2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@katrenka111 vsak lekarka zisti. A buduci rok sa teda chystate zacat skusat babo? Chystate sa predtym aj vziat? Alebo len dokoncis skolu a chces tehulkovat?
@katkav no takže volala som a hned zajtra možem aj ist na gyndu 🙂
No neviem neviem.... v 1rade musim dokoncit skolu,potom by bola realna nejaka mensia svadba a potom sa uvidi.... no to su moje male planiky ale na to musia byt samozrejme dvaja....uvidime ako sa všetko vyvinie a hlavne aj s mojim chrobakom neposlusnym 😀
baby...ani my s priateľom nie sme zobratí. Sme spolu už pomaly ôsmy rok, takže ako starí manželia 😝
je nám spolu super a chceme mimčo. Ale ja by som bola rada, keby sa bábo aj ja voláme po tatovi, takže tiež uvažujeme o menšej svadbičke, len mi je z jednej strany trošku ľúto peniažkov, ktoré dáme na svadbu - mohli by ísť na výbavičku pre mimčo...keby ich bolo viac, tak ma to netrápi 😠
Hmm, alebo vystrojíme veselicu až keď bude mať malé už nejaký ten rôčik a zatancuje si drobec s nami?Ako ste vy na tom, ako ste to riešili?
@mishuu ahoj, my sme s teraz už manželom chodili tiež 8 rokov a ja som dávnejšie chcela veľkú svadbu, ale nakoniec sme si urobili takú mini, takže to ani veľa peňazí nestálo... bolo nás dokopy len 9...
A o bábo sme sa začali snažiť až teraz, takže už skoro 1 rok po svadbe.... najprv sme riešili bývanie...
Ale trochu ma aj mrzí, že sme nemali väčšiu svadbu, no ale nemal nám kto veľmi s tým pomáhať...ale zas bolo to romantické 😉 Je to len na Vás ako sa rozhodnete... Ja som tiež chcela mať mimčo až po svadbe, tak dúfam, že sa konečne zadarí 🙂
@wikira
držím ti palčeky aby sa zadarilo 😉
my už 4 rôčky spolu bývame vo vlastnom bytíku, takže našťastie toto je poriešené 🙂
ja som vždy chcela veľkú svadbu, ale teraz keď mám bábätkovské priority, tak mi úplne postačí malá
svadobná garden party s rodinkou 😀 aj preto teraz makám ako drak a snažím sa šetriť 😎
@mishuu tak to je super, keď bývanie už máte poriešené 🙂 aspoň sa môžete venovať hneď mimču 😀
@yvetta ahoj, to sme tu teda viaceré, také, čo to dlho spolu ťaháme 😀 pevne verím, že sa nám to všetkým podarí, my už sme začali síce v roku 2010, teda lepšie povedané teraz, ale náhodou som zazrela príspevok mishuu, tak som napísala 🙂
no baby ja si tiež myslim že taka mini svadba a garden party to uplne stací... ved hostina a saty a torty a neviem co to je kopec penazi.....namiesto toho možeme setrit na babo,no nie??? 🙂
Podla mna tie velke svadby to je zbytocne.....
No ja dufam že aj my uz s mladým niečo poriesime,predsa už sme 4roky spolu už by sa patrilo....ale on to akosi neuznava ci co vždy mi povie že pozri kolko je rozvodov a tak,ale koho to zaujíma,ja som toho nazoru že poriadok je sa zobrat ked sa dvaja lubia,na co cakat aj ked je takato zla doba..... no nie 🙂
tak u nas islo o to, ze sme sa zobrali, lebo obaja verime v Boha atd... nechcem tu rozoberat nabozenske veci takze sme mali jasne, ale myslim, ze je to kazdeho osobna vec, ale najlepsie je, ked sa na tom obaja zhodnu co chcu ci svadbu, alebo zit len tak 🙂
ja som tiez vzdy snivala skor o svadbe v kostole s hostinou na zahrade ako byvali kedysi a nakoniec sme mali okolo 60 ludi, brali sme sa tiez v kostole a hostinu sme mali v Pezinku, bolo to nadherne, vsetko bolo z nasho pohladu super, ale vsetkym, co sa chcu brat, teraz radime, kaslite na velku svadbu, spravte si krasnu dovolenku a vezmite sa niekde na plazi, to musi byt ovela krajsie a nikto vam nic neofrfle, clovek minie tie korunky na krasnu dovolenku, ma zazitok na cely zivot, my sme mali nadhernu svadobnu cestu v Dominikanskej, ale ked sme tam boli tak sme si vraveli, ze sme sa mohli vziat tam, ze to tam vyzeralo ako v raji. 😉 my sme spolu 6,5 roka, brali sme sa 7.7.2007, ked sme boli spolu 3,5 roka,takze teraz sme oslavili tretie vyrocie svadby a maleho prve narodeniny 😉
@katkav no tak to je ako z rozpravky..... 🙂 som zvedava ako ja dopadnem s týmito vecami....
@katrenka111 😀 neboj, aj Ty budes mat vsetko o com snivas, pripadne budes este musiet vymenit chlapa za iny model, ak sa k Tebe nebude pekne spravat a nebude sa na buducnost pozerat rovnako alebo podobne ako Ty 😉 ak by Ta mal urazat alebo nejak citovo vydierat, tak takeho chlapa nepotrebujes, vidim to na mojej mamine, ona si takeho vzala a trpi cely zivot. Nestoji to za to si myslim. Ty budes tento rok dokoncovat bakalara? 🙂 ste uz zasnubeni alebo este nie kvoli tomu, ze sa boji rozvodov? Chce, aby ste spolu boli len tak bez sobasa? Ved aj tak sa da fungovat ako rodina. 😉 takze buduci rok dokoncis skolu a budete sa popritom zaroven snazit o babatko?
@katkav no si zlata,mas uplnu pravdu..radcej sama ako vo vztahu ktorý nema buducnost....
No hej ked sa zadarí tak budem Bc. 🙂 to bude ťažký rok 😔
No ja to tak planujem že už by bolo dobre aj babatko,ale pred tým svadba.....takže uvidime 😉 no este nie sme ani zasnubení ani nic,iba spolu bývame a to je všetko....
@katrenka111 tak drzim palce, aby sa Tvoj drahy nejak vymackol a poziadal Ta o ruku, ak je ten pravy, neboj bakalara zvladnes, ja mam teraz 8.9. promocie, uz Mgr. to bolo tazsie a este k tomu mat babatko, to bolo asi este tazsie, pisat diplomovku a tak. Ale nejak som to zvladla, ked sa chce, tak to ide. Vsetko sa da zvladnut. Takze buduci rok 2011 bude pre Teba vzrusujuci...aj nervy aj snad ten najkrajsi den v zivote Ta caka. Potom este to, ked sa stanes maminkou, to je tiez nadherny pocit...drzim palce, nech to vsetko vyjde. 😉
@katkav no šikulka 🙂 dakujem pekne,dufam že to všetko zvladnem,ale ako vravis ked clovek chce tak to ide naozaj všetko aj s odretými usami 😀
No len dufam že sa da zasa všetko do normalu....
@katrenka111 inak ak si pamatas maturitu, tej sa clovek tiez ako velmi bal a potom si povedal, ze vsak to nic nebolo a tak to je aj s ostatnymi skuskami, asi si clovek potrebuje prezit ten stres, co je s tym spojeny, ale zvladnes vsetko, uvidis. Ides dnes k lekarke?
@katkav no presne asi tak nejak ked som zvladla kopec skusok z 2rocnikov,tak neviem co mam stres 🙂
No idem dnes na obed ,pojdem sa pomaly chystat...ach mam nervozitu po dlhej dobe na gyndu..... ☹
@katrenka111 no ja som mala Bc promocky aj Ing a ti poviem, ze Bc oproti Ing boli v pohodicke, ked sa na to spatne pozriem, ale pri Bc som bola ovela viac vystresovana ako pri Ing., lebo som nevedela co ma caka a pri Ing. som to uz ako tak mala zmaknute 🙂
ahojte. tak aj ja sa zapájam do témy. my sme s manželom spolu sedem rokov, svadbu sme mali teraz v júly, bola pre cca 45 ludí, ale robili sme si ju svojpomocne, do daru sme žiadali peniažky a ešte sme si aj čo to vytancovali, takže všetky vrazené peniažky sa nám vrátili 🙂 máme už 2,5 ročnú dcérku, po narodení sme jej dali hned priezvisko po ockovi, takže po svadbe sme nič nemuseli malej meniť. aj my už veľmi túžime po druhom dieťatku. chceli sme sa snažiť už toto leto po pol ročnej prestávke kvôli potratu v decembri, ale manžel si to rozmyslel, a nakoľko u neho nastanú nejaké zmeny v zamestnaní, tak ešte chce počkať ako sa to vyvinie a chce aby sme sa začali snažiť až budúci rok. no som z toho nešťastná, lebo som sa tešila, že sa budeme snažiť už teraz, no čo už. musím si počkať. mám trochu strach, aby sa potrat nezopakoval, ale od tehotenstva ma to určite neodradí. je to v živote ženy jedno krásne obdobie na konci ktorého je malý človiečik 😉
@katkav ahojky,no takže tehotna nie som,doktorka bola zhrozena a ja tiež,z gynekolog,hladiska mam hypoplasticku maternicu,uplne nechapala,že mam taku malinku maternicu ako 10rocne dievča ☹ to nie je vobec dobre....
a 2 vec ked som jej povedala ake problemy mam s trpnutím noh a modrinami a že nikto s tým nic nerobí tak nechapala....objednala ma na krv a podla toho sa uvidi....ale niečo so mnou je a ja dufam že ona zisti co....
@katrenka111
zlatino,
dúfam, že to nebude nič vážne!
Neboj 🙂
@katrenka111 fuha, podla mna dostanes asi nejake hormony pre podporu rastu maternice alebo nieco podobne, ak take nieco existuje. Neboj, bude to dobre, ved od toho je lekarka, aby Ti pomohla. 😉 asi k lekarke nechodis casto, ze si to vsimla az teraz.
@katkav no je pravda že som nebola vyše roka u nej,ale už aj minule ked som tam bola vravela že je mala ale vtedy som brala ATK tak to pripisovala tomu.... ale už ju neberiem viac ako rok.No dnes co videla,tak ju to prekvapilo....
takže gravidita mi asi nehrozí ☹ zatial,ja len dufam že budem moct mat deti...ako keby toho nebolo vela,trombofilia tam už je riziko a este aj silna hypoplazia....dokonca s 3 !!! ☹
@mishuu podla mna bude to mat spolocne niečo s krvou všetko aj ja dufam že to nebude nic važne....
@katrenka111 ☹
hlavne na to nezačni neustále myslieť. Viem, že to sa asi nedá a že si myslíš, že ti nemám radiť blbosti, ale psychika je silná zbraň - buď ti pomôže - keď budeš myslieť pozitívne alebo ťa zrazí na kolená - keď budeš všetko vidieť čierne.
Tak sa drž a snaž sa myslieť na to, že sa všetko dá do poriadku, ok?!!! 😉
🙂
@mishuu dakujem baby ste velmi zlate no budem sa snažit nemysliet na to a na nic a verit že som zdrava 🙂
@katrenka111
dobré dievča 😎 😀
@katrenka111 nezufaj, mam kamosku, ktorej na strednej skole povedala gynekologicka, ze nema vyvinute vajecniky, ze jej babo nehrozi a teraz v novembri bude mat mala Veronika tri roky. 😉 takze tak. Urcite sa Ti lekarka pokusi nejak pomoct, povedala Ti, ze sanca otehotniet tam nie je? Mojej kamoske radila vtedy gynekologicka, ze sa ma co najviac milovat, ze to jej pomoze a nemusela brat ATK. Bola z toho velmi nestastna, ze nebude moct mat babo a vidis, zazraky sa deju. Uvidis, ze to urcite nejak pojde. Pozitivne myslenie spravi vela. 😉

@katkav tak to hej teda... ale sere ma to že prečo tolko meska....ved uvidime 😒