icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

meea
14. jan 2011

@betty26 hííí tak to držím palčoky všetky čo mám ....teba si zapamätám si prvá osoba, s ktorou si tu píšem 😅

betty26
14. jan 2011

@meea no od včera sme začali pracovat na plno 😀 😀

meea
14. jan 2011

@betty26 calibrum babyplan...skor všade som sa len o nich dočítala tak po vysadení mi odporúčala dr. pauzu aspon 2-3 mesiace a tak budem brať už aj vitamíny...na škodu by to byť nemalo

betty26
14. jan 2011

@meea ďakujem aj ja ti držím aby sa čím skor zadarilo 😀 ..a aj mne sa stalo ze som sama sebe poslala

betty26
14. jan 2011

@meea určite že nie to su len vitamíni a je to dobré ich brať

meea
14. jan 2011

@betty26 no veď hej, a keď už musím tak dlho čakať kým začneme tak nech je to aspoň osožné...

minusa
14. jan 2011

@betty26 @meea ja beriem femibion, z calibrumu mi byvalo zle od zaludka pri prvom tehu a femibion je v pohode

meea
14. jan 2011

@meea vela razy som počula, že po vysadení antiky je pravdepodobné, že menzes nedôjde a musí sa ísť na vyvolávačku..uff a to by som nechcela....preto sa nalievam tým ženským čajom...hehe..ja čakám, že dôjde a ty aby nedošla 😀

betty26
14. jan 2011

@meea
@minusa ja som pri prvom tehu brala calibrum a teraz mi dr.odporučil femibion je drahší ale vraj lepší

betty26
14. jan 2011

@meea neboj príde ti a mne dúfam že nie 😉

meea
14. jan 2011

@minusa jej zase sama sebe odpovedám..ja som ako tatar 😀 tak zle mi zatiaľ nie je ale jem ho len tretí deň..tak dúfam, že ani nebude...ale novšak je to jedno..veď obsah vitamínov by tam mal byť taký aby vyhovoal účelu...hm?

minusa
14. jan 2011

@betty26 - no drahsi teda, ale hlavne mi zatial nie je z neho zle ako mi byvalo z calibrumu je 😖 podla mna je aj tak farmaceuticky priemysel len veeeelky biznis 🙄

betty26
14. jan 2011

@minusa tak to máš pravdu 🙂

meea
14. jan 2011

@betty26 hm....lepší...tak idem dačo o ňom naštudovať...pravdupovediac, keď som hľadala na nete tak furt ma to hodilo len na ten calibrum...

betty26
14. jan 2011

@meea aj ja som najskôr to brala lebo vsade som len o tom pocula ale ako pise minusa je to asi len farmaceuticky biznis

meea
14. jan 2011

@meea našla som voľačo, ale ten sa neužíva len počas tehotenstva?

minusa
14. jan 2011

@meea - podla mna je jedno ci calibrum alebo femibion ..... pokial ti calibrum vyhovuje, tak ho pekne papaj .... ako som napisala, farmacia je big biznis .... ja urcite ked dopapam femibion skusim nieco lacnejsie pozhanat, alebo si kupim len cistu kys. listovu

betty26
14. jan 2011

@meea nie je to na plánovanie tehotenstva a až do konca 12 tyz tehotenstva

meea
14. jan 2011

@betty26 našla som nejkú stránku ale tu vidím, že až od 13tt po koniec tehotenstva...je ich viacero druhov? idem ešte snoriť po webe

betty26
14. jan 2011

@meea pozri si Femibion 800 😉

meea
14. jan 2011

@minusa TAK TO PRESNE UROBÍM 🙂 aj tebe sa zdalo to obdobie predprípravy nekonečné?

meea
14. jan 2011

@betty26 idem na to 😠

betty26
14. jan 2011

@meea ok skús dúfam že to nájdeš 😉

meea
14. jan 2011

@betty26 áno áno už som to našla...ale máte recht obe dámy, že je to len biznis a každý to svoje vychvaluje do nebies...tak budem pokračovať v tomto...máte nejaké rady čo by som mala ešte počas tejto prípravy "absolvovať"?

betty26
14. jan 2011

@meea neviem aj beriem len ten femibion ale ak niečo nájdeš daj vedieť 🙂 🙂

minusa
14. jan 2011

@meea - ja som nic specialne neabsolvovala 😉 len som zacala brat vitaminy a to je vsetko .....

erika3011
14. jan 2011

@betty26 bolo by to fajn keby sa nám zadarilo už hned, odkedy sa snažite? my prvy mesiac 😉

betty26
14. jan 2011

@erika3011 tak to by bolo super 😀 😀 😀 my sa od včera snažíme 😉 😉

lucika09
14. jan 2011

@meea @betty26 čítam, že riešite vitamíny 🙂 Dôležité je vybrať si také, ktoré majú napísané presne aké a akú gramáš daných látok obsahujú. A to či chcete papať len čisto kyselinu listovú, alebo aj s prídavkami iných vitamínov, či stopových látok je čisto na Vás 🙂

meea
14. jan 2011

@betty26 No našla som ho ale ako vravím, každý vychvaľuje svoj produkt a preto si myslím, že je to jedno ktoré vitamíny budem brať.