icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

katusica
20. aug 2010

@silvi2 a nerozmyslali ste nad tym doktorom, ist na vysetrenia ci je vsetko ok?
ja som tiez zvedava ako sa nam zadari, ale manzel mi povedal ze nam sa to podari urcite na prvy raz..on je velky optimista, ja mam trochu strach neviem preco..taky nejaky vnutorny pocit

katka.gzd
20. aug 2010

nikdy som chcela povedat nie nikde :D

katka.gzd
20. aug 2010

@katusica to si nesmies pripustat...pozitivne myslenie je zaklad vsetkeho stastia

katusica
20. aug 2010

@katka.gzd dobre si spravila, len keby to nebolo take tazkee 🙂 uz som tolko krat prestala, ale ked sa dostanem do stresu tak som v tom znova. inak ten smad hlavne z pusy mne strasne vadi. Teraz som sa tak rozhodla kvoli babenku, a vyhoda bude ze aspon priberem

yvetta
20. aug 2010

@katrenka111 a to ti riadne meska a kedy si vysadila HAK nechce sami citat dozadu a si uz nepamatam.. 😅 , alebo si HAK vobec nebrala? Mne po vysadeni HAK meskal menzes aj dlhsie, ale vzdy dosiel ...to bolo obdobie, ked sa moje telo spamatavalo z vysadenia a teraz je uz lepsie 🙂 tiez mam kratke cykly a nizku hladinu zlteho telieska a na to mi dala Dr. ten Duphaston 🙂

katrenka111
20. aug 2010

@yvetta no ja som brala ATK skoro 3roky,pred rokom som prestala,menzes mi meskal len raz 2týždne,ale potom sa to už upravilo a mavala som pravidelne každy mesiac ....teraz mi meska nooo uvidime co z toho bude...

silvi2
20. aug 2010

@katusica este sme to nechceli riesit priamo cez lekara,ale co som potrebovala,som sa spytala a poradil mi ten vitamin a kys. listovu ... no,tak to vravi asi kazdy 😀 musis mysliet pozitivne,nie negativne,lebo ti to vobec nepomoze,prave naopak 😉

katkav
21. aug 2010

@katrenka111 dobre ranko, testovala si? 😉

mishuu
21. aug 2010

@katusica 🙂
s fajčením držím palce aj ja som fajčila, ale priznám sa, že som bola jedno z tých blbých "deciek" čo začali fajčiť v 16 na strednej z frajeriny, lebo všetci fajčili 😖
v 17 som sa zoznámila s mojim terajším priateľom a jemu fajčenie veľmi vadilo, to bola pre mňa motivácia prestať s tým.
Potom som ešte sem - tam zhrešila, ale niekoľko rokov už nefajčím vôbec a ani nemienim opäť začať 😎

Aj ty máš veľkú motiváciu - asi tú najkrajšiu a najväčšiu 😉

yvetta
21. aug 2010

@katrenka111 - no som chcela napisat, ze aj mne trva MS len cca 3-4 dni a je velmi slaba... 😲 inak ja som na to ako ty HAK som brala cca 3 roky a cca pred rokom som vysadila 🙂 a tiez som mala celkom este ako take cykly akurat raz som mala 60 dnovy, ale na vyvolavacku som nesla - neznasam take veci a nastastie sa mi to potom samo upravilo... 😅 , ale potom mi zistili zly hormonalny profil a dala mi Dr. ten Duphaston 🙂 drzim palce nech bud dostanes, alebo si tehu, lebo ta neistota je hrozna ja to poznam po HAK som mala rozhadzane cykly a kazdy mesiac som cakala co z toho bude 😢 mne to islo riadne na psychiku 😒 ☹

katrenka111
21. aug 2010

@katkav ahooj dnes niee,až zajtra kupila som 2mamatesty...vies co sa mi stalo dnes???
celý večer ma včera boleli kríže a dnes pobede mi normalne prislo zle na vracanie,hlava ma bolela,tak som si na chvilu lahla a už je vše ok....nechapem....začínam mat važne strach že som tehu ☹

katrenka111
21. aug 2010

@yvetta no ale ja som práveže nemala rozhadzane cykly...3týždne mi MS v živote nemeskala,odkedy ju mam....

katkav
21. aug 2010

@katrenka111 vsak zajtra uvidime, neboj ak si, tak to vsetko zvladnes aj ked to je trosku neplanovane. 😉

katrenka111
21. aug 2010

@katkav no už teraz mam strach....na to ani myslieť nechcem,lebo fakt teraz je taka situacia že nemožeme si to este dovolit mat dieta.....

katrenka111
21. aug 2010

@katkav stale sa utesujem že to bude len planý poplach a proste vykivy hormonov....včera som mala taký den že som na každeho ziapala jak neprícetna a potom som to lutovala.....

katkav
21. aug 2010

@katrenka111 tak sa este nestresuj, uvidis, co Ti povie test, ja som bola na zaciatku tehotenstva tiez hrozne naladova, kym si telo zvyklo na tu vsetku zmenu. My sme sa riadili tym, co bolo povedane vo filme PS: I Love you, tam povedali, ze sa neda cakat cely zivot, kym bude vsetko perfektne, kym bude mat clovek dostatok penazi a neviem coho, lebo inak by asi dieta nemal nikdy. Kolko mas rokov, ked smiem vediet? 😉 zatial sa tym netrap, kym to nemas iste. Zajtra uvidis, ci to bude treba riesit a ci nie, ale zase 9 mesiacov je dost dlha doba na to, aby si clovek usporiadal zivot si myslim, ved netreba nakupovat tie najdrahsie veci, daju sa kupit aj vyhodne a lacnejsie. Drzim palce, aby to teda bol len plany poplach, aj ked neviem neviem...uvidime. 😉

lili_a_mimi
21. aug 2010

@katrenka111 suhlasim s katkav! Clovek nemoze cakat, kym vsetko bude idealne, lebo potom by to tehotenstvo odkladal stale. 😖 Bol to aj moj pripad. Musela som sa rozhodnut, ci sa budem venovat kariere alebo rodine. V robote som mala pekne rozbehnutu karieru a mali ma povysit, no prislo tehotenstvo. A NELUTUJEM TO!!! Byt matkou je uzasne a citit jeho pohyby a rast 9 mesiacov a potom priviezt take krasne male stvorenie na svet je nieco neopisatelne 😀 A potom ked sa na teba usmeje... uuuuuuu.... 🙂
A za chvilku si to zopakujeme (aspon dufam 😀 )

katrenka111
22. aug 2010

@katkav ahojky,takže este som netestla kedže celý výkend nie sme doma,akosi to zasa nevyslo,lebo hned rano všetci hore a nebol na to klud ani cas a este k tomu som bola aj 2x v noci čúrat,takže necham to na zajtra rano pekne v klude,ale už nech sa deje co sa deje,hned rano volam k doktorke ci možem hned príst.....
Inak dnes sa citim výborne,nic mi nie je aj naladicka super takže aspon to ma tesi.... 🙂

katkav
22. aug 2010

@katrenka111 ved jasne, najlepsie je to spravit doma v klude. Ja som vzdy testovala tak, ze som si nacikala do cistej nadobky a na par sekund ponorila test...predtym sa mi parkrat stalo, ze som nacikala na test prilis a potom bol cely test znehodnoteny. To, ze chodis cikat v noci moze byt z toho, ze vela pijes alebo si prechladnuta alebo to je jeden z prejavov tehu. Vsak daj zajtra vediet a objednaj sa k lekarke, lebo uz Ti to meska viac ako 3 tyzdne, nie? Radsej nech vies, co Ti je.

katrenka111
22. aug 2010

@katkav no tak to hej už musim...no veru už vyše týždna...
No aj najlepsie na tom je že aj priatel ma sere,dnes zahlasil že budem zrela na decko minimalne o 10rokov....idiot,ako to on može vediet...nejak sa to medzi nami serka proste zacal mat sproste reci...bud sa ukazuje aký je on dokonalý ci co alebo ja neviem....už ma to prestava bavit 😠

katkav
22. aug 2010

@katrenka111 fuha, tak snad sa to nejak spravi, mozno ma aj on nervy z toho, lebo nevie co bude, ci si tehotna alebo nie. Asi mu to uz lezie na mozog a preto sa hadate, ta neistota je prenho aj pre Teba asi hrozna. 😒 zajtrajsok ukaze.

lili_a_mimi
22. aug 2010

@katrenka111 hlavne sa nestresuj! Chlapi sa len tvaria, ze maju vsetko pod kontrolou, no nie je to tak ani z daleka 😎 a oni na dieta asi nikdy nedozreju... ale ked pride situacia, ze sa stanu otcami, tak to nejak zvaldnu 😉 Ale ty to zvladnes urite na 100%, ci uz to pride teraz alebo az buduci rok 😎

tehula
22. aug 2010

@katrenka111, sa mi lubi, jak si relativne v klude. Mne keby meskala MS tolko co tebe, tak test ocikam kludne uprostred dna. Ak si totiz tehu, tak HCG uz po 3tt meskania mas take vysoke, ze nemusis sa testovat z ranneho mocu

Napis nam zajtra, ako si dopadla a chlapa schlad, nech sa kroti, ak bude tata, mal by mat pevnejsie nervy 😀

katrenka111
22. aug 2010

@katkav No on si robi z toho srandu a nejak sme to spolu ani spolu neriesili este pred dvoma dnami sa velice usmieval že bude baby? a dnes total opak...nechapem niekedy mužsku logiku....
No ale ja sama sa este na to necitim,možno preto som taka v klude.... 🙂

katrenka111
22. aug 2010

@tehula neee....len to nie este neceme byt rodicia....ved povedal o 10rokov....
takže e eee 🙂
nie je to určite tehotenstvo....preto som kludna....

katrenka111
22. aug 2010

napisem zajtra ako dopadnem 😉

tehula
22. aug 2010

ja som dnes dobrala hormony, uvidim, kedy pride mrcha a potom ideme skusat

katkav
22. aug 2010

@tehula drzim palce, nech si coskoro zase tehula, v klude mozes byt prva z nas 😀

katrenka111
23. aug 2010

Dobre ranko babulky,no takže robila som rano test a bola len /ciarka,fuu mi odlahlo 😉 ,takže tehotná urcite niesom,no ale pre istotu budem volat aj doktorke,nech viem co je vo veci.....

katkav
23. aug 2010

@katrenka111 super, takze si v pohode 😉 lekarka Ti povie, co to je a asi dostanes vyvolavacku, mozno ze sa len Tvoje hormony zblaznili....ved existuje aj falosne tehotenstvo a za to moze psychika...vtedy mas tiez tehotenske priznaky aj ked nie si tehu 😉 si si urcite vydychla, pekny den.