆... Ano je so mnou vsade, kazdy krok kam sa pohnem tak hned vystreli a musi ist tiez... A ver tomu ze tvoj pes nebude ziarlit na male, ale bude ten najvacsi ochranca a strazca 👌👌👌 tak v ziadnom pripade nesuhlas s tym von a voliera... Proste uz je raz vnutorny a keby ho das na dvor a do voliery, tak si myslim zeby si mu dost ublizila... Stoj si za svojim a uvidis ze tvoje dieta a pes budu nerozlucna dvojka 😊