2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka ahoj tu sme 😉
@solinkarka moja vsak ako vzdy 🙂
@lilik15 to ano alebo na facebooku 🙂
@betty26 ano ano vidim vsetky 😀 joj mne sa dnes nicoho nechce...tiez som nezamestnana a teraz ako uzivam antibiotika o osmej rano tak vzdy po nich zaspim a zobudim sa o nejakej 10hod...skoro mi to pride ze to u mna posobi ako lieky na spanie 😠
@solinkarka asi tak nejak..a ako sa mas?uz je to lepsie ci stale mas bolesti?
@solinkarka teraz aj spávam dlhšie ako som zvykla ale aj tak nemám nič na robote poriadim a oddychujem
@lilik15 uz bolesti chvalabohu nemam...dnes je nejaky pohreb ci co? ma to zobudilo ked to davali o desiatej v rozhlase
@solinkarka tak som rada ze bolesti ustupili 🙂 neviem neviem ale je to dost mozne ze je nejaky pohreb 😕
@solinkarka
@lilik15 vy ste susedy???
@betty26 no len ja som uz dlhsiu dobu doma..a tiez to neni bohvie co..a ked som ostala tehu tak som si myslela ze az tak dobre a teraz zacneme odznova
@betty26 no lilik klame ona je v strede dediny a ja na konci 😀
@lilik15 ze najku babu mladu on nas zbil jeden chalan az na smrt 😠
@solinkarka neboj teraz sa nám to už musí podariť verím tomu 🙂
@solinkarka noo mas pravdu ja som predsa v centree 😀 heee
@betty26 osobne ani moc nie 😅
@lilik15 jj a kedy uz pojdeme do tej pohody?? 😀
@solinkarka cooooo to kedy som o tom nepocula a to byvam v centre teeeda 😠
@solinkarka hm no tento piatok som tam bola a som povedala ze sa tam uz neukazem lebo sme to tam trosku prehnali sme boli jak teliatka 😒
@lilik15 to mi svokor hovvoril...ze uz ju davali do martina na to darovanie organov lebo uz vedeli ze kazdu chvilu zomrie ☹ ..ale nikomu ani muk ze to mas odomna
@lilik15 no pekne a ako ste to prehnali a s kym? 🙂
@solinkarka jaaj to asi viem ale ved ona mala okolo40rokov
@lilik15 no vsak hej, vravim ze mlada baba vsak ona bola este slobodna

@betty26
@lilik15
@mima01 Ahojte...vidim ze som vas tu zas zastihla 🙂