Viera v Boha - áno či nie
Veríte v Boha? Ak áno prečo? Roky som vyrastala v kresťanskej rodine a musim povedať, že aj napriek tomu som dospela do štádia keď v neho už neverím. Stači mi vidieť rodinu ako sa navzájom k sebe správaju atď ... ak toto znamená byť veriacim tak ďakujem neprosim no rada si prečitam vaše názori na Boha alebo vieru v neho. Ďakujem.
@peter952 tak sa kompenzuj a vzdelavaj sa 😉
@peter952 😂😂😂, no ak myslis 20 min z 24 hodinoveho vysielania pohanskych programov, to je teda fakt nevyrovnane.
@peter952 ale bud kludny...oni.tam.ozaj.su adpon na 20s,ale z 90% sa na nich nadava,ci daco zle robia....
@peter952 neodpovedal si mi
@katharines 😁toto bolo dobre 👊
@tinkatinus to on nezbadal, ze nie si veriaca, on necita, len verklikuje.
@peter952 neviem, je to uplne bezvyznamne sa o tom bavit,, dolezity je aktualny stav,, nie co by keby.....ta druha cast otazky je uplne o nicom a co veriaci si nesmu pobuchat po chrbte,,, je to uplne pritiahnute za vlasy,,, viera nespociva v tom, ze ked sa dusis,, tak ta nepobucham po chrbte,,, 🙂...a budem sa modlit,,....to je uplne mimo.....
@peter952 si ma pobavil tym tvojim udusenim 😂😂😂😂, takze nielenze odmietas vieru, ale aj veriacich a radsej volis smrt fyzicku i duchovnu.
@peter952 ako to že nemajú ateisti svoj program....volá sa to National Geographic alebo XXX 🙊😂 myslím, že ty si zase fanaticky neveriaci....krásne to kompenzuješ, akurat by si to mal kompenzovať tak u mojej starkej a nie v tejto diskusii 😁
@peter952 neprekrucaj, otazka je jasna, az, az.
@peter952 tak este raz....ako komunisti kompenzovali vieru?
@peter952 a nieco vystizne pre teba k tvojim programom
BORIS FILAN O MÉDIACH :
Pamätajte si! Raz príde doba, keď sa vynoríme z tohto šialenstva, ktoré nám teraz vzbĺklo v hlavách a budeme sa za seba strašne hanbiť. Budeme sa prepadať od hanby, keď si spomenieme, na čo sme sa pozerali, čo sme čítali a čo sme počúvali. Ako sme dovolili, aby nás pár šikovných zvrhlíkov dostalo k novinám, časopisom a televíziám, ktoré sú žumpa plná zvratkov a výkalov.
Nebudeme chápať, ako bolo možné profitovať na chorobách a nešťastí našich blížnych. Nebudeme schopní vysvetliť našim deťom a vnukom, ako sme to dopustili. Budeme sa snažiť nemyslieť na to, akých blbcov a hlupane sme to považovali za celebrity. Budeme sa hanbiť za dobu, keď boli denne na prvých stránkach nagelovaní pajáci a usmievavé opice, ktoré neznášali väčšie série orgazmov s tým istým partnerom. Budeme hovoriť, že na vine vtedy boli oni, akísi neurčití oni, a tí budú medzi nami a budú ukazovať prstom na niekoho neexistujúceho.
Ale my sme spolupáchatelia tohto hnusu, nie iba tí čo to píšu, vydávajú a vysielajú. My s nimi ochotne kolaborujeme tým, že to pozeráme, počúvame, čítame a kupujeme.
Iba toľko som Vám chcel povedať, respektíve nie chcel, ale musel, lebo už mi praskne hlava od toho mlčania.
@peter952 a čo to je program veriacich? videl si tam niečo z prostredia veriacich? a nebolo to v podobe dokumentarmeho filmu
@peter952 ved na national geograp. Tam mas zvierata, ktore mozes vidiet a mozno aj stretnut. Ale kedze tam davaju zvierata z Afriky a inych kontinentov, tak mas pravdu, kedze si ich v zivote nevidel a mozno neuvidis, tak je to vlastne program o viere 😂😂😂😂
@peter952 modlitby su pre zivot nevyhnutne a len vdaka nim svet este nie je zniceny. Pred mesiacom sme boli 10 min od 3. Svatovej vojny ☝️
No mame este skutky milosrdenstva a slova
@peter952 opat si si neprecital, lebo v prispevku je viac ako 1 veta? Co uz
@peter952 zovseobecnujes a opat mi3sas dva na tri. Slo o ropu, peniaze, moc... non comprende?
@peter952 ale som presvedcena, ze ked sem dojde politicky islam, tak urobis vsetko, aby si si tu svoju hlavku usetril a bude s teba horlivy moslim.
@katharines tak to by už bol aj horlivy katolik a nie je. podľa mňa bude vždy ten istý kompenzovatel 😁
@tinkatinus mozno ano, mozno nie. Pravdou je, ze ak sa nebudeme modlit a robit pokanie, vsetci skoncime zle.
https://m.mojevideo.sk/3iff
@katharines ach keby sa tak ľudia nesnažili každého preonačiť podľa seba...ti čo chcú byť veriaci nech sú ti co chcu byt neveriaci nech sú...katolik,myslím,žid,hinduista,.......to nie je o viere, ale o človeku samom.
@tinkatinus lenze, ak clovek nezije podla moralnych a etickych principov, nemodli sa, nestuduje, tak zacne vieru prekrucat podla svojej pokrivenej moralky.
@katharines vobec sa nemusi modliť, dokonca nemusi byt ani studovany.aj tak moze mat srdce a rozum na spravnom mieste aj bez tychto dvoch veci a môže byť lepší ako ostatní....ale to už závisí aj od inych okolností(výchova,prostredie,....)