icon

Viera v Boha - áno či nie

ankastevko
22. nov 2017

Veríte v Boha? Ak áno prečo? Roky som vyrastala v kresťanskej rodine a musim povedať, že aj napriek tomu som dospela do štádia keď v neho už neverím. Stači mi vidieť rodinu ako sa navzájom k sebe správaju atď ... ak toto znamená byť veriacim tak ďakujem neprosim no rada si prečitam vaše názori na Boha alebo vieru v neho. Ďakujem.

peter952
Odpoveď bola odstránená
zafir01
7. aug 2019

Nie, neverim v Boha 😉 a nevidim vyznam vysvetlovat dopodrobna preco je tomu tak . ( to ako keby sa ma spytate, preco nemilujem jana z hornej dolnej, ale choseho armanda z juznej ameriky .. proste to tak citim ) manzel je veriaci, jemu jeho vieru nechavam. Nemyslim si nic negativne o ludoch veriacich , mam k nim respekt ako k neveriacim, , kazdy si zijeme to svoje .

tiimka
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
7. aug 2019

@peter952 nerozumiem,ze mas potrebu tolko riesit tuto.diskusiu....ved ked je ti viera proti srsti,neriesim,som nad vecou,nezaujima ma.
Ale zrejme az tak vnutorne presvedceny o tej nicote a horucom Slnku nie si...hladas,tuzis po odpovediach. Ale tie na fore nenajdes....
No jedna vec je super,mas aspon jasno v tom,ze zlo na svete je kvoli viere....
Ludia ako taki su ok,to len ta imaginarna viera je na vine

peter952
Odpoveď bola odstránená
tiimka
Autor odpoveď zmazal
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
tiimka
Autor odpoveď zmazal
terezka1947
7. aug 2019

@peter952 a odkial je vlastne Slnko?

peter952
Odpoveď bola odstránená
tiimka
Autor odpoveď zmazal
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
7. aug 2019

@peter952 viera brzdou pokroku? Zobud sa uz. Prave ludia bez viery zavrazdili Alfieho, ludia bez viery vymysleli eutanaziu, ludia bez viery schvalili potraty a to az do casu porodu. Ludia bez viery zaviedli ivf, ktore nerespektuje ludsku dostojnost a tak vedie ludstvo k vyhynutiu. Mendele nemal prekazku viery a bol to obrovske neludske zviera.

tiimka
Autor odpoveď zmazal
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
7. aug 2019

@peter952 ... slnko svieti rovnako pre vsetkych z nas.... A uz len na nas zalezi, ci sa spalime pri mori, alebo sa pred nim ochranime....

tiimka
Autor odpoveď zmazal
katharines
7. aug 2019

@peter952 peter pises bludy a klamstva. Akurat neviem, ci zamerne zo zlomyselnosti, alebo hluposti.
Hakovy kriz si totiz hitler nevzal z krestansrva. On v Boha neveril, bol to okultista a pohan, ako ty. A hakovy kriz si prevzal z pohanskej kultury.
No pravdou je, ze krestania su od cias pana Jezisa vrazdeni a prenasledovani, lebo hlasaju to, co svet a pohania nenavidia - pravdu.

katharines
7. aug 2019

@peter952 a vies, ktori ludia su nebezpecni? Hlupi a zli ludia.

peter952
Odpoveď bola odstránená
katharines
7. aug 2019

@peter952 ak bude branna povinost, ktoru prikaze Caputova, aj ty budes vrazdit.
A je odvazne tvrdit "vsetci boli veriaci".

peter952
Odpoveď bola odstránená
tiimka
Autor odpoveď zmazal
matejakub
7. aug 2019

Človek musí v niečo veriť

katharines
7. aug 2019

@peter952 a nezabudaj, ze tak, ako vtedy, ludia veriaci sa postavili proti totalite a boli hruvo potlaceni, zosmiesneni. Hitler vyvrazdil knazov, ktori proti tejto diabolskej ideologii povstali a upozornili lud.
Teraz to robi otec Kuffa a aj tak su mnohi hluchi a slepi a tak nie Boh, ale ludia sa postrestaju sami a sami si vypiju nasledky svojho konania.

katharines
7. aug 2019

@peter952 a co si ty konkretne pre tie deti urobil? Ako si im zmiernil utrpenie? Alebo je najlepsie osocovat a neurobit nic.

peter952
Odpoveď bola odstránená