icon

Zo všetkého som úplne na nervy

doliva
6. máj 2013

Ja už som zo všetkého na nervi!!! Neviem čo sa deje začínam panikáriť!!!Začalo to tým že mamka ide na služobku na 3-mesiace ja sa ostanem starať aj o ocka je na invalidnom dôchodku...bojím sa že nebudem stíhať,prať,variť,upratovať že všetko dobabrem :-/ a najnovšie sa bojím kde prídeme počúvam akého mám pekného a dobrého muža..A ja si uvedomujem akú v ňom mám oporu a zároveň velký strach že o ňho prídem....Baby ako všetko zvládate normálne klobúk dole pred vamy...

Strana
z2
hradnapani
6. máj 2013

@doliva prepac, trochu sme odbocili od temy... na odlahcenie 🙂 mas sa na co tesit 😀

doliva
autor
6. máj 2013

@hradnapani čítam a tak dumem že maliarov máte doma 😀

cerez
6. máj 2013

Jedno je isté. Sú o veľký krok pred nami. Máme čo doháňať. Minule mi strčil ruku do videa. Ruka nešla von. Mordovala som sa dobrých 15 minút. Predstavovala som si, bože dnes skončíme určite v telke ako hasiči pomáhajú matke vytiahnuť jej synovi ruku z videa. Podarilo sa aj bez zásahu hasičov. Dorazil ma pohľad sa synovu ruku. Jasne, že to nešlo tak ľahko von. Lebo náš miláčik držal ruku v päsť a držal kŕčovito angličák. 😀 Mňa skoro porazilo.
@hradnapani

doliva
autor
6. máj 2013

@cerez hahaha dobre 😀DDD šikovník je to 😀

doliva
autor
6. máj 2013

@hradnapani
@cerez a ja mám ešte jednu otázku môžem ísť k zubárke alebo nie ??? lebo mi vravia že aj tak mi nemôže ani vrtať ani trhať 😖

hradnapani
6. máj 2013

@cerez boze, sa tu rehocem ako kon. 😀 mame to podobne: moj synovec napchal maslovy chlebik do videa a ked sme pri anglicakoch, tak sa teraz zobudil moj anjelik a chytam ho za nohy, ze cim robil taky hluk pri spani a kukam, ze on si napchal do pyzamka (taka kombineza na spanie) anglicaky a padli mu dole k chodidlam a nimi trepal o postel, ked sa obracal 😀 To nevymyslis, to je dieta...

cerez
6. máj 2013

@doliva Môžu ti vŕtať zub aj tehotnej.

hradnapani
6. máj 2013

@doliva utekaj prosim ta! ja som v pohode chodila k zubarovi, vrtal mi... len anestezu jeden dava, druhy nie, tak neviem ako s trhanim, ale neviem si predstavit, ze by ta nechali bez osetreneho bolaveho zuba

cerez
6. máj 2013

@hradnapani pobavila si ma. Mne sa tiež malý teraz zobudil. Koľko ti má malý?

hradnapani
6. máj 2013

@cerez o chvilocku bude mat dva. A teraz nabral take tempo vo vymyslani, ze sediviem 🙂

cerez
6. máj 2013

Môj ide mať za dva týždne 20 mesiacov. Tak máme čo robiť. Ja sa už budem musieť vzdialiť, ideme na pieskovisko. Takže deti bacha, idem ja!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 ahoj na budúce
@hradnapani

hradnapani
6. máj 2013

@cerez aj my pojdeme 🙂 Piesku zdar! 😀

doliva
autor
6. máj 2013

takže neuškodí vrtanie mám kaz a ma to bolý a ja nieos typ človeka čo vydrží s takou bolesťou aj mesiac...

hradnapani
6. máj 2013

@doliva infekcia z pokazeneho zuba moze byt pre babo nebezpecna, ovela ovela viac ako nejake vrtanie, takze navsteva zubara je uplne namieste.

doliva
autor
6. máj 2013

@hradnapani no tak si pekne pojdem k zubarke a nech si vravi co kto chce co chce

hradnapani
6. máj 2013

@doliva ajaj, a to ti hadam niekto hovoril, ze nemas ist? ved bolest zubov je jedna z najhorsich...

doliva
autor
6. máj 2013

@hradnapani no presne a ze aj tak ma nevezme lebo tehotnej ani len vrtat nebudu...Ale idem ved uvidim co mi povie

hradnapani
6. máj 2013

@doliva tak to ti musela povedat nejaka (ne)priatelka 😠 ... samozrejme, ze ti to zubarka osetri...

aristka
6. máj 2013

jedno mi povedz,prečo funguješ na tom kto čo povie,moja budeš matka a to je veľký inštitút,tak sa vzchop,šupni si veľa sebavedomia a nerieš hlúposti,lebo to budeš mať ťažké,bolí zub idem zubárovi,bábo neohrozí vŕtanie ani lokálna anestézia ,ale zápal zo zuba a to ako zvládneš domácnosť,to nerieš ,teraz si šéfka ty a hotovo...

doliva
autor
14. máj 2013

@aristka tak presne tak,ako ja si všetko vediem tak aby bolo čisto,najadeni sme boly a dobre je

mima12214
26. jún 2013

Ja vás obdivujem, že to zvládate s úsmevom radíte. Za o ja sa neviem hádam už ani usmiať 😒 😢

Strana
z2