2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
tak uz som aj ja tu ..... vobec sa mi nechce ucit, najradsej by som isla spat, dnes asi zaspim skoro a zajtra rano mozem zacat intenzivne 😝
Dobry vecer daamy 🙂
@solinkarka ahoj moja ako sa dnes cítis??
@betty26 ale ano uz je lepsie len stale este krvacam..neviem kolko este budem ked som uz 11dni po MA ☹
@solinkarka tak to ti neviem povedať.....ja som asi okolo 5 dni ale u každej je to iné
no ja dufam, ze coskoro ma budete nasledovat 😲 inak aj ja som zvedava, podla kalkulacky, co som nasla kdesi na nete by som mohla byt v 4 tt a termin v polovici septembra ..... boze, nech je to pravda 😲
@solinkarka - mozno sa telo takto este cisti .... drzim palce, nech si cim skor o.k.
@solinkarka - naposledy ti co doki povedal? ako dlho mozes krvacat?
@solinkarka jasné radsej hoj aspon budes mat potom istotu ze si v poriatku...ja som ties po MA isla ku dr.radsej aj s malickostou abi som mala istotu ze som v poriatku
@minusa mam takeho blbeho dokyho ze az 😠 ...dal mi papier vo dverach ( ani ma nezavolal donutra sa porozpravat) a povedal ze ked mi pride mrcha mam prist po nej na KO...to je vsetko 😠
@solinkarka - no tak to je kreten 😠 .... radsej za nim chod, ci je to teda o.k.
@meea teda ja som ešte v štádiu keď sa na to pripravujem, kúpila som si vitamíny, pijem ženský čaj nech sa z tej antikoncepcie skoro spamätajú moje vaječníky a dúfam, že budem dostávať pravidelne mens. Tak som len zvedavá či aj ty si len plánovač alebo uz pracujete na plný výkon ... 🙂
@minusa uz som si nasla noveho, sukromneho....uz len cakam kedy pride mrcha a potom poviem svojmu dokymu: DAVAJ KARTU A PA-PA 😀
@solinkarka veru radsej chod....a ked ta odbyje tak si nájdi 2 dokiho aj ja som uz jedného zmenila
@betty26 @meea jej ja som šiši..sama sebe som odpovedala... 😀 dnes som sa len prihlásila...em..to je trapas hneď na úvod 😀 teda ja som ešte v štádiu keď sa na to pripravujem, kúpila som si vitamíny, pijem ženský čaj nech sa z tej antikoncepcie skoro spamätajú moje vaječníky a dúfam, že budem dostávať pravidelne mens. Tak som len zvedavá či aj ty si len plánovač alebo uz pracujete na plný výkon ... 🙂

ja som tu 🙂