icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

minusa
13. jan 2011

@lilik15 - dikes .... inak vcera som citala, ze HCG moze byt niekedy zvysene aj pred mrchou .... to som napriklad nevedela, takze este pockam par dni

lilik15
13. jan 2011

@minusa tak to som nevedela ani ja 😕

minusa
13. jan 2011

idem po drobca do skolky .... bude prekvapkany, ze prisla maminka a nie ocinko 😲 😀 tak zatial

betty26
13. jan 2011

ahojte bola som dnes v rámci preventívnej prehliatky na sone a vsetko je ok ....spitovala som sa či som už mala tento mesiac ovu a on že nie ze teraz budem mat lebo je uz take velke ze hoci kedy moze prasknút teda uz aj dene drahy príde domou a hned nanho skočím Taká som rada dúfam že sa nám hned zadarí

betty26
13. jan 2011

@lilik15 ahoj ako dnes čítam že si ideš robit ovu test ani ja som ho este nerobila

lilik15
13. jan 2011

@betty26 uvidim co mi púovie doktor na sone a ak bude ok tak vyskusam hadam to vide 🙂

betty26
13. jan 2011

@lilik15 ja som dnes bola na sone 🙂

alenka_ela
13. jan 2011

Ahojte baby, tak aj ja sa k vam pridavam. Minuly rok sa nam to nepodarilo, ale tento rok sa to uz urcite podari 🙂)) Vzdy som chcela mat decembrove babo, tak s tym sa stale upokojujem, ze osud mi to asi chce tak zariadit 🙂))
Prajem vam vela uspechov v snazilkovani 🙂))

betty26
13. jan 2011

@alenka_ela ahoj aj tebe vela uspechov 😉 😉 dúfam že tento rok bude pre nás ten plodny 😀 😀

alenka_ela
13. jan 2011

@betty26 bude bude 🙂))

lilik15
13. jan 2011

@betty26 citala som tak drzkam palceky 🙂
@alenka_ela vitaaj 🙂)drzkam prsteky aby Vam to vyslo...my sme mali termin 17,12, len skoda ze to nyvyslo 😢 ale verim ze vide 🙂

alenka_ela
13. jan 2011

@lilik15 17.12. som sa narodila ja.... isto sa vam to coskoro podari!!!!!!!!!!!! kolko sa snazite?

lilik15
13. jan 2011

@alenka_ela to je nahoda 😉 dakujem aj ja verim..no snazime sa pol roka, ale ja som mala sprostu gyndu ktora vobec neriesila problemy, takze to bolo zbytocne snazenie, ale verim ze tento moj novy doktor ma da dokopy a coskoro sa budemem tesit z // na testiku

alenka_ela
13. jan 2011

@lilik15 My zase mame broblem u manzela, tak mame objednany profertil, tak sa velmi tesim, ze vieme pricinu preco...nebolo do teraz, no verim, ze sa nasa situacia vylepsi 🙂) a pojde to....no a dolezite je mat dobreho doktora....a ja mam skveleho, ked som po 4. mesiacoch neotehotnela, tak mi porobil vsetky vysetrenia a nakoniec zistil, ze musi prist manzel... iny gynekolog by nas odbil, ze je to skoro riesit...... no a takto mam aspon vysledovane ovulacne dni 🙂

solinkarka
13. jan 2011

@lilik15 ahoj..uz som tu...boli sme po nakupoch a tak a som totalne vystavena 😀

lilik15
13. jan 2011

@alenka_ela jaaaj tak to je super ze to takto berie tvoj doktor podla mna by to mal brat takto kazdy doktor...tak ti veeelmi drzkam palceky nech to vide 😉 a kolko ste sa snazili doteraz?
@solinkarka no ahoj ahoj a co pekne si si kupila?? 🙂

solinkarka
13. jan 2011

@lilik15 ale boli sme len na potraviny ale aj tricko mi drahy kupil v Maxe 🙂

lilik15
13. jan 2011

@solinkarka jee tak super 🙂 ajmne ste mohli nieco pekne kupit 😉 ale nie si robim srandu 😀

solinkarka
13. jan 2011

@lilik15 tak nabuduce 🙂

lilik15
13. jan 2011

@solinkarka no to som zvedava 😎 my pojdeme teraz pozriet nasich na chvilku a potom kupit nejaky darcek mojmu bratrancovi ma dnes narodeninky 🙂

solinkarka
13. jan 2011

@lilik15 no ja uz mam tiez program..zachvilu nam ide s drahym telenovela,,normalne sa na to nachytal 😎 a potom sa osprchujeme a povenujeme jeden druhemu 🙂

lilik15
13. jan 2011

@solinkarka a aku telenovelu to spolu pozerate?ale je to zlate moj drahy by sa asi na elenovelu nekukal 😒 ale neva... 🙂 ja sa iezuz teskam vecer do postielky na spolocne chvyle s drahym 🙂

alenka_ela
13. jan 2011

@lilik15 dikes aj ja tebe prajem, v maji sme mali svadbu, tak asi odvtedy nejako.....ale nie poriadne, lebo sme spolu boli malo, ale teraz sme sa uz polepsili 🙂 chi chi

lilik15
13. jan 2011

@alenka_ela heej tak aj ty patris k nam cerstvo vydatym 🙂 my sme mali svdbu v juli, ale to som uz bola po potrate 😒

alenka_ela
13. jan 2011

@lilik15 ☹ to mi je luto.....

lilik15
13. jan 2011

@alenka_ela stava sa...ale treba hlavu hore a ist dalej a verit ze coskoro budeme cakat vytuzeneho anjelika 🙂

solinkarka
13. jan 2011

@lilik15 az teraz sa divam ze mi to tu nezobrazilo...divame sa Medzi laskou a nenavistou 🙂

wieruss
13. jan 2011

ahojte 🙂 konecne som nasla temu aj pre mna , mozem sa aj ja ku Vam pridat ? 🙂 tiez by sme radi babo pocali tento rok ...

betty26
13. jan 2011

@wieruss ahoj jasné že môžeš 🙂 🙂 a už sa aj snažíte??

wieruss
13. jan 2011

@betty26 este nie, len dnes mi skoncila ms 😀 a chcem ist este na prehliadku na gyndu kym zacneme, ale uz nejak tak aspon "psychicky" 😎 a vy ste na tom ako ?