2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@misuuulko88 a ty kedy necakas mrchu?
@natalinda88 Ja som mala raz 28DC,raz 29 ci 30...ale dr mi vravela,ze nech si spocitam priemer z posledneho pol roka a to mi vyslo ze 30dnove cykly... A drzim palce,nech sa co najskor podari !! 🙂
@lenkaks tak to super 🙂 ja som prekonala v auguste potrat, potom som mala 3 mesiace problémy a začali sme sa snažiť od novembra, takže toto bol druhý mesiac , hovorí sa, že po takom zákroku je akoby maternica opohnojená.....no však uvidíme....no. tiež ma strašne bolia kríže už od ovulky, a s niečím takým som sa nikdy nestretla, keď tak veľmi by som si to želala........
@misuuulko88 myslis splodene cez ovulaciu?? lebo narodene cez plodne dni ako si napisala, tomu fakt nechapem 😝 prepac nejaku mam rypavicnu naladu asi PMS 😖 😖 ja len ze proste sa vyjadrujes nejasne dost a potom je tazko pochopit co myslis....
a verim tomu ze tam je vacsia sanca ale urcite sa n ato neda spolahnut na isto, rovnako najdes kopec inych metod, napriklad podla fazy mesiaca a tiez tu jedna kocka pisala ze nepozna nikoho komu by to nevyslo, ale osobne mne sa napriklad tieto dve metody vzajmne vylucovali, proste ked som mala plodit podla jednej dievca, podla druhej vychadzal chlapec a opacne 😅 😅 tak tazko povedat 😒 ja by som moc chcela babiku ale uvedumujem si ze nie je jednoduche pocat a donosit zdrave dieta, o jedno som nedavno prisla, tak mi je to nakoniec jedno, budem si to nesmierne vazit nech to bude cokolvek 😵 😵 😵
@misuuulko88 Hej hej mas pravdu, vieme o com len som dnes nejak podrazdena ☹ ☹ ☹ asi fakt tu mrchu dostanem vtedy byvam takato 😠 och
drzim ti palceky... tiez NEcakas 22. ako ja, dobre si pamatam????
@lenkaks ja som predtým tiež mávala pravidelné,plus mínus 3 dni...., no teraz po tom všetkom som mala dva mesiace po sebe 32. a 31.dňový cyklus, tie predtým nemôžem rátať, keď že som podstúpila dva mesiace po sebe kyret... :( takže môžem max. spriemerovať len tieto dva cykly... 🙂
ďakujem, verím, že to vyjde a to čoskoro... 🙂
prajem šťastné tehuľkovanie 🙂
@natalinda88 ja v septembri, 30.teho som bola na kyret.... teraz mame prvy cyklus co sa snazime a vela sa hovori ze to potom ide lahsie no ale neviem... stale mam pocit ze mam vsetko nejak rozhodene 😒
@natalinda88 ak sa smiem opytat, preco si mala po sebe dva kyrety? 😕
@natalinda88 Tak to mi je velmi luto...Inak je to strasne,ale ako tu na MK citam,tak velmi vela zien potratilo ...a toho sa bojim,aby bolo vsetko v poriadku....Inak s tou bolestou krizov,tiez som to nepoznala,pred mrchou ma vzdy bolelo podbrusko....Tak snaad to u teba bude mat priebeh,ako u mna 🙂
@kukucg joj ja sa tym zase nezaoberam ze ovulacia a plodne dni...ved len prvy mesiac som si zacala merat bazalnu.... Tak moc na mna ides.. :D. Proste sme mali sex az dovtedy, kym nevystupila teplota na 37,0
@kukucg ja 22. augusta som bola na sone a žiaľ bábenku nebilo srdiečko , bola som v 12.týždni :( žiaľ ma v ten deň zle vyčistili a mesiac som špinila,doktorka mi dala injekcie na rozpustenie, no nezabralo to, takž 23. septembra, opakovaný kyret a potom som stále znova špinila až skoro do konca októbra a nakoniec mi zabrali antibiotiká a potom prišiel MS na 32-deň, brutálne silný, taktiež aj druhý bol silný po 31.dňoch a snáď mi ž teraz nepríde a ani tebe... po tom, čo sme prežili... ja už mám pocit, že som sa ustálila hormonálne....no záťaž na psychiku poriadna... 🙂
no teraz už len pozitívne myslenie a viera 🙂
hlavne sa netráp.. .🙂
Este aj
@misuuulko88 ma chlapceka 😀 no samiii chalani tu ...tak treba nam uz aj babu!!!!
@gubinka lebo ma zle vyčistili, a nepodarilo sa to injekciami rozpustiť, tak som presne o mesiac šla znova :( :(
horzný zážitok, ale už som sa spamätala...tá túžba po zdravom dieťati ma vedie vpred.... 🙂
@natalinda88 no tak to si si tiez prezila. 😖 som ani nevedela, ze mozu kyret zbabrat. 🙄 Drzim palce, aby to uz len dobre dopadlo. 😉
@lenkaks chtela jsem prekvapko,ale na ultrazvuku v 19tt. se dr. prokecla a vyjadrila se o miminu ze jako ONA...no stale doufam,ze se spletla,delala jsem ze me to slovicko minulo,uvidime za par dnu 😕 😕 😕 ale jsme pripraveni na dalsi zienku.Manza je tak zblbly,ze synka uz ani nechce.Je kralem ve svem haremu...ale nekdy fakt chudak.A to se k nam chysta moje mama na vanoce,zustane pak jako tradicne do jara 😵
@natalinda88 pre boha...moja,si si musela prezit...kazda,co ste to prezila,ste velmi silna !! a ja vas obdivujem.Ja som strsny slaboch,nedalo by sa mi cez to sa preniest....
@misuuulko88 A teplota vystupuje az po ovu takze ste sexikovali aj cez ovu a to je chlapec :D :D A inak nemusi vystupit na 37 prave len ak tri po sebe iduce teploty su aspon o 0,2 stupna vyssie ako predchadzajucicch 6 znamena, ze posledny den nizkej teploty bola ovu 🙂
@lenkaks je velky rozdiel mat babu a chalana, vsak? aspon ja si to vsimam, baby su take kludnejsie, chalani taky spekulanti, no ale aspon je sranda. 😎 sestra ma parik a hovori aj s muzom, ze to bol velky rozdiel mat chalana a potom babu. ze chlapci su taki narocnejsi, no sak jak cely zivot. 😀

@lenkaks ja som mala posledné dva cykly okolo 30.dní, a odskúšam ten mamatest a uvidíme.
diki moc.