icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lucika09
14. jan 2011

@betty26 @erika3011 @mysti som zvedavá, ktorá prvá zahlásite, že ste si našli // 😎

betty26
14. jan 2011

@lucika09 ved urcite teraz je taky víber vitamínov že každy si niečo nájde 🙂

meea
14. jan 2011

@lucika09 ahoj 🙂 preto som si vybrala calibrum a nie čistú kyselinu listovú, lebo vraj aj ostatné vitamíny sú dôležité...predtým som vôbec nevedela aká veda sa kolo toho robí

betty26
14. jan 2011

@lucika09 aj ja 🙂)) ale to je jedno hlavne aby sa kazdej zadarilo 😉

minusa
14. jan 2011

no baby, ja som tiez zvedava, ktora bude dalsia ..... inak dnes mam cely den zaludok ako na vode 😝

lucika09
14. jan 2011

@betty26 @meea veď to. Pri prvom som brala Calibrum a plánujem aj teraz 🙂

lucika09
14. jan 2011

@minusa to je dobré znamenie, len nech ste v poriadku 🙂

solinkarka
14. jan 2011

Ach jaj mam to pri vas tazke 😀

betty26
14. jan 2011

@solinkarka neboj zachvilu uz aj vy sa budete snažilkovať...hlavu hore ani sa potom nenazdás a budes mat // 😉

lucika09
14. jan 2011

@solinkarka neboj, aj Ty sa dočkáš a možno nás ostatné aj predbehneš 😉

solinkarka
14. jan 2011

@betty26 no ved to prawe neviem...uz je vela ziadosti na tehu pre domnou ale tak snad sa dockam aj ja 😀

zirafka89
14. jan 2011

Hezký večer. Můžu se k vám přidat? 😵

solinkarka
14. jan 2011

@zirafka89 jasne vitaj 🙂 uz snazilkujete ci planujete tento rok? 🙂

minusa
14. jan 2011

@solinkarka - neboj, coskoro budu // 🙂

@zirafka89 - jasne, vitaj

betty26
14. jan 2011

@solinkarka ale určite sa dočkáš 🙂 🙂 aj ja som si tým prešla je to tašké ale neboj zvládneš to 😉 ...a po kolkej mrche po MA sa chcete začat snažilkovat??

betty26
14. jan 2011

@zirafka89 ahoj jasné že áno 😀

meea
14. jan 2011

@minusa myslíš, že príznaky? 😉

minusa
14. jan 2011

@meea - dufam, ze ano 🙂

lucika09
14. jan 2011

@zirafka89 vitaj, ako je to s Vami? Už pracujete na mimi, že len plánujete?

solinkarka
14. jan 2011

@betty26 hned po prvej..viem ze je to velke riziko ael na druhej strane sa nam to nepodari na prvy krat..nech sa stane co sa ma

zirafka89
14. jan 2011

Děkuji. 😀

Také plánujeme na tento rok. Chtěli bychom se začít snažit na přelomu jara a léta. Možná i dřív když nám konečně vyjde bydlení. Každopádně tenhle rok začneme. 🙂

betty26
14. jan 2011

@solinkarka nie je to skoro ak budeš v poriatku a aj maternica tak prečo nie ..však aj Lucke v druhej téme sa zadrilo po 1 mrche....budem držat palce 🙂 🙂

meea
14. jan 2011

@minusa ty už ako vidím jedno baby máš, mala by si už rozoznať..či to nie je také jednoduché? ale ak sú tak je to super..držím palčoky

betty26
14. jan 2011

@zirafka89 tak aj tebe držím palce nech sa zadarí 😉 😀

solinkarka
14. jan 2011

@betty26 ano viem pisem si s nou akurat 🙂 velmi by som chcela byt aspon do leta tehulka 🙂

meea
14. jan 2011

@zirafka89 Ahoj, vidím, že máš podobný problém ako ja..najprv bývanie potom snažiť o bábo

betty26
14. jan 2011

@solinkarka neboj budeš 😉

minusa
14. jan 2011

@meea - pri prvom mi byvalo zle az od druheho trimestra 😅 ..... to si pamatam, ze som sa musela hned rano najest, lebo mi byvalo zle ked som mala prazdny zaludok 😅 raz som nestihla ranajkovat a drahy nebol doma, tak som isla busom do prace, uz v buse mi bolo blbo....utekala som do pekarne kupit si ranajky, ale ked som otvorila dvere na pekarni mi prislo tak zle, ze som sa zvrtla na pata a bezala som do prace ..... samozrejme som nedobehla a vyvracala som sa este pred robotou 😲 😝 😀

betty26
14. jan 2011

@meea tak teraz počkáte 2 -3 mesiace a potom šup šup ide sa na snaženie ??? 😀

betty26
14. jan 2011

@minusa tak ty si to mala naopak 🙂 len preto ze vravia ze zle ti je v 1trimestri a potom ta to vraj prejde 😀 😀