icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

yvetta
14. jan 2011

@solinkarka - dobre rano
@mysti - inak u teba je pravidelne ovulka, lebo ja mam tak posunuty MS od vysadenia, ze ani neviem kedy mam ovulku takze my to budeme hrat na nahodu ci sa trafime 😀

lilik15
14. jan 2011

@solinkarka taak moja dobre ranko 😀

mysti
14. jan 2011

@yvetta ahoj, vacsinou to "spozorujem" kedy mam ovulku, nie je to pravidelne, raz to pride skor, raz neskor, testy si ani ja nerobim, tym sa urcite nezatazujem...uvidime. Ja som tiez povedala, ze milujeme sa stale ked sa da a raz sa hadam trafime 😀
je inak zaujimave, ako sa sa tu stretli...pozerala si Saškinho (prettybaby) maleho na facebooku? je rozkosny 😀 snad sa aj my dockame 😉

nikiarudi
14. jan 2011

mám taký pocit kočky, že ste tu polovica žilinčanky... 😀 😀 😀

yvetta
14. jan 2011

@mysti - jasne, ze som videla od prettybaby maleho mam ju aj na FB 😅 ona bola z nas asi prva tehu a neviem ci si pamatas zuzu1111 - ta ma tiez Vivien 😉

solinkarka
14. jan 2011

@nikiarudi to ano ale to sme sa nedohodili, to je nahoda... 🙂
@lilik15 vitaaaj 🙂
@yvetta dobreee 🙂

lilik15
14. jan 2011

@nikiarudi ahoj ale je to zlate ze sme sa tu takto zisli 🙂
@solinkarka aj tu si 😀

solinkarka
14. jan 2011

@mima01
@wieruss
@nikiarudi
@lilik15
No kocky my si mozme aj nejake stretko spravit 🙂

lilik15
14. jan 2011

@solinkarka asi taaak 🙂)) to by bola sranda

nikiarudi
14. jan 2011

@solinkarka no veru, to si môžeme... no ja by som to musela riešiť bez malej pretože nemáme auto... a trepať sa mi samej s malou vlakom nechce... 😀

solinkarka
14. jan 2011

@lilik15 nejaku damsku jazdu si spravit 🙂
@nikiarudi noo tiez pravda 😒 tak das niekomu,hadam by ti ju postrazili nie? 🙂

mysti
14. jan 2011

@yvetta ano, ja mam tiez aj Sašku aj Zuzku na FB, videla som aj malu Vivien, som aj jej písala 😀 Zlate detičky majú, juuuuj.

Nejako ma dnes boli brucho, neviem ci od hladu, ci od najedenia... 😀

lilik15
14. jan 2011

@solinkarka no treba to tu nejako zorganizovat 🙂

solinkarka
14. jan 2011

@lilik15 a co tak zalozit sukromnu skupinu ze "Stretko snaziliek zo Ziliny a okolia" hm???

lilik15
14. jan 2011

noo to nieje zly napad 🙂

nikiarudi
14. jan 2011

@solinkarka jasné, buď manžel a ak by bol v práci, tak moji rodičia ju radi postrážia 😉 🙂

minusa
14. jan 2011

Ahojte

tak ja som si dnes rano urobila test ..... 😵 😅

minusa
14. jan 2011

inu znacku samozrejme ako ten prvy .... ale ja tam tie dve ciarky vidim 😅 dufam, ze tam aj ostanu

solinkarka
14. jan 2011

@minusa jeeej po akom dlhom snazeni?? 🙂 aj ja chcem // 🙂

solinkarka
14. jan 2011

@nikiarudi tak super mozme sa niekedy dohodnut 🙂

minusa
14. jan 2011

@solinkarka - my sme zacali v novembri ..... 🙂

lilik15
14. jan 2011

@minusa gratulujem a drzkam prsteku juuuuuj ake su krasne //

solinkarka
14. jan 2011

@minusa tak to super drzim palceky nech je vsetko ok 🙂

solinkarka
14. jan 2011

@lilik15 a kto ju zalozi hm?

minusa
14. jan 2011

baby dakujem, dufam, ze to vyjde ...... a po dnesnych sms od mojej sefky pojdem asi rovno na rizikovu 😠

lilik15
14. jan 2011

@minusa a co ti pisala?

lilik15
14. jan 2011

@solinkarka no ja to neviem 😒

solinkarka
14. jan 2011

baby tak zalozila som tu stranku ale nedalo mi ju ako sukromnu ale to nevadi 🙂 nejde mi ale skopirovat linku :( vsak si najdite v teme Stretnutia...Stretnutie snaziliek nielen zo ZIliny a okolia 🙂

minusa
14. jan 2011

@lilik15 - naskor chcela vediet ako som vyriesila 3 veci .... tak som jej napisala, ze som nevyriesila 2 a 1 ano a aj komu som to dala na podpis, nasledne na to, ze kde mam tie tri veci .... tak zase, ze tie 2 nemam, ze som ich neurobila a tu tretiu som dala na podpis ..... a posledna ma dojala: mas vela nedokoncenych veci! prid si ich dokoncit a prines pn! .... hlavne, ze som jej pisala, ze pn donesie mm a tie dve veci nie su tak dolezite