2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@solinkarka taak moja dobre ranko 😀
@yvetta ahoj, vacsinou to "spozorujem" kedy mam ovulku, nie je to pravidelne, raz to pride skor, raz neskor, testy si ani ja nerobim, tym sa urcite nezatazujem...uvidime. Ja som tiez povedala, ze milujeme sa stale ked sa da a raz sa hadam trafime 😀
je inak zaujimave, ako sa sa tu stretli...pozerala si Saškinho (prettybaby) maleho na facebooku? je rozkosny 😀 snad sa aj my dockame 😉
mám taký pocit kočky, že ste tu polovica žilinčanky... 😀 😀 😀
@nikiarudi ahoj ale je to zlate ze sme sa tu takto zisli 🙂
@solinkarka aj tu si 😀
@solinkarka asi taaak 🙂)) to by bola sranda
@solinkarka no veru, to si môžeme... no ja by som to musela riešiť bez malej pretože nemáme auto... a trepať sa mi samej s malou vlakom nechce... 😀
@solinkarka no treba to tu nejako zorganizovat 🙂
@lilik15 a co tak zalozit sukromnu skupinu ze "Stretko snaziliek zo Ziliny a okolia" hm???
noo to nieje zly napad 🙂
@solinkarka jasné, buď manžel a ak by bol v práci, tak moji rodičia ju radi postrážia 😉 🙂
inu znacku samozrejme ako ten prvy .... ale ja tam tie dve ciarky vidim 😅 dufam, ze tam aj ostanu
@minusa jeeej po akom dlhom snazeni?? 🙂 aj ja chcem // 🙂
@nikiarudi tak super mozme sa niekedy dohodnut 🙂
@solinkarka - my sme zacali v novembri ..... 🙂
@minusa tak to super drzim palceky nech je vsetko ok 🙂
@lilik15 a kto ju zalozi hm?
baby dakujem, dufam, ze to vyjde ...... a po dnesnych sms od mojej sefky pojdem asi rovno na rizikovu 😠
@solinkarka no ja to neviem 😒
baby tak zalozila som tu stranku ale nedalo mi ju ako sukromnu ale to nevadi 🙂 nejde mi ale skopirovat linku :( vsak si najdite v teme Stretnutia...Stretnutie snaziliek nielen zo ZIliny a okolia 🙂
@lilik15 - naskor chcela vediet ako som vyriesila 3 veci .... tak som jej napisala, ze som nevyriesila 2 a 1 ano a aj komu som to dala na podpis, nasledne na to, ze kde mam tie tri veci .... tak zase, ze tie 2 nemam, ze som ich neurobila a tu tretiu som dala na podpis ..... a posledna ma dojala: mas vela nedokoncenych veci! prid si ich dokoncit a prines pn! .... hlavne, ze som jej pisala, ze pn donesie mm a tie dve veci nie su tak dolezite

@solinkarka - dobre rano
@mysti - inak u teba je pravidelne ovulka, lebo ja mam tak posunuty MS od vysadenia, ze ani neviem kedy mam ovulku takze my to budeme hrat na nahodu ci sa trafime 😀