2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@katrenka111 nahoď nejakú sexi košieľku, načechraj trošku vlasy, postav sa pred drahého a zistíš 😉 😀
@katrenka111 ja idem v septembri na preventívku na gyndu, tak poviem svojmu zlatému ujovi doktorovi svoje plány a som zvedavá aké rady mi dá 🙂
@mishuu hmm a co zistim??? ja to zvyknem robievat taketo akcie...ja zatial vobec nemyslím na to že by som mala otehotniet,prste si to len tak užívame 😀
@mishuu skus brat ten calibrum...urcite to len prospeje.... 😀
@katrenka111
ani ja na to nemyslím, pretože beriem antikoncepciu zatiaľ... 😉
takže aj my si to užívame 😀 ale aj keď sa už budeme pokúšať tak
si to určite budeme tak isto užívať, nebudeme stresovať, že
to musí vyjsť 🙂 iste nejaký pocit, nádej - niečo tam bude, ale netreba to preháňať.
@katrenka111
vieš čo ja som čítala dosť postrehov budúcich mamičiek, že im z toho bývalo zle a keď to prestali užívať tak to prešlo. Neviem, určite to neodsudzujem, ale dopujem sa antikoncepciou už vyše 6 rokov a myslím, že to môjmu telu dáva dostatočne zabrať. Asi budem len tú kyselinu listovú užívať, ale inak ja jem kvantá zeleniny a ovocia, mám rada rybky, mliečko, tak to hádam bude stačiť 😉
@mishuu s tym suhlasim a vacsina lekarov asi tiez, strava ma byt zdrava, pestra a potom nie su nutne ziadne vitaminy. Asi len v tom prvom trimestri je dolezite pre babatko jest kyselinu listovu. Si myslim, ze ak sa mamicka o seba stara, tak sa babatko vyvija tak ako ma a ona sama tolko nepriberie.
@mishuu no 6rokov je dost vela.... jedna moja znama brala 7rokov a už 3roky nevie otehotniet...nieco na tom asi bude predsa vsetko v tele je vyvolane umelo... ale je to individualne,niektore zeny napriklad otehotneli hned jak vysadili....
ale ja osobne si myslím že je to 1velke svinstvo!
Baby ako ste pisali o tej zdravej strave, myslite ze delena strava moze mat negativny vplyv pri snazeni? V podstate jem vsetko len nekombinujem urcite druhy potravin a hlavne jem strasne vela zeleniny. V tehotenstve s tym chcem urcite prestat ale dovtedy by som sa tak rada stravovala. Vyhovuje mi to ale hlavne problemy s travenim zmizli.
Neviete mi poradit?
@katusica neviem podla mna treba jest všetko s mierou,nejest mastne,sladkosti,nezdrave jedla a vela mliečnych výrobkov,ovocia,zeleniny...určite žiadne diety tomu neprospeju....
@silvi2 ja asi zacnem s tou kyselinou listovou a uvidim co to spravi. snazit sa rok je dost dlha doba ja si to neviem ani predstavit. A este co ma najviac vytaca ze hocijaka otehotnie ani nevie ako, porodi a potom ho ani nechce ale nema problem. A zase zena ktora tuzi po babatku ma problemy. je to strasne nespravodlive
@katrenka111 dakujem za radu..ono to nieje dieta jem v podstate vsetko. ale je pravda ze som z toho dost schudla ale snazim sa teraz dve tri kilecka pribrat.
@katrenka111 no zdravé to určite nie je, pretože to nie je telu prirodzené. Ale pre mňa to bolo najvhodnejšie riešenie
aj kvôli úprave problémov s menzesom... len dúfam, že všetko bude OK a že nebudú problémy. Ale nebudem sa teraz zbytočne strachovať 🤐 , už to dlho brať nebudem a každá sme iná. 🙂
@katusica tak priberaj a hlavne zdravo ži a vysledok sa možno dostaví 🙂
@katusica ja si tiež sem-tam zapalim,ale tiež chcem prestat....je to zbytocne...no uvidime ci aj ja vydržím...
@katrenka111 no ked je to len sem tam tak to je pohodka. to ani nemoze byt na tom zavislost, to urcite zmaknes..len ja krabicku denne a to je hruza
@katusica no ja tak 2-3/deň..niekedy viac a niekedy celý den aj 2,3dni vobec....
@katka.gzd tak to veru ano...je to humus a hlupy zlozvyk 😝
@katrenka111 a myslis ze by si to bez nich vydrzala?
ono ja tiez niesom nevinna...ja som prestala 2 a pol roka dozadu.....a sice som potom pribrala trosku 😀 ale citim sa lepsie....lepsie vlasy, lepsie zuby, ziadne krvacave dasna a anie nehovorim o tom smrade co sa mi siril z obleceni a vlasov....uz nikde znova nezacat!

no a co sa týka vitaminov ja už asi pol roka beriem Calibrum baby plan a kyselinu listovu...no ale ja nie koli tehu ale koli kyseline listovej a koli železu,kedže mam patalie s krvou tak mi to doporucila moja lekarka.... 🙂