Viera v Boha - áno či nie
Veríte v Boha? Ak áno prečo? Roky som vyrastala v kresťanskej rodine a musim povedať, že aj napriek tomu som dospela do štádia keď v neho už neverím. Stači mi vidieť rodinu ako sa navzájom k sebe správaju atď ... ak toto znamená byť veriacim tak ďakujem neprosim no rada si prečitam vaše názori na Boha alebo vieru v neho. Ďakujem.
@katharines
Uz zase zazracne uzdravenia?
Ano, viem, po kolkych minutach sa mozog nenavratne poskodi ked je bez kyslika, mame s tym v rodine bohuzial velmi osobnu skusenost.
Elektricke vyboje na mozgu nie su hypoteza, je to fakt.
@h_petra vsimni si cas. 27 min, 61 min....
@h_petra bud v zazraky veris, alebo neveris, uz ea opakujem 😀.
Urcite sa deju aj v tvojom okoli, len treba mat otvorene oci i srdce a naucit sa byt vdacny.
@peter952 a to pise ten, ktory rype do krestanov, no moslimov sa boji?
@h_petra a vies, co zachranilo Gloriu? Uprimna a nezistna modlitba uplne cudzieho muza, ktory sa za nu, po precitani, ze ju zasiahol blesk, modlil a ze milost prijala.
@h_petra http://mojpribeh.sk/zahranicne-pribehy/i10/
Tohto muza poprhlilo niekolko meduz, stvorhlavky, najjedovatejsie meduzy na svete. Zachranil sa vdaka modlitbe svojej matky a ze bol ochotny odpustit ludom, co mu ublizili.
@katharines v mojom bezprostrednom okoli sa zazraky tohto typu neudiali
A ano, strasne sa opakujes...stale
@peter952 nemodlis sa uz dlho, to znamena, ze si sa modlil, no opustil si Boha?
@katharines mas tam aj nejake relevantnejsie zdroje ako takto uzko zamerane stranky?
@h_petra aj ty, co uz 😀
Ale asi nie je nahoda, ze si prisla sem. ❤
@h_petra v blogu mam toho dost 😉
@katharines prisla som sa pozriet na teba 😉
@h_petra vsimla som si 😂😂😂
Ale ani to nie je nahoda.
@katharines nie, urcite je to zazrak 😁
@peter952 ziaden argument si este neuviedol, len svoj osobny dojem.
@h_petra ak uveris i zazrak bude 😀
@katharines v blogu mas v podstate to iste, relevantne zdroje ziadne
@h_petra musis listovat. Zalezi vsak, co hladas, co je pre teba "relevantny zdroj", lebo to je velmi relativne. To, co povazujem za relevantne zdroje, pre teba relevantne nie je a naopak.
@h_petra v blogu mam aj budhistu, ktory zomrel a ozil a siril svedectvo, ktore sa vsak kompetentnym nepacilo 😉
@katharines budhisti ma nijak zvlast nezaujimaju, ale vdaka za tip 😉
@peter952 tvoja moralka je pochybna. O Bohu nic nevies, ako ani sam seba nepoznas.
@h_petra ani Budhistu, ktory zacal sirit krestanstvo?
@katharines v podstate rovnako ako krestan, ktory presedlal na budhizmus 🙂

@peter952 aha. Teda ďakujem. Ja som ti navrhla experiment pomodliť sa k p. Bohu, ty si mi navrhol osloviť moslima, aby som riskovala byť o hlavu kratšia. Ďakujem. Vážne 🙂