2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
jaj baby, no diky .... od 1. marca som mala nastupit na novu poziciu, cize prec od nej, myslela som, ze mesiac este nejak vydrzim ..... takze ona asi aj preto je taka, ale tymto spravanim nic nedokaze, ostavaju jej tam len dve baby na pobocke, tak som zvedava ..... ak mi v pondelok doktor potvrdi tehu, tak teda asi rovno zavolam novej sefke, co je vo veci, ze teda nenastupim a po skonceni pn od obvodnej pojdem do konca mesiaca do prace a potom na rizikove .....
@minusa gratulujem mojaaa....su tam // ako vysite 🙂 🙂 🙂 Inak, ja hned ako zistim, tak prasim na pn, alebo na rizikovom sa s gyndom dohodnem, lebo tu pri tomto blbcovi, by som tak akurat potratila. Sak az teraz som sa dostala na net, lebo tu ako sup sliedi od rana a obsmieta sa ludom poza rite. Boze, ako mi vie adrenalin zdvihnut ten clovek...neskutocne 😠
@lilik15 vidim, ze sme sa tu tri zisli, co mame takych skvelych sefov. Najhorsie na tom je, ze ten moj si nic nepamata, chova sa totalny blb a za to, ze on sa doma nudi, tak tu s nim asi aj ostatny musia sedavat do neviem kedy...no nic, radsej to nejdem riesit, lebo sa zase len na.... 😠
Inak baby, to stretko je super napad. Ja by som sa dala ukecat 😉
@minusa jasne moja nevahaj 🙂)juuj ako sa tesim s tebou je to nadhera prajem vsetko dobre 🙂
@mima01 presne toto robi aj moja sefka sedi tu jak ....do neviem kedy sleduje co mame na monitoroch a hlada kazdu jednu chybu za co by nas mohla zdrbat...je to sila neverila by som ze existuju aj takyto dubaci...strrasne..ale naco si kazit naladu 😎 ved my musime mat teraz pohodicku v sebe lebo to je veeelmii dolezite a hlavne
@minusa musi byt v pohode teraz 😉
no musime ho zorganizovat to stretko 🙂
@lilik15 nie su rodina nahodou? 😀 Len mna uz to zacina mierne srdit toto chovanie, lebo z nas robi debilov a neschopnych. Keby si pocula tie veci, s ktorymi chodi, jeezisi....ja by som ho uviazala o nejaku slucku a postrcila ho. Boze, ale som hnusna. Ale to by ste ho museli zazit, to sa neda ani opisat, co ten dokaze. Takze presne ako hovoris, snazim sa to pustit jednym uchom dnu a druhym von, len nie vzdy to ide. Ale potrebujeme teraz vsetky pohodu, klud, nech sa nam pekne zadari mimco, a hlavne ziadny stres, nech mu potom neskodime. Lebo ja verim tomu, ze v akom stave je mamicka v tehotenstve, tak sa to potom prenasa aj na babo...a maleho nervaka doma teda fakt ze nepotrebujem 😀
Veru veru, stretko by veru bolo fajn. Tak dajme nejaky termin, a uvidime, ci sa baby chytia...ciiii? 🙂
@betty26 ja viem..ale keby nahodou si vitana 😉 dnes je taky hnusny uprsany den bleeee ani vstavat sa mi nechcelo a ty ako sa mas?
@mima01 neviem mozno aj su nieje tvoj sef z hajika???lebo ona je z hajika... 🙂 no ja ked si niekedy predstavim ake tu mam nervy a stresy ked si v nedelu poviem, ze idem do prace je to hrozneee..ale baby ide vikend huraaa tesme sa 2dni volna bez sčefov huraaa 😀
tak vidim, ze viacere tu mame hroznych nadradenych ..... 😖 ja som sa prave dozvedela, ze mi chce poslat kontrolu, kazala kolegovi zistit kedy mam skusky, no aj tak s nou vybabrem 😲
@minusa to co je ze sliepku??? 😨 Ale inak, aj moj je toho schopny, takze ma to az tak neudivuje. Spravne na to ides, treba s nimi vybabrat, nedat sa 😉
@lilik15 no mi nieco rozpravaj moja. Ja v nedelu vzdy nervna z toho, ze musim ist do roboty zase. To ked si spomeniem na pracu, co som pocas vysky robila, boze, to bol veget, pohoda, super kolektiv...to boli casy. Sem idem v pondelok rano s neurozou, ci ako sa tomu nadava, ze co zase vymysli ten blb a kvoli comu bude hucat cely den. Najhorsie na tom je, ze mame plat rozdeleny na fix a variabil a on si stale vymysla dovody, pre ktore by nam to nevyplatil...a mne to teda robi dost. A nadcasy to iste...kazdy mesiac mam hodin navyse ze az, a nic, ani cent, ani podakovanie, absolutne nic. A potom ze otehotni, ked pracujes v takomto prostredi a nemas pohodu. Este ze domacnost mame kludnu a harmonicku, lebo potom uz neviem co by som robila 😒
@yvetta Ivet, ja mam zuzku na FB, a tam ma malu Vivien, tam som jej aj ja pisala...chod kuknut do mojich kamaratov a tam ju najdes 😀
Ale baby ako vidim, nie som tu ani zdaleka jedina, kto ma debilnych sefov...len dufam, ze ludia podo mnou sa tak nevyjadruju aj o mne 😖 ale hadam nie, ja som tvor mierumilovny 😀
no baby, idem prinutit juniora na poobedny spanok a ja sa idem vrhnut na spravne pravo 😖 sa mi tak nechce, ale v pondelok to chcem mat za sebou ..... tak zatial 😉
ahojte, tak som o5 tu... išla som k rodičom a práve sme sa s tatinom a malou vrátili, boli sme prababke zaviezť mlieko a pozrieť ju... a teraz malá zaspinkala a ja som si nachystala ešte veci na muffinky, ktoré sa už chystám napiecť dlho, no konečne som sa k tomu dokopala... takže asi tak.. a o 15:30 vás zase opustím lebo ideme s malou na hudobnú, tak sa teším... 😉 🙂
@yvetta veď to som kukala, ze ju mas v priateloch a ze si malu nevidela 😀 vidis, vidis, sme prepracovane... 😖
Ale zajtra som doma, nejdem do roboty, sa vykaslem, tak idem oddychovat doma.
Dnes budeme mat trosku mensiu zurku so znamymi, tak sa aj celkom tesim, trosku sa odreagujeme 😀
A dufam bude aj pekny vikendik 😀 😉 😵
je tu niekto????

@minusa minusa, ciarky su tam, aj ja ich vidim...na sefku sa vys.. , je to asi taka krava ako ta moja (a to je odo mna este aj mladsia) 😠 ale tvari sa ako keby zozrala vsetku mudrost sveta 🙄